GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 17 września 2026, 08:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: The Beginning Of The End?
PostNapisane: 29 lipca 2008, 19:54 
Ray Machowski

Pips napisał(a):
jako że to strona o GTA a na innych widziałem pochwały "postaw mi piwo" to tutaj mogło by być "dodaj mi gwiazdkę poszukiwania" jakaś ikonka gwiazdki poszukiwania z gry, im więcej gwiazdek tym user bardziej poszukiwany, pomocny - wiadomo o co chodzi.

Daj spokój, nie róbmy też jakiejś dziecinady, jak już tak bardzo chcesz te pochwały to wystarczy zwykłe "Pomógł: liczba".

PostNapisane: 29 lipca 2008, 19:59 
Ray Machowski

Bananaboj napisał(a):
Daj spokój, nie róbmy też jakiejś dziecinady, jak już tak bardzo chcesz te pochwały to wystarczy zwykłe "Pomógł: liczba".

Dokładnie o to mi chodziło. :lol:

PostNapisane: 29 lipca 2008, 20:13 
_elita forum

Pips napisał(a):
ariasz napisał(a):
ja proponuje nowa ragne specjalnie dla pipsa

"przechujdiobeł"

A ja dla ciebie "wujekstaszekcietejriposty" pff...

Tak poza tym co wnosiła do tematu twoja obelga kierowana w moja stronę? Takie coś na pewno odpędza nowych userów przychodzących tutaj, pamiętam twoje wypie*dalaj do nowego usera co miał problem ja bym na jego miejscu poczuł się urażony, przychodzę na forum nie znam tutejszych userów a tu ktoś do mnie wypie*dalaj, jak mam się poczuć olewam takiego wujka i idę na inne forum by tam znaleźć pomoc a to olewam i nie wracam, ja cię znam i się nie obrażę o to, bo ty na prawo i lewo wydajesz te swoje komendy. Idź się wyspowiadaj i zrób coś z tym, oczyść swoja duszę i emocje. Ja nie wiem jakieś ćwiczenia jogi czy coś albo herbatka uspakajającą ale weź się człowieku zmień bo nikt z takim tobą nie chciałby przebywać na tym forum, no chyba że twoje wypie*dalaj nikomu nie przeszkadza.

Moja obelga wnosiła to żebyś się opamiętał, wyszedł wkoncu na dwór albo dokończył pisać gre na psp w si plas plas.
Przypomnij sobie na czym polegał problem tego owego nowego użytkownika. Jeśli ktoś by poczytał twoje wypociny to też by ci powiedział wypierdalaj, z wielką chęcią sam bym to teraz zrobił.
Nie pamiętam jak się spowiada, ale wystarczy że sobie chłodzenie jaj zamontowałem. Idź na czata.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 20:47 
Nameless Guy

No to albo cały świat internetu jest jakiś walnięty a ta strona inna, albo ta strona jest walnięta a internet inny bo na innych stronach jakoś nikt nie ma chęci napisania do mnie wypie*dalaj, zaraz napiszesz ze przebywam z jakimiś neo kidami to ci powiem ze nie, owszem są słit 13 ale jest dużo ludzi 20+ i nic do mnie nie mają ofkorz pełna kulturka a nie to co tutaj odwala się, tylko ty masz jakieś problemu człowieku. (no nie tylko ty ale co mnie to obchodzi ;f)

I trzymajmy się tematu a nie róbmy kolejny topic jaki to pips biedny bo go banują choć odzywa się z kulturą :? Ja tego nie rozumiem i nie zrozumie, ludzie są banowani a wypie*dalajowcy nie :lol: ale mnie to wali i tak.

---

Powinno się stosować zasady regulaminu a nie go olewać, w końcu po coś jest, kiedyś każdy podporządkowywał się i było dobrze, pamiętam odpowiedzi typu to już było, szukaj, wywalanie sigów i wstawianie tego co akurat ja mam (tak dla pamięci lepszych czasów '05 :lol: )...

