Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
| Autor |
Wiadomość |
|
Surmak
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 30 lipca 2008, 19:30 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 6 grudnia 2004, 15:23 Posty: 42 Lokalizacja: Poznań
|
|
ale jak nowym by bardziej odpowiadal czat, to powinniscie zrobic czat w koncu chcecie do siebie kogos przekonac czy nie?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Szczawik
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 30 lipca 2008, 19:32 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
Pips napisał(a): Szczawik napisał(a): Pips wyjdź z tym czatem. Jak już placzesz nad punktami to moze specjalnie dla ciebie zrobimy bota ktory za czas idlowania albo ilosc slow bedzie dodawac ci punkty w konto ;x Przeczytaj uważnie mój poprzedni post, chodziło o to że teraz za postowanie w SB są punkty, i nie można swobodnie pogadać tylko trzeba najczęściej czekać aż ktoś odpisze bo dasz drugiego posta i od razu "nie nabijaj" ja nie mówię że mi punkty potrzebne, ale można było by je usunąć na rzecz takiego SB nowego ale skoro nie to nie ;p To teraz wnioskuje, że po usunięciu punktów będzie 20 takich samych wiadomości od jednego usera tzw flood. Dobra rozumieim ocb ale po cholere ruszac jak jest dobrze ? Czasami przez 2 dni nie ma zadnego shouta i to nie jest wina punktow. A zapomnialem dodac. Stawiam jeszcze na _R Basha Quote's only from #gtareview and others
|
 |
|
xionc
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 30 lipca 2008, 20:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
|
Czata nie bedzie i koniec dyskusji.
|
 |
|
Luigi
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 30 lipca 2008, 22:35 |
|
 |
| Czlowiek bez zycia '07 |
 |
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
Cytuj: Teraz na polskiej scenie pozostal tylko jeden gracz (polska scena caly czas istnieje, nie widzicie tego?) - gtasite, ktory mial zgola inna polityke anizeli inne strony. Rozbawiło mnie to. Rzeczywiście, mają doskonałą politykę. Gromadzić scenowych przygłupów i dzieci w wieku 8 lat. Powiadasz również, że pozostał jeden gracz na scenie. Czyli uważasz, że scenowym gigantem jest gtasite? Nie, mój drogi. Wielkość strony nie zależy od ilości zarejestrowanych użytkowników, lecz od jej treści oraz od tego, co się na niej dzieje. Na gtasite od początku była dziecinada. Oczywiście nic nie mam do administracji gtasite, ale powinni być bardziej surowi i nie tolerować głupich dzieci, które tam są. I szczerzę, to już wolę takie "martwe forum", niż tysiąc tematów z tym samym zapytaniem "jak być takim fajnym jak cejot?". Rzekłem, pierdłem, wyszedłem.
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Knoxville_
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 30 lipca 2008, 22:58 |
|
 |
| sup money? |
Dołączył(a): 29 kwietnia 2005, 22:28 Posty: 326 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
|
kurde pierwszy raz zgodze sie z posiadaczem slonia. gtasite zgarnia kazdego nowego rowniez ze wzgledu na to, ze jesli sie nie myle jest pierwsze w google. ktos wpisze GTA, zobaczy strone i tam pojdzie. poza tym jesli mialoby byc tak jak mowisz Luigi to niebyloby tego tematu.
zadnego czata boze :X i sb bez punktow to tez glupi pomysl imo.
