Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Assassin's Creed Napisane: 24 maja 2008, 13:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
Opłakując fakt, że nie ma GTA IV na PC reszte kasy, która została z zakupu monitora postanowiłem przeznaczyć na Asasyna. Gra jakby nie mówić zapowiadana była jako głowny konkurent czwóreczki, ale jak wszyscy wiemy nasza, a raczej wasza wspaniała gietka jest bezkonkurencyjna :} Wersja Polska, bo takową zakupiłem jest zrobiona dość dobrze, ale wkurw mnie jak raz bohaterowie mówią wolniej, a raz szybciej, byleby tylko było zgodnie z animacją ust postaci, pozatym wszyscy mają dziwnie podobne głosy ;p Podobać się może motyw wspinaczki.. dosłownie wszędzie gdzie zechcesz możesz się wspiąć, nie ma budynku, na który nie wejdziesz :} Poziom życia bohatera odrasta się co jest już raczej normalne w dzisiejszych grach (brak apteczek itpd), w dalszych częściach gry zdobywamy kolejne umiejętności typu większa stabilność, kombosy podczas walk. Gra jest całkiem przyjemna i jak narazie nie znudziła mi się, bo ma całkiem interesującą fabułę, polecam wszystkim PCtowcom, którzy wytrwale czekają na informację od R*, że na pewno nie wydadzą już GTA na PC ;p 
|
 |
|
Ryder_pl
|
Tytuł: Re: Assassin's Creed Napisane: 24 maja 2008, 13:57 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 19 maja 2007, 22:16 Posty: 124 Lokalizacja: Głubczyce
|
Gra powala na wszystkie kolana. Mi nie chodzi, ale grałem u kolegi. Ale się podniecałem  Gra miodna jak niewiem co. Dobre jest to jak jedziesz na koniu a zaatakują cię straże, to koń sie wystraszy i cie zrzuci ;d Tylko szkoda, że nie mozna plywac, ale lepsze to niz nieumiejętnośc parkour'owania ;P Polecam zagrać każdemu kto lubi gta i klimaty średniowiecza.
|
|
| Góra |
|
 |
|
roberto146
|
Tytuł: Re: Assassin's Creed Napisane: 24 maja 2008, 15:39 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 10 czerwca 2005, 23:56 Posty: 167 Lokalizacja: Bożejewiczki
|
O w morde panorama miasta pierwsza klasa tylko wygładzania krawędzi brakuje  no i troche jakoś tak mgliste to miasto (smog?  ) ale i tak gites 
|
 |
|
Ivan
|
Tytuł: Re: Assassin's Creed Napisane: 24 maja 2008, 16:23 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
_________________ L O S T
Ostatnio edytowano 24 maja 2008, 16:42 przez Ivan, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Re: Assassin's Creed Napisane: 24 maja 2008, 16:30 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
Grałem u kolegi (Ivan) ale trochę i nie zbyt mi się spodobała bo grałem za krótko, gdybym miał mocnego kompa to bym coś o niej powiedział. Nie mówię że jest do pupy bo krótko grałem ale wierzę że jest ciekawa no i ma ładną grafikę, gdyby w IV w oddali każdy budynek i element był tak ładny jak z bliska to by było tak ładnie jak w AC : oi
|
 |
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Re: Assassin's Creed Napisane: 24 maja 2008, 17:41 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
Powiem tyle: zrobiła na mnie lepsze wrażenie niż GTA IV na początku. Ale ja grałem u kumpla ze 2 godzinki... ale grafika, free roaming, efekty... zastanawiam się, czy nie kupić na X'a...
A, przeszkadały mi te latające DNA wszędzie... wiem, o co chodzi i dlaczego tak jest, ale jednak... :S
|
 |
|
Casati
|
Tytuł: Re: Assassin's Creed Napisane: 24 maja 2008, 18:23 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
|
|
Nie wiem czym sie tak zachwycacie... może nie jestem z tego pokolenie, żeby grafika mnie ruszyła. Gra musi być grywalna, a nie ładnie wyglądać. A powoli taka grafa to już standard. Gra jest strasznie liniowa. Za każdym razem odkrywanie punktów widokowych w mieście, radowania ludzi itd. Zawiodłem sie mocno na grze. Ok można sie wspinać, swoboda ruchów, ale co z tego jak gra jest liniowa xE A wspinanie się za każdym razem na prawie identyczne wieżyczki jest nudne. Miasta mają może ładną panoramę, ale to nie to... ogólnie jestem pomiędzy. Średnia trója.
| Góra |
|
 |
|
pytajnik
|
Tytuł: Re: Assassin's Creed Napisane: 24 maja 2008, 22:46 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
Dołączył(a): 7 lutego 2006, 20:59 Posty: 202 Lokalizacja: Vice City
|
|
ja też grałem w Assassina, ale na komórce, nawet fajnie się gra.
|
 |
|
xionc
|
Tytuł: Re: Assassin's Creed Napisane: 24 maja 2008, 23:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
|
a w pokemona tez grales?
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Re: Assassin's Creed Napisane: 25 maja 2008, 00:35 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Rafa`elo napisał(a): Powiem tyle: zrobiła na mnie lepsze wrażenie niż GTA IV na początku. Ale ja grałem u kumpla ze 2 godzinki... ale grafika, free roaming, efekty... zastanawiam się, czy nie kupić na X'a...
A, przeszkadały mi te latające DNA wszędzie... wiem, o co chodzi i dlaczego tak jest, ale jednak... :S Gra dla wiekszosci jest liniowa, dlatego tworcy w wersji PC dorobili 4 zadania. Wiec sie zastanow z kupnem, ale nie kazdy tak uwaza i innym sie podoba.
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|