PostNapisane: 29 lipca 2008, 21:12 
Salvatore Leone

1. Bez offtopu :)
2. Najlepsze rangi to te starsze(te niebieskie, fioletowe itd.). Z chęcią powitał bym je na nowo. No i nazwy zmienić, 'da familia' i 'freshmake_R' rzeczywiście wiejskie ;f

PostNapisane: 29 lipca 2008, 23:21 
Ray Machowski

Jeszcze jedno: gdzie się podziało SanAn Stats? Przecież to w niczym nie przeszkadzało, a nawet można by skrypt przerobić tak, by czytał również sejwy z III i VC, i umieścić to gdzieś w tle, w menu czy nawet link do osobistych statów w profilu usera.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 23:27 
El Burro

z gta3 nie dalo sie zapisywac statow, tylko mozna w vc i sa.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 23:33 
Administrator

Pips napisał(a):
Lazlow http://www.gtareview.com/babanshack/upl ... /rangi.png

Imo mogło by to powrócić, a obrazkowy nick od 1000 punktów jak kiedyśto było, 800 legendarny a 1k dla obrazkowego.

ja żem wcześniej napisał(a):
Kolorki to kwestia umowna, a stare nazwy rang są dobre. Ja też chętnie powróciłbym do nich ściśle bo imo zbyt wiele osób ma porozdawane np obrazkowe nicki, chociażby po znajomości. A wróciłbym do tego.

Czy to nie to samo? Ale nie wracałbym do tych staaarych niebieskich fioletowych itd bo nie pasują do layouta. Te, o których mówiliśmy z Pipsem są dobre, a jesli ktoś nie będzie mógł rozróżnić kolorów to zajdzie do profilu usera.
Pips napisał(a):
Przydzielanie pochwał było by dobre, ktoś zakłada temat, dana osoba mu pomaga i jak autor ze chce to da pochwałę i tyle, jako że to strona o GTA a na innych widziałem pochwały "postaw mi piwo" to tutaj mogło by być "dodaj mi gwiazdkę poszukiwania" jakaś ikonka gwiazdki poszukiwania z gry, im więcej gwiazdek tym user bardziej poszukiwany, pomocny - wiadomo o co chodzi.

Coś jak na GTAForums, nienajgorszy pomysł. Może by tak pomyśleć nad SanNews? SanAnSTATS się popsuło.

Na koniec proszę o spokój Ariasza i Pipsa oraz zapraszam do zapoznania się z pomysłami w tym samym topicu na GTATheGame.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 23:46 
Nameless Guy

Zbanować ariasza

i ruszy się samo.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 23:51 
Administrator

Jakby ktoś to forum ogarnął to może bym przeglądał. Skin jest denerwujący - stary i dawno nudny, a te ikonki postów są nie do odczytania. Tym pomarańczowym to już idzie zwymiotować. Poza tym za dużo niepotrzebnych działów no i ariasz z pipsem co spamują internetowymi dramatami. W sumie co do treści to też już nie ma ani o czym pisać ani czytać właściwie, bo scena GTA umiera. Co do ariasza i pisania postów z cyklu antywszystko-dziecidogazu, to powinien sobie dać na luz z deka i nabrać trochę dystansu. Nie wiem kto to Pips i co wypisuje, ale jak są to idiotyzmy to należy się ban, a jak nie to nie trzeba mu cisnąć tylko dla tego, że jest się starszym o 10 lat.

Ogólnie odświeżanie witryny internetowej powinno się zacząć od lay'a, ale jego wykonanie to trudniejsza sprawa... Review potrzebuje jakiegoś dobrego layoutu z motywem GTA4.

