Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
| Autor |
Wiadomość |
|
xionc
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 2 sierpnia 2008, 00:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
|
No niby ci co na ircu przesiaduja i dostaja specjalne rangi i obrazki do nicka. Czy dla was ludzie sciagniecie i zainstalowanie mirca to taki problem?
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 2 sierpnia 2008, 09:20 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
|
Damian przepraszam, Pips zmien sobie nick.
Ale jeśli dla Ciebie Damian pomysły Pipsa w stylu fristajlowy RSC albo czat są w porządku i Ci nie przeszkadzają to spoko.
|
 |
|
Szczawik
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 2 sierpnia 2008, 10:05 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
Przepraszam ja ciebie bardzo. Freestyle na RSC z ogólnym zagadnieniem GTA IV (czyt. taki jak ostatni) został poparty przez sporą liczbę osób. xionc napisał(a): Czy dla was ludzie sciagniecie i zainstalowanie mirca to taki problem? True. Ale jakoś w tym temacie wszyscy to powtarzają to jednak liczba osób na kanale się nie zwiększyła drastycznie.
|
 |
|
Surmak
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 2 sierpnia 2008, 12:41 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 6 grudnia 2004, 15:23 Posty: 42 Lokalizacja: Poznań
|
xionc napisał(a): Czy dla was ludzie sciagniecie i zainstalowanie mirca to taki problem? wiekszym jest zaaceptowanie przez was nowej osobistosci na forum wiele razy widzialem jak skutecznie przeganialiscie potencjalnych ircownikow (?) z waszego kanalu tak samo bylo na _Z kiedy szmal zapraszal ludzi na kanal ariasz napisał(a): Ale jeśli dla Ciebie Damian pomysły Pipsa w stylu fristajlowy RSC albo czat są w porządku i Ci nie przeszkadzają to spoko. prowadzicie sobie taka burze mozgow i za zaden z pomyslow (nawet najglupszy) nie wolno ci obrazac innego uczestnika dyskusji w ten sposob skutecznie mogles zniechecic do podawania swoich pomyslow jakiegos szarego usera, ktory boi sie teraz wypisac pomysly, bo mysli, ze uslyszy od ciebie jaki to on jest glupi
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 2 sierpnia 2008, 12:57 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
Ariasz kolego, napisałem tylko to co według mnie skłoniło by ludzi aby tu siedzieli, olali by irca i by przyszli tutaj, skoro się nie podoba to trudno - ustalone przecież.
Free style'owe RSC co za różnica czy free style czy nawiązujące do IV? Będę chciał dać free stylowy screen nie nawiązujący do IV to robię np. śpiącego pijaka a jako tytuł daje "Skutki naśladowania IV" i już nawiązanie samym tytułem do IV chociaż screen taki nie jest, zresztą te co były też takie nie były. Więc mi obojętnie czy będzie free style czy nawiązanie do IV - bo i tak i tak ten sam screen będę mógł dać, z tym że jak nie będzie free style to w tytule będę musiał odznaczyć IV i wsio.
Tak jak mówił maciej musielibyście zrobić coś super innowacyjnego, coś nowego coś co jeszcze nie było a przyciągnęło by rzeszę userów ale to admini powinni nad tym pomyśleć a z topicu wybrać tylko "ciekawsze" pomysły - na dzień dzisiejszy konkursy powinny być dalej prowadzone bo chociaż część userów do nich zasiada.
|
 |
|
damian.
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 2 sierpnia 2008, 15:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 16:54 Posty: 835 Lokalizacja: G-lin
|
|
ariasz, przeczytaj część postu Surmaka pod Twoim cytatem, spróbuj się wysilić i przyjąć go do wiadomości. Co do mirca, na pewno sporo osób używa opery, która sama w sobie ma klienta IRC, więc ja też nie wiem co to za problem. Co do zniechęcania, to jak taki ariasz kogoś zniechęca, napiszcie do kogoś z redakcji na prv. Jeżeli natomiast ktoś z redakcji jedzie po Was na kanale, to go olejcie, zróbcie screena, pokażcie komuś kto Was nie jechał i następnym razem będziecie mogli spokojnie wrócić na IRC i nikt na Was głosu nie podniesie. No chyba, że za skrajnie głupie zachowanie...
|
 |
|
CosmO
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 2 sierpnia 2008, 16:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
#gtareview raczej żadnego nowego usera nie pozyska bo takowi wchodzą na kanał, patrzą przez 40 sekund, że nikt się nie odzywa i wychodzą. Niezbyt ogarniają co to jest IRC.
