Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
falek.
|
Tytuł: Bioshock Napisane: 22 sierpnia 2007, 18:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 00:49 Posty: 1162 Lokalizacja: wa_Rszawa
|
ktos gra? gral? demo na pc i x360 jest dostepne, a pelna wersja jest w sprzedazy od poniedzialku w USA,a w europie bedzie dostepna w piatek  co prawda jak ktos jest sprytny (jak np. ja lolex) moze zagrac juz. (kupujac gre przez steama i zmieniajac miejsce zamieszkania na usa). piszcie swoje opinie etc. dodam tylko,ze gra jest genialna i zrobili ja goscie od system shock2 i zbiera same pozytywne recenzje (same 9/10 i 10/10). elo! pc-> http://www.gamespot.com/pc/action/biosh ... ll;title;0x360-> http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... ll;title;1

|
|
| Góra |
|
 |
|
Kamilo
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 22 sierpnia 2007, 18:47 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 8 sierpnia 2005, 07:34 Posty: 153 Lokalizacja: Olsztyn
|
|
Co, co? Demo? SKĄD!? Gra zapowiada się świetnie. PS jakie ma wymagania demo? Dzięki, jutro ściągne demko, chyba będzie działać na 1,5 giga ramu i karcie 128 mega?
Ostatnio edytowano 22 sierpnia 2007, 19:23 przez Kamilo, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
falek.
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 22 sierpnia 2007, 18:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
demo mozesz pobrac np. stad http://www.gamershell.com/download_20697.shtmlalbo ze steama  co do wymagan. hm...chyba sa dosyc niskie. engine jest swietnie zoptymalizowany i nawet na slabych kompach gra chodzi bardzo dobrze  w koncu unreal engine3. a te silniczki zawsze byly super.

|
|
| Góra |
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 22 sierpnia 2007, 19:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Bioshock to mistrz. Demo absolutnie boskie.
Wiedziałem falek., że nie wytrzymasz i założysz temat tutaj. : PPPP
|
 |
|
baxors
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 22 sierpnia 2007, 20:22 |
|
 |
| newbie |
 |
Dołączył(a): 22 sierpnia 2007, 13:03 Posty: 18 Lokalizacja: Piła
|
Tak właśnie od kilku dni obserwowałem na Steamie odliczanie do dnia ukazania się gry. Aż mnie kusi żeby to cudeńko dorwać  Tylko nie jestem pewien, czy wtopić teraz kasę w Bioshocka, czy poczekać nieco dłużej na Crysisa?
|
 |
|
Spioch
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 22 sierpnia 2007, 21:33 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 1 kwietnia 2006, 13:57 Posty: 189 Lokalizacja: Myszków
|
|
| Góra |
|
 |
|
lothronik
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 23 sierpnia 2007, 00:15 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
Dołączył(a): 24 stycznia 2005, 21:22 Posty: 359 Lokalizacja: Warszawa
|
Nie grałem, ale czytałem o tej grze sporo i przez wielu nazywana jest arcydziełem - grą świetną w każdym calu. Osobiście czekam cierpliwie na wersję na PS3 (zakładając oczywiście, że taka będzie, ale ostatnie przecieki wskazują, że jednak tak), aby pobawić się w chowanego z Big Daddy'm. 
|
 |
|
Skobel
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 23 sierpnia 2007, 11:11 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Wczoraj zagrałem pierwszy raz, ta gra na prawdę wciąga ! Ma swój klimat, jest troszkę mroczna i trzyma w napięciu  Grafika na x360 jest przezajebista. ;o
|
|
| Góra |
|
 |
|
falek.
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 24 sierpnia 2007, 04:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
lothronik napisał(a): Nie grałem, ale czytałem o tej grze sporo i przez wielu nazywana jest arcydziełem - grą świetną w każdym calu. Osobiście czekam cierpliwie na wersję na PS3 (zakładając oczywiście, że taka będzie, ale ostatnie przecieki wskazują, że jednak tak), aby pobawić się w chowanego z Big Daddy'm.  cos watpie. gra jest troszke za dobra zeby trafic na ps3 

|
|
| Góra |
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 24 sierpnia 2007, 16:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Było gadane, że gracze znaleźli kod poniżej w pliku config.ini w demie Bioshocka.
"[Console]
Console (XBox360, PS3) specific settings StreamingDynamicFloatingLimit:
If this is a positive number, then instead of using the fixed per-level limits, the StreamingDynamic resource will use as much memory as is available as long as the total memory allocated by the game is less than the specified number. In other words, StreamingDynamic will grow and shrink to fit to the available memory instead of being locked to a fixed budget StreamingDynamicFloatingLimit=500".
Ale też coś wątpie z tym Bioshockiem na PS3.
|
 |
|
falek.
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 24 sierpnia 2007, 19:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Max. napisał(a): Było gadane, że gracze znaleźli kod poniżej w pliku config.ini w demie Bioshocka.
"[Console]
Console (XBox360, PS3) specific settings StreamingDynamicFloatingLimit:
If this is a positive number, then instead of using the fixed per-level limits, the StreamingDynamic resource will use as much memory as is available as long as the total memory allocated by the game is less than the specified number. In other words, StreamingDynamic will grow and shrink to fit to the available memory instead of being locked to a fixed budget StreamingDynamicFloatingLimit=500".
Ale też coś wątpie z tym Bioshockiem na PS3. no, ale wez pod uwage to,ze gra jest robiona na unreal engine3, ktory jest pisany pod ps3/x360/pc wiec po prostu ma to w kodzie od tak.

|
|
| Góra |
|
 |
|
may_cry
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 25 sierpnia 2007, 16:43 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
|
Nie grałem, ale słyszałem o niej same dobre rzeczy. Podobno graczom zakochanym w Prey'u, Halo i Quake'u na pewno się spodoba... 
|
 |
|
Skobel
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 25 sierpnia 2007, 19:36 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
may_cry, do prawdziwego quake'a to raczej podobne nie jest :E
Chyba, że do śmieszej IV która miała być chyba doomem (moje odczucia:) )
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 25 sierpnia 2007, 22:38 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
|
Sciagam demo.
A BTW slyszalem ze to jest engine U2 z kilkoma bajerami z trojeczki.
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Re: Bioshock Napisane: 26 sierpnia 2007, 13:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
ja niestety sobie nie pogram... przynajmniej narazie ;p planuje zakup albo jakiegoś megakompa albo PS3, ale to w przyszłym roku, lub pod koniec tego... sam jeszcze niewiem, musze sie zastanowić... teraz wychodzi tyle jebitnych gier (i tu m. in. Bioshock), a ja moge je tylko oglądać na IGN  dawajta screeny, filmiki... jakie ma minimalne wymagania to demko ?;d
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|