Pomijając to, zapewne konkursy pozytywnie wpływają na gtaR. Pomysł bramki IRC na stronie odpada. To samo żadne czaty rodem z interii nie wchodzą w grę. Userzy polskiej sceny GTA są cofnięci z stosunku do kolegów z innych części świata, gdzie ludzie potrafią obsługiwać IRC i już dawno zrozumieli, że to najlepsza forma szybkiej komunikacji dla strony zamiast spamować shoutbox. Przykładem jest sieć irc.gtanet.com.
Bash to nie jest głupi pomysł, ale nie sądzę żeby jakoś znacząco wpłynął na stan ruchu na stronie.

Ogólnie to przyszłość strony zależy od GTA4 i pewnie od jego multiplayera na PC, o ile w ogóle wyjdzie. Multiplayer wbudowany w gta oznacza serwer gtar, klany, klanówki, dramaty, wojny, ligi itp. W tym kierunku powinno się celować jeżeli chodzi o dostosowywanie strony do czwórki. GTA w singlu się przechodzi i ono umiera, a multi żyje nadal, bo żyją gracze i ich inwencja twórcza.

PS. Doszły mnie słuchy, że RSS nie działa tak jak powinno. Banan napraw!

PostNapisane: 30 lipca 2008, 00:50 
Nameless Guy

lazlow napisał(a):
Coś jak na GTAForums, nienajgorszy pomysł. Może by tak pomyśleć nad SanNews? SanAnSTATS się popsuło.

No ofkorz nie masa gwiazdek tylko obrazek gwiazdki a obok */x 50 np. lub 5 gwiazdek w jednym rzędzie, pod tym rzędem drugie 5 i napis Level 1 dostajemy 11-stą gwiazdkę to Level: 2 się pojawia i mamy w obrazkach tylko 1-ną gwiazdkę z innym kolorem np. zresztą sami myślcie jak chcecie to wprowadzać.

SanNews? Imo można a nie lepiej skupić się na IV?

CosmO napisał(a):
Ogólnie odświeżanie witryny internetowej powinno się zacząć od lay'a, ale jego wykonanie to trudniejsza sprawa... Review potrzebuje jakiegoś dobrego layoutu z motywem GTA4.

Pomijając to, zapewne konkursy pozytywnie wpływają na gtaR. Pomysł bramki IRC na stronie odpada. To samo żadne czaty rodem z interii nie wchodzą w grę. Userzy polskiej sceny GTA są cofnięci z stosunku do kolegów z innych części świata, gdzie ludzie potrafią obsługiwać IRC i już dawno zrozumieli, że to najlepsza forma szybkiej komunikacji dla strony zamiast spamować shoutbox.

Zmiana layouta by się przydała bo już nie pamiętam kiedy to weszło w ustawę.

Tu nie chodzi o ułomnych ludzi że nie potrafią na IRC'a wejść bo każdy na tej stronie potrafi tylko nie wszystkim się chce a czat czy irc byłby na stronie i może ludzie olali by irca by wchodzić na irc/czat na stronie i by częściej tu przesiadywali a nie na ircu.

Zdjąć nabijanie punktów w SB, SB wymienić na takie że odpowiedź dodana od razu się pojawia bez zbędnego odświeżania i voila, ludzie dyskutują bez przerwy a nie się obawiają, a napisać coś czy nie, bez punktów był by free style, nie słyszało by się że ktoś spamuje i może jakoś jak nie irc/czat to dzięki takiemu SB by to ożyło, na innych forach taki typ SB się świetnie sprawdza, dużo userów bez przerwy nawija i ruch jest.

SB jak najbardziej widzi mi się w kroku do ożywienia strony, wprowadzić takie nowe bez punktów chociaż na tydzień dla testu i zobaczycie że strona rozwinie skrzydła.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 01:29 
Administrator

Lmao Pips zartujesz, nikt z nas nie zamieni irca na badziewsiasty czat. Zbyt duzo czasu uplynelo, zreszta czaty zawsze obsysaly, czy to w 2002 czy w 2008. Pomysly typu integracja forum ze strona tez nie wchodza w gre, w ogole zadna powazniejsza przebudowa strony nie jest mozliwa, zgadnijcie dlaczego...
Pzdr.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 01:34 
Nameless Guy

...nie ma kto tego zrobić.