|
|
| Góra |
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 2 sierpnia 2008, 16:54 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
No teraz sie okaże że _R umiera przez ariasza  Damian prawy i sprawiedliwy, szeryf sceny gta 
|
 |
|
Surmak
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 2 sierpnia 2008, 16:56 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 6 grudnia 2004, 15:23 Posty: 42 Lokalizacja: Poznań
|
|
a ariasz w ogole nie jest w redakcji nie wiem dlaczego pozwalacie mu sie tak paniczyć
|
|
| Góra |
|
 |
|
Szczawik
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 3 sierpnia 2008, 10:38 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
CosmO napisał(a): #gtareview raczej żadnego nowego usera nie pozyska bo takowi wchodzą na kanał, patrzą przez 40 sekund, że nikt się nie odzywa i wychodzą. Niezbyt ogarniają co to jest IRC. Nie martw sie na innych kanalach jest podobnie ;/
|
 |
|
may_cry
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 9 sierpnia 2008, 22:36 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
|
|
Powinno w końcu paść to pytanie. Na które z pomysłów zdecydowali się Admini? I dlaczego? I czy w ogóle się zdecydowali na cokolwiek?
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 10 sierpnia 2008, 08:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
|
To już w nadchodzącym tygodniu...
|
 |
|
Idler
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 10 sierpnia 2008, 11:57 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
 |
|
|
Nie sledze codziennie tego forum, nie czytam shoutboxa, ani nie przesiaduje na ircu, jednak mam chyba slabosc do tej przerysowanej sceny i mimo wszystko nie chcialbym aby review zakonczyla dzialalnosc
Tylko teraz tak, to jest pierwszy temat ktory przeczytalem sobie od poczatku do konca i tym co od razu rzuca sie w oczy jest zachowanie duzej czesc osob z tego forum (moglbym od razu napisac ze kompletny zanik mozgu, ale badzmy uprzejmi..) Bo gdy co drugi post widze tepe i bezuzyteczne "kurwa" "spierdalaj" "po ch*j to i tamto" "kidzZORzZftwdsfsdjhfjh" "wyjdz na dwor" "zrobmy kororowe nicki" i to pisze gosc ze stazem xxx ktory broni sie rekami i nogami przed mlodymi userami w obawie o tego typu rzeczy, to mimo ze jak juz powiedzialem mam sentyment i bezpieczny dystans do sceny, to na prawde nie mam ochoty czytac kolejnych postow i przesiadywac tu dluzej niz zajmuje mi klikniecie w krzyzyk, no po prostu nie mam. Obawiacie sie kidow a sami zachowujecie sie w ten sposob, oczywiscie nie wszyscy bo np. cosmo czy surmak sa normalni, ale ich pamietam jeszcze z czasow zaibatsu, domyslam sie tez ze wiecej jest takich postaci, ale ponownie - za krotko tu jestem
Wychodzi to co juz garstka ludzi zauwazyla, ale jeszcze jakos nikt tego nie napisal, ze aby utrzymac ruch na stronie powinniscie zaczac od siebie, a nie wymyslac jakies rangi, bramki irc, gwiazdki poszukiwan i tego typu rzeczy - rany, komu potrzebna jest gwiazdka poszukiwan na internetowym forum, no komu? Zmiana grafiki to najlatwiejszy i zawsze dobry pomysl, konkursy tez, staty z gry rowniez - tak wiec widac, ze jeszcze nie jest tutaj tak zle jakby moglo sie wydawac i nieco brakuje do gleby w stylu gta.pl. Pomyslcie tez nie tylko o tym co mozecie zrobic dla siebie, ale takze dla nowego usera..
|
|
| Góra |
|
 |
|
roberto146
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 12 sierpnia 2008, 13:02 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 10 czerwca 2005, 23:56 Posty: 167 Lokalizacja: Bożejewiczki
|
Hmm ja bym zaproponował konkurs na zrobienie tapety z jakimś ustalonym motywem np z niko albo coś w tym stylu. Można też np zrobić konkurs na zrobienie małej historyjki obrazkowej osadzonej w gta (coś ala komiks). Mogło by być ciekawe. 
|
 |
|
Nou
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 23 sierpnia 2008, 20:34 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 22 września 2005, 18:18 Posty: 886 Lokalizacja: Środa Śl.
|
|
| Góra |
|
 |