|
|
| Góra |
|
 |
|
GrzesieK
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 30 lipca 2008, 23:16 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Luigi napisał(a): Cytuj: Teraz na polskiej scenie pozostal tylko jeden gracz (polska scena caly czas istnieje, nie widzicie tego?) - gtasite, ktory mial zgola inna polityke anizeli inne strony. Rozbawiło mnie to. Rzeczywiście, mają doskonałą politykę. Gromadzić scenowych przygłupów i dzieci w wieku 8 lat. Powiadasz również, że pozostał jeden gracz na scenie. Czyli uważasz, że scenowym gigantem jest gtasite? Nie, mój drogi. Wielkość strony nie zależy od ilości zarejestrowanych użytkowników, lecz od jej treści oraz od tego, co się na niej dzieje. Na gtasite od początku była dziecinada. Oczywiście nic nie mam do administracji gtasite, ale powinni być bardziej surowi i nie tolerować głupich dzieci, które tam są. I szczerzę, to już wolę takie "martwe forum", niż tysiąc tematów z tym samym zapytaniem "jak być takim fajnym jak cejot?". Rzekłem, pierdłem, wyszedłem. +1 dla tego pana nie odbiegajac od topicu nie bylo mnie tu dawno, nie wiem co sie dzialo, tak jak knox napisal, bez czata, jakis punktow ch*j wi co i rsc przede wszystkim a bedzie jak dawniej imo
|
 |
|
Surmak
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 30 lipca 2008, 23:39 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
Luigi napisał(a): Cytuj: Teraz na polskiej scenie pozostal tylko jeden gracz (polska scena caly czas istnieje, nie widzicie tego?) - gtasite, ktory mial zgola inna polityke anizeli inne strony. Rozbawiło mnie to. Rzeczywiście, mają doskonałą politykę. Gromadzić scenowych przygłupów i dzieci w wieku 8 lat. Powiadasz również, że pozostał jeden gracz na scenie. Czyli uważasz, że scenowym gigantem jest gtasite? Nie, mój drogi. Wielkość strony nie zależy od ilości zarejestrowanych użytkowników, lecz od jej treści oraz od tego, co się na niej dzieje. Na gtasite od początku była dziecinada. Oczywiście nic nie mam do administracji gtasite, ale powinni być bardziej surowi i nie tolerować głupich dzieci, które tam są. I szczerzę, to już wolę takie "martwe forum", niż tysiąc tematów z tym samym zapytaniem "jak być takim fajnym jak cejot?". Rzekłem, pierdłem, wyszedłem. dzieciaki w koncu dorastaja a u was co ma dorsonac? paru userow, a reszta wpada tylko goscinnie... trzeba w mlodych wierzyc, pomagac im, bo oni sa przyszloscia (w tym przypadku) sceny a kto jest scenowym gigantem jak nie gtasite? gtasite jakos zyje i nie widac na nim konca sceny, tak jak na innych, ktore tepily kazdego nowego usera
|
|
| Góra |
|
 |
|
Luigi
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 30 lipca 2008, 23:49 |
|
 |
 |
|
|
Tak, wiem, sam kiedyś byłem napalonym na gta 13-latkiem, który tu się zarejestrował. Jestem po dziś dzień. Ale jestem jednym z nielicznych, większośc odpadła, bo zarejestrowali się tylko po to, by o coś zapytać, bądź dostaly "wypierdalaj". Owszem, do mnie też wiele razy mówiono tutaj "wypierdalaj", ale nie odszedłem, lecz byłem bardziej motywowany tym do poprawy. Tak więc dziękuję tym ldziom, którzy kazali mi wypierdalać.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Surmak
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 00:38 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
|
tyle, ze raczej niewielu jest takich, ktorzy prosza o wiecej kiedy ich ktos kopie w du**
|
|
| Góra |
|
 |
|
Luigi
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 00:54 |
|
 |
 |
|
|