No to jak nie czat to takie nowe SB...

...którego też nie ma kto zrobić.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 01:59 
Czlowiek bez zycia '07

Po ch*j jakieś czaty?
Po ch*j jakieś nowe sb?
#gtareview
#karton

PostNapisane: 30 lipca 2008, 07:43 
Administrator

Och och, Luigi odkrył IRCa...
Pips napisał(a):
Zdjąć nabijanie punktów w SB, SB wymienić na takie że odpowiedź dodana od razu się pojawia bez zbędnego odświeżania i voila (...) wprowadzić takie nowe bez punktów chociaż na tydzień dla testu i zobaczycie że strona rozwinie skrzydła.

No i masz Czat, po co tyle kombinowania z oddzielnym Czatem i IRCem na stronie.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 11:36 
nowość na forum! x)

Jak już pisał niejaki Cosmo, lay strony głównej jest "troszeczkę" przestarzały. Macie go już z chyba dwa lata, może więcej :P o lay'u forum już nie wspominając, bo chyba pamięta fałodowania hercyńskie :)

Przydałaby się jakaś reklama na innych troszeczkę znanych stronach, oraz userzy tej społeczności muszą lekko zmienić nastawienie na nowych użytkowników. Obecnie strona jest poświęcona można powiedzieć wyłącznie starym wyjadaczom, przyjdzie ktoś nowy: spier*alaj, przyjdzie jakieś nowe dziecko: spier*alaj. Nie zaprzeczać, nie raz widziałem ;p
A przecież popularność strony = troszkę trolli, noobów czy dzieci neostrady. Jeżeli wszystkich pogonicie kto Wam będzie klikał w te reklamy na stronie głównej ? :D Ale i tak cobyście nie robili to i tak największy wpływ na popularność serwisów takich jak GtaReview, nie stronek czy blogów robionych przez 6klasistów, ma premiera najnowszego GTA na PC - więc niusy na temat tej konwersji też dadzą swoje.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 11:54 
Ray Machowski

1# OK. W sumie xionc ma rację. Nikt nie scali strony z forum i na większą przebudowę strony nie ma co liczyć, bo banan nie angażuje się już tak jak kiedyś, a nikt inny raczej też tego nie zrobi.

2# Jeśli chodzi o mnie to lay na stronie jest wporzo. Jedynie ten na forum już jest stary i nudny. Przydałoby się zrobić go na wzór tego na stronie; żeby forum bardziej się ze stroną utożsamiało.

3# Jeszcze jeśli chodzi o rangi. Skoro lazlow twierdzi, że nazwy i kolorki są OK to już niech tak będzie. Ale mam jeszcze jeden pomysł. Dodałbym tych rang więcej. Bo np. między thefreshmak_R'em a da familia jest 250 pkt różnicy, a do niezbywalnego jest już kolejne 300. Jakby wstawić jakieś dwie rangi dodatkowo to bardziej by ludzi motywowało do pisania. Bo jakby na to nie patrzeć userzy chcą mieć jak najlepszą rangę; rzucać się w oczy i być "kimś" na stronie. :? A jak widzą "kurwa jeszcze 200 pkt" do następnej rangi to odpuszczają. Takie jest moje zdanie.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 13:57 
El Burro

Freestyle z RSC imo powinien zostać bo sami widzieliście jakie poruszenie.

Pips wyjdź z tym czatem. Jak już placzesz nad punktami to moze specjalnie dla ciebie zrobimy bota ktory za czas idlowania albo ilosc slow bedzie dodawac ci punkty w konto ;x
Druga sprawa to ożywienie #gtareview chyba, że będziemy koczować na kartonie.

Nowy lay. Raz juz byla dyskusja nad layem dla forum w klimatach VC, ale teraz kiedy czwórka panoszy się wśród nas wypada jednak coś zmienić. Pozostaje pytanie, kto będzie chciał.

Co się stało z WKL ?

Cytuj:
3# Jeszcze jeśli chodzi o rangi. Skoro lazlow twierdzi, że nazwy i kolorki są OK to już niech tak będzie. Ale mam jeszcze jeden pomysł. Dodałbym tych rang więcej. Bo np. między thefreshmak_R'em a da familia jest 250 pkt różnicy, a do niezbywalnego jest już kolejne 300. Jakby wstawić jakieś dwie rangi dodatkowo to bardziej by ludzi motywowało do pisania. Bo jakby na to nie patrzeć userzy chcą mieć jak najlepszą rangę; rzucać się w oczy i być "kimś" na stronie. :? A jak widzą "kurwa jeszcze 200 pkt" do następnej rangi to odpuszczają. Takie jest moje zdanie.

Zróbmy to od nowa.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 14:13 
Luigii Goterelli

Z tym czatem to tutaj chyba kogos pogielo. Jesli taka wielka trudnosc sprawia sciagniecie mIRCa, czy tam innego XChata to wmontujcie w strone bramke irc. Przyklad? KLIK!

PostNapisane: 30 lipca 2008, 14:13 
Ray Machowski

tommypl napisał(a):
z gta3 nie dalo sie zapisywac statow, tylko mozna w vc i sa.

No i ok, jeszcze jakby w IV PC była taka możliwość to w ogóle.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 15:21 
sup money?

co wam dadza jakies zmiany? przede wszystkim reklama bo bez userow strona umiera co widac na _R teraz. to jest podstawa , najwyzej potem cos pozmieniac.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 15:31 
8 Ball

Eee, wypierdalać od zmiany stylu na głównej, to grafitowe cudo, które się znudzić może tylko ograniczonym kretynom bez wyobraźni.

Szczawik napisał(a):
Nowy lay. Raz juz byla dyskusja nad layem dla forum w klimatach VC, ale teraz kiedy czwórka panoszy się wśród nas wypada jednak coś zmienić. Pozostaje pytanie, kto będzie chciał.

Nadal twierdzę że ciemne VC to świetny pomysł. Jeśli grafit ma chwilę czasu to z wielką chęcią ja (i nie tylko ja) go obejrzę spowrotem w akcji.

A na marginesie. Wiecie, dlaczego _R w swoim najlepszym okresie przyciągało tylu użytkowników? Bo admini zaciskali zęby na stado kretynów nadciągające ze wszystkich stron i trzymało ich przy sobie. Ci kretyni z czasem dorośli i stali się normalnymi użytkownikami. Teraz zapatrzone w siebie grono zwane elitą traktuje wszystkich z góry i nic dziwnego że każdy nowy olewa _R i idzie na farmę idiotów, gtasite i inne.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 16:38 
El Burro

queue napisał(a):
Ci kretyni z czasem dorośli i stali się normalnymi użytkownikami.

* nie wszyscy

Za zmianą laya forum jestem za. Najbardziej mnie denerwuje ciemna czcionka na ciemnym textarea ;x

PostNapisane: 30 lipca 2008, 16:42 
Administrator

Co ma #karton do #gtareview? Odgraniczcie jedno od drugiego, choćby dlatego, że na #gtareview etz ma bana wraz ze swoimi dziesięcioma bnc z jednego hosta darmowego shella. Karton to bardziej gtacartel jak gtareview.

queue napisał(a):
Eee, wypierdalać od zmiany stylu na głównej, to grafitowe cudo, które się znudzić może tylko ograniczonym kretynom bez wyobraźni.