Ja swoją głupotą nieświadomie o to prosiłem... Ale nie piszmy o moich poczynaniach w tym temacie, to teraz nie jest ważne.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 01:02 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Luigi napisał(a): Tak więc dziękuję tym ldziom, którzy kazali mi wypierdalać. Wypierdalaj. sarkazm, by zaraz nie było nie wiadomo czego, zrozumiałem luigiego doskonale W racjonalny sposób to, przywrócić punkty o te : http://www.gtareview.com/babanshack/upl ... /rangi.pngPo pierwsze, nikomu się nie chce komentować newsów, pisać w SB czy dawać screeny na RSC bo po co? większość kolorowe/obrazkowe nicki dostała po znajomości i nie ma tego popędu na punkty przez co jest zastój pod newsami, w SB, na RSC - po co upnąć screena skoro i tak nic z tego nie mam? nick obrazkowy/kolorowy już mam, nara wychodzę ze strony wpadnę jak będą jakieś newsy. Wyczyścić każdemu punkty, i zaczynamy od nowa. RSC otwarte, jednak proponuję tematykę GTA/freestyle GTA gdyż większość pewnie już GTA nie ma na dysku Lay imo że dobry to przydałby się nowy, mroczniejszy nawiązujący do IV, jakiegoś gifa w layu policji zmieniane kolory koguta z czerwonego na niebieskie bądź inny pomysł. Konkursy z nagrodami, nie mówię że jakieś Xboxy, pleje, kompy czy tam laptopy ale typu podkładka pod mysz, kilka punktów - one by motywowały do konkursu ze względu satysfakcji z wygranej i większej ilości punktów a to już krok bliżej do mojego nowego kolorowego nicka. /\ zastosujecie to a strona ruszy, jak tak się nie stanie to nie ma nadziei na _R ale jestem pewien w 85% że ruszyło by to. rzekłem. --- EDIT: By forum ożyło to to samo, wyzerować liczniki i wprowadzić system pochwał aka system poszukiwania o którym pisałem i też ruszy z miejsca, reklamować się na necie, na końcu filmu i jakoś to wszystko zmartwychwstanie.
|
 |
|
Luigi
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 01:16 |
|
 |
 |
|
|
A po co zerować liczniki na forum? Ludzie mieliby pisac po to, by mieć tam jakąś liczbę pod nickiem?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 01:22 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
Jak nie dla postów to dla sławy na forum "system_pochwał"
|
 |
|
Luigi
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 01:38 |
|
 |
 |
|
|
Zbędny bajer.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Knoxville_
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 02:11 |
|
 |
| sup money? |
Dołączył(a): 29 kwietnia 2005, 22:28 Posty: 326 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Pips napisał(a): Lay imo że dobry to przydałby się nowy, mroczniejszy nawiązujący do IV, jakiegoś gifa w layu policji zmieniane kolory koguta z czerwonego na niebieskie bądź inny pomysł.
nie ma to jak krasc czyjes pomysly.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 09:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
|
Przerwa w WKLu jest wytłumaczona w newsie na stronie głównej. Zbliża się koniec tygodnia panowie, zamiast dyskutować o ogóle sceny i GTASite proszę o podsumowania pomysłów, własnych i cudzych o/
|
 |
|
sysek
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 09:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
tak se czytam i czytam te wasze wypociny i niektore pomysly moglyby przejsc, ale tylko niektore. system rang owszem, moglby byc odświeżony, czat ? jaki kurwa czat. zapraszam na irca i koniec rozmowy, nie umiesz sie obsluzyć ? napisz do ktoregos z admina albo poczytaj manual na _R, bo taki owaki jest. i w ogole czas na smieszny cytat Cytuj: dzieciaki w koncu dorastaja a u was co ma dorsonac? paru userow, a reszta wpada tylko goscinnie... trzeba w mlodych wierzyc, pomagac im, bo oni sa przyszloscia (w tym przypadku) sceny przyszloscia ? to ja pier*ole taka przyszlosc. kidzory robiace 500 błedow na jedno słowo to jednak śmieszna przyszłość. chyba, ze wniosa jaka nowa ideologię pt. 'demo-kidz'. podziekuje panu za taka przyszlosc i pojde się zabic jezeli taka bedzie. a teraz czas na wódke.
_________________ sejten was zje !
|
|
| Góra |
|
 |
|
may_cry
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 11:29 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
|
|
Oto podsumowanie wg. mnie tych najpotrzebniejszych pomysłów:
1# Odświeżyć rangi w sposób wyżej opisany. 2# System pochwał na forum. 3# Nowy lay na forum. Na stronie jest niepotrzebny be ten jest spoko. 4# Freestylowy RSC. 5# Bramka IRC na stronie.