Poza tym, że jest dobry i profesjonalnie wykonany, to mi się znudził (jak pewnie większości) i nie uważam siebie za ograniczonego kretyna bez wyobraźni. Natomiast Ciebie chyba powoli zaczynam.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 16:46 
Kenji Kasen

queue napisał(a):
A na marginesie. Wiecie, dlaczego _R w swoim najlepszym okresie przyciągało tylu użytkowników? Bo admini zaciskali zęby na stado kretynów nadciągające ze wszystkich stron i trzymało ich przy sobie. Ci kretyni z czasem dorośli i stali się normalnymi użytkownikami. Teraz zapatrzone w siebie grono zwane elitą traktuje wszystkich z góry i nic dziwnego że każdy nowy olewa _R i idzie na farmę idiotów, gtasite i inne.

W życiu nie utożsamiałem się z żądną elitą, chociaż jestem starym użytkownikiem. Ino fakt, nieźle nooby się goni na _R. Co do nowego Laya? Stary mi nie przeszkadza;p Nawet ten ogień, na który zwróciłem uwagę po przeczytaniu stosownej informacji. Download 3ba wzbogacić, oraz usunąć stare pliki, których nijak nie da się ściągnąć. Chociażby ta koszulka, wykonana przeze mnie: http://www.gtareview.com/download.php?a ... a&dzial=sa
Link nie działa, screena już nie ma. Posprzątać bałagan. Z Rangami by można się pobawić. I czekać na GTA IV wersja Pc co za sobą pociągnie modyfikacje, solucje, newsy... czyli ogólnie nada rozpędu:P

Edit: Przydałoby się by jakaś świeża krew podała swoich propozycjie:)

PostNapisane: 30 lipca 2008, 17:39 
_elita forum

CosmO napisał(a):
Co ma #karton do #gtareview? Odgraniczcie jedno od drugiego, choćby dlatego, że na #gtareview etz ma bana wraz ze swoimi dziesięcioma bnc z jednego hosta darmowego shella. Karton to bardziej gtacartel jak gtareview.

Oj, tu bym polemizował. Teraz #karton sie zrobił taki multiczanelowy.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 17:48 
wkraczający

Zamiast czekac na wersje pc gta4 jak na zbawienie lepiej skoczyc do sklepu po znicze i kwiaty.

Teraz wszystkim zle idzie i nie ma sie czemu dziwic. Niestety za wszystko mozna podziekowac kiepskiemu piarowi (PR).

Teraz na polskiej scenie pozostal tylko jeden gracz (polska scena caly czas istnieje, nie widzicie tego?) - gtasite, ktory mial zgola inna polityke anizeli inne strony.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 17:50 
_elita forum

GtaSite bym nie nazwał scena, ani nawet cząstką sceny. A raczej takim firewallem. Że nie wspomnę że to świetny interes.

PostNapisane: 30 lipca 2008, 18:16 
Nameless Guy

Szczawik napisał(a):
Pips wyjdź z tym czatem. Jak już placzesz nad punktami to moze specjalnie dla ciebie zrobimy bota ktory za czas idlowania albo ilosc slow bedzie dodawac ci punkty w konto ;x

Przeczytaj uważnie mój poprzedni post, chodziło o to że teraz za postowanie w SB są punkty, i nie można swobodnie pogadać tylko trzeba najczęściej czekać aż ktoś odpisze bo dasz drugiego posta i od razu "nie nabijaj" ja nie mówię że mi punkty potrzebne, ale można było by je usunąć na rzecz takiego SB nowego ale skoro nie to nie ;p

PostNapisane: 30 lipca 2008, 18:38 
_elita forum

Nowy SB, Czat, co jeszcze? Dalej podtrzymuje tezę że bramka IRC powinna powstać, nie koniecznie się musi nazywać nawet bramka IRC ani jakoś się kojarzyć z IRCem. Można to po prostu nazwać czat i tyle, żeby nie odstraszało samą nazwą.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]