Uwaga: Żadnego zerowania licznika (nic to nie wniesie), żadnego czata (bo po co skoro jest SB i IRC i jeszcze forum).
|
 |
|
JasZabijacz
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 12:49 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
 |
|
Przecież wyjdzie gta IV na pc-ty i się rozkręci 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Bananaboj
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 13:46 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 21:53 Posty: 369 Lokalizacja: Bananowa Dżungla
|
Pips napisał(a): Konkursy z nagrodami, nie mówię że jakieś Xboxy, pleje, kompy czy tam laptopy ale typu podkładka pod mysz, kilka punktów - one by motywowały do konkursu ze względu satysfakcji z wygranej i większej ilości punktów a to już krok bliżej do mojego nowego kolorowego nicka. Drobne upominki "namacalne" Lazlow daje w WKL, poza tym zawsze były w konkursach jakieś nagrody, chociażby punkty. A co do obrazkowych i innych zbajerowanych nicków to racja, połowa userów ma tego typu bzdury tylko ze względu na fakt, że zna innych userów, ciągle z nimi gada na IRCu itd. Adminom i osobom powyżej 1000pkt dać. Tak samo zmiany nicków - co to w ogóle ma być, won z tym.
_________________ H4X SPIESK
|
|
| Góra |
|
 |
|
Surmak
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 15:39 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
may_cry napisał(a): Oto podsumowanie wg. mnie tych najpotrzebniejszych pomysłów:
1# Odświeżyć rangi w sposób wyżej opisany. 2# System pochwał na forum. 3# Nowy lay na forum. Na stronie jest niepotrzebny be ten jest spoko. 4# Freestylowy RSC. 5# Bramka IRC na stronie.
i to ma przywrocic stronie swietnosc?
|
|
| Góra |
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 17:37 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
Freestajlowy RSC, pips proszę Cie wyjdź na dwór. Może od razy freestajlowe newsy? Może całe _R będzie freestajlowe? http://www.youtube.com/watch?v=e6kRD0_qTbcA widzisz bananaboj, jakby inni siedzieli to też by mieli jakieś kolorowe nicki, ale po co? Lepiej siedzieć przed monitorem i gapić się w niego jak szpak w pizdę, pisać pierdoły w SB i klikać F5. Pips chcesz czata nie ma problemu, czateria.pl xionc powiedział czata nie będzie i trzeba mu polać. Panie Surmak, powiedzmy sobie jedno, gtasite i scena gta imo średnio do siebie pasują. Gtasite to taki outsider jakby nie patrzeć, redakcja i reszta ekipy z irca spoko jest ale kuchcik po prostu zrobił z tego biznes.
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 20:10 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
|
Dobra juz, ja falek i sysek w sobote rozbudzimy Rewiu.
|
 |
|
Przemo_J (JARO)
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 20:23 |
|
 |
| newbie |
 |
|
Czas na moje 3 grosze. Domyślam się że większość z was nie wie, co ja za jeden, ale swego czasu przesiadywałem na _R a później obserwowałem "z ukrycia". Usunąłem się w cień bo nie miałem ochoty ani dołączać do "elit", których to ulubionym zajęciem jest odpychanie użytkowników od strony, ani z nimi walczyć. Pamiętam kiedyś (dawno temu) na irc wpadł jakiś koleś (nie pamiętam nicka), który strasznie działał Państwu Adminostwu na nerwy. To on był prowokatorem, jednak reszta też się kulturą i inteligencją nie popisywała ;F Po zbanowaniu kolesia powiedziałem kulturalnie, łagodnie, co o tym myślę, i następnym co zobaczyłem był tekst z informacją że zostałem zbanowany. (Ktoś mi zaraz zarzuci, że jakąś bajkę wymyśliłem, ale trudno. W razie czego mogę poszukać loga, ale to jak wrócę z wakacji (10.08), pod warunkiem, że jeszcze go mam.) Nie pamiętam czy od tego czasu wchodziłem na irc, a jak tak to sporadycznie. Ale jeśli tak się traktuje "nowych" (obojętnie: irc, strona, forum), to nie ma sie co dziwić, że "wypierdalają" zgodnie z wolą "starych" userów. Wolą iść na GTASite, niż tu słyszeć co chwila "wypierdalaj", albo coś w tym guście. Trzeba imo być bardziej wyrozumiałym, jak się chce "pozyskiwać" nowych użytkowników. Bo są potrzebni, żeby strona istniała. sysek napisał(a): Surmak napisał(a): dzieciaki w koncu dorastaja a u was co ma dorsonac? paru userow, a reszta wpada tylko goscinnie... trzeba w mlodych wierzyc, pomagac im, bo oni sa przyszloscia (w tym przypadku) sceny przyszloscia ? to ja pier*ole taka przyszlosc. kidzory robiace 500 błedow na jedno słowo to jednak śmieszna przyszłość. chyba, ze wniosa jaka nowa ideologię pt. 'demo-kidz'. podziekuje panu za taka przyszlosc i pojde się zabic jezeli taka bedzie. a teraz czas na wódke. Surmak - imo święte słowa. sysek - No tak. Niby marna taka przyszłość. Z tym, że dzisiejszy dwunastolatek robiący "500 błędów na jedno słowo" za 3-4 lata (albo i wcześniej) może być doświadczonym, porządnym userem, zdolnym nawet do moderowania serwisu i/lub pisania newsów/artykułów. Niemożliwe? Możliwe, tylko jak mu sie powie żeby wypierdalał to pójdzie na GTASite i się nie "rozwinie". Za pewnego rodzaju przykład mogę tu służyć ja. Swego czasu byłem głupim dzieciakiem o skłonnościach destrukcyjnych (SWS, kojarzy ktoś? ;P miałem bana na SOTW za to xD) jednak nieco zmądrzałem, bo w ostatnich etapach istnienia SOTW byłem tam moderatorem i jakoś nikt się na mnie szczególnie nie skarżył (od wojen był broly (a.k.a. martin4), to głównie z nim się kłócono i jego oskarżano o całe zło, ja raczej pokojowo starałem się rozwiązywac problemy.). SOTW, jako część _Z szlag trafił, a ja po raz kolejny odsunąłem się od sceny, bo co tu dużo mówić screeny to moja jedyna aktywność była. Dlaczego więc nie udzielałem się na RSC? Bo jako część _R miało klimat _R (nieprzyjazny, "elitowy", "wypierdalający"). Co do "idei" RSC - tymczasowo powinno być coś w stylu ostatniej edycji, a jak IV wyjdzie na PC (oby! i jak najszybciej!) to odpalić normalnie, jak kiedyś. Co do rang - http://www.gtareview.com/babanshack/upl ... /rangi.png - ten system jest najlepszy, można by jedynie wrzucić jeszcze jedną, góra dwie rangi w środku. Bananaboj napisał(a): A co do obrazkowych i innych zbajerowanych nicków to racja, połowa userów ma tego typu bzdury tylko ze względu na fakt, że zna innych userów, ciągle z nimi gada na IRCu itd. Adminom i osobom powyżej 1000pkt dać. Zgadzam sie, z wyjątkiem ostatniego stwierdzenia. Imo niech admini mają pomarańczowy bądź zielony kolorek. W kwestiach irców/czatów/shoutów się nie wypowiadam, bo mnie do tego nie ciągnie. (czasem coś na shoucie napisałem/napiszę) Co do laya - przydałby sie jakiś związany z IV, i na stronie, i na forum. Najlepiej żeby były bardzo do siebie podobne, trzeba integrować forum ze stroną - jak nie bezpośrednio, to chociaż wizualnie. Knoxville_ napisał(a): przede wszystkim reklama Zgadzam się  No i konkursy w stylu WKL - też się przydadzą. Podsumowując moją troszkę długą wypowiedź: żeby _R żyło potrzebni są nowi użytkownicy. A żeby takowi się pojawili, to musi zapanować tu szeroko pojmowana życzliwa i wyrozumiała atmosfera. PS Nie jechać po mnie, jak ktoś się z czymś nie zgadza. Napisałem tu swoje niekoniecznie obiektywne przemyślenia. I proszę mi wybaczyć wielokrotne użycie słowa "wypierdalaj" i jego pokrewnych.
|
|
| Góra |
|
 |
|
banan
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 31 lipca 2008, 23:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
|
Jestem zdania, że ten na pozór chamski stosunek adminów do świeżaków, wychodzi nowym userom tylko na dobre. Boją się dalej bzdury pisać, więc zastanowią się parę razy zanim palną jakąś głupotę. Jednak nie są świadomi całej sytuacji, więc się pultają. Taka jest prawda, ale niestety by utrzymać takowych niedoświadczonych userów, trzeba dać na luz... może ich dostosowanie się do jakichkolwiek standardów netykiety przyjdzie z czasem ;X
MOŻE
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 1 sierpnia 2008, 01:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
|
wg mnie te wszytskie pomysły przywrócą GTAR do normalnego funkcjonowania tylko 'na trochę'... każdy sobie chwilę 'poużywa' stronki, ale za chwilę się to znudzi bo 'to już przecież było', potrzebne jest coś mega oryginalne, nie żaden czat, nie nowy SB, nie nowy layout, tylko coś naprawdę zajebiście oryginalnego... ale niewiem co ;p tak więc proponuję ruszyć głowami :}
jedyne co mało oryginalne i na pewno, na 100% wskrzesiłoby starych userów i przyprowadziło nowych to oczywiście GTA IV na PC :}
|
 |
|
tommypl
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 1 sierpnia 2008, 17:02 |
|
 |
| El Burro |
|
|
imo. zerowanie punktow gowno da.
wyjebac obrazki, wrocic do rang podstawowych poki co, nie bawilbym sie tez w jakies systemy poszukiwan.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Szczawik
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 1 sierpnia 2008, 17:25 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
Człowiek chce dobrze miło, ale jak się tu kurwa nie rugnąć i nie powiedzieć zastrzeżonego już znakiem towarowym wypierdalaj. ® Klik!. Może pojedynczy przypadek, ale cóż zrobić. Ten wyżej dobrze gada, polać mu.
|
 |
|
banan
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 1 sierpnia 2008, 20:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
|
to jest piękny przykład na to, że nieważne co kur_a zrobimy, to i tak będzie źle. jakieś fatum! : C
|
|
| Góra |
|
 |
|
damian.
|
Tytuł: Re: The Beginning Of The End? Napisane: 1 sierpnia 2008, 23:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 16:54 Posty: 835 Lokalizacja: G-lin
|
|
Abstrahując troche od tematu, chciałbym się w końcu dowiedzieć, kto należy do tej elity. Słyszę o niej, można powiedzieć, że już od lat. Nawet w tym temacie się przewija wiele razy. Ale to takie dziwne zjawisko, o którym mówią wszyscy, ale tak naprawdę większość nie wie o kim mówi. Oświećcie mnie, wypiszcie nickami kto należy do elity. Od razu się wytłumaczę, że nie chodzi mi tutaj o bronienie owego tworu. Sam jestem zdania, że nowi na _R są traktowani bardzo ostro i to ich zniechęca, ale z drugiej strony podzielam też zdanie banana.
P.S. Największe 'wypierdalaj' w tej chwili należy się ariaszowi. Jeżeli się nie ogarniesz i nie przestaniesz jechać pipsa za to, że ma nick pips (bo już do tego doszło), to skończy się odpoczynkiem od forum.
|
 |