Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
| Autor |
Wiadomość |
|
SMOKE
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 00:00 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
|
|
Ja nie składam kompa dla GTA tylko dla siebie. A z upgradeuje sobie go jak bede wiedział jakie wymagania. A trafia sie okzaja że rodzice funduja to kożysam
A karta dlatego tania bo i tak ją zmienie. Ale pomysl nad inną płytą główna. Thx za rady.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 00:23 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
djserek napisał(a): O ja pierniczę, żeby teraz każdy post tak nie wyglądał dam konfigurację kompa na którym powinno ruszyć IV WEDłUG mnie:
Zasilacz : 420W Karta Graf : GeForce 8800GTX Procesor : AMD Athlon 64 X2 5000+ / Intel Core2 Duo E6700 RAM : 2Giga Nie podałem cen ponieważ nikt nie wie ile będą kosztować te podzespoły za rok : P . Nie podałem takich podzespołów jak monitor czy płyta główna ponieważ już samemu można sobie je dobrać w zależności od upodobań : P
Kogo to obchodzi?
Poza tym, słyszałem, że w GTA IV będzie CJ! I znów wracają na stare śmiecie...
|
 |
|
Kaczor
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 00:41 |
|
 |
| newbie |
 |
|
Na górze napis Liberty Tree, pod nim prawdopodobnie Welcome to Liberty City, a z boku Liberty City.
To musi być LC  .
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 01:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
|
aleś sie kaczor obudził........ :O
czy ja was cały czas musze tutaj krytykować >
SMOKE, nie widzisz czego dotyczy temat ? o sprzęt pytaj w szoucie czy cuś, a nie tutaj.... a sprzęt do dupy, ja za 3000 kupuje dużo lepszego... KONIEC OFF TOPU, traz naprawde bede zmuszony wyjebywać posty... ;f;f;f;f
|
 |
|
falek.
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 03:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 00:49 Posty: 1162 Lokalizacja: wa_Rszawa
|
maciej_pl napisał(a): Wicko napisał(a): Bo? bo tak rzekłem. i nie wymądrzaj się już lejdi. Cytuj: Admin banuj te dzieci gimnazjum bo 0 kultury w poprzednich postach to rozkaz ? Cytuj: Aż żałuję że mam ps3 a nie XboXa jak zobaczyłem ten filmik o exclusivach. uwierz mi na słowo: jeszcze nie raz pożałujesz tych słów, z 10 razy próbowałem je zquotować - takie to ciężkie... następne GTA będzie na X-Boxa 720 i na PS3 (nie, nie PS4), bo jak narazie to tylko X spełnia warunki Current Genów, PS3 to taki pomiędzy current, a next gen ale dobra, to nie jest dyskusja na temat PS3 vs X 360, KAŻDY nastepny post nie na temat zostanie usunięty :] prosze o dalsze wrażenia nt. GTA IV :] i tak dodam od siebie, że jeśli by miało wyjść na PC, to jak zwykle gdzieś maj/czerwiec roku 2008, czyli za ponad rok, ale jak na mnie jest to warte czekania :]
lol. x360 currentgen, ps3 nextgen? blagam :X
wyjdz.

|
|
| Góra |
|
 |
|
Barciur
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 03:42 |
|
|
|
Maciej, jakbyś przeczytał specyfikacje techniczne OBU konsol, to byś wiedział, że PS3 to current gen.. Ta sama technologia.. I nie pierdol że PS3 to next gen, korzystając z okazji podlizania się falkowi  <joke>
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 09:23 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Kaczor napisał(a):  Na górze napis Liberty Tree, pod nim prawdopodobnie Welcome to Liberty City, a z boku Liberty City. To musi być LC  .
To będzie na 100% NY i weźcie już nie gadajcie o LC
P.S chyba największy temat jaki kiedy kolwiek widziałem...
|
 |
|
Thang
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 10:16 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
|
|
lolz, nie wiem dlaczego ale tez jestem pewien ze to NY
|
|
| Góra |
|
 |
|
hagj
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 10:49 |
|
 |
| newbie |
 |
|
|
no way, musi być liberty.
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 11:08 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
|
Przeciez LC to NY -_-
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 11:18 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Jigga napisał(a): Przeciez LC to NY -_-
No LC jest tworzone na podstawie NY ale tym razem to nie będzie LC tylko NY
tutaj macie kilka porównań oczywiście z NY bo to jest NY a nie te same zmyślone LC na podstawie NY http://www.gamesradar.com/gb/ps3/game/n ... 5930968037
I jeszcze jedno na trailerze widać mosty równolegle a w LC każda wyspa łączyła się jednym mostem a tu jest inaczej. Więc?
Na 100% to NY
I to nie jest mój prima aprilis'owy kawał...
Edit: Kolejne GTA jak wyjdzie uważam że będzie robione na podstawie Miami tylko już takiego prawdziwego a nie zmyślonego Vice City.
|
 |
|
Kaczor
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 11:30 |
|
 |
| newbie |
 |
|
|
Ja pierdolę, pips.
Oczywiście, że to będzie NY. Tyle że nazywać się będzie prawdopodobnie LIBERTY CITY. Takie trudne do zrozumienia? Oo
|
|
| Góra |
|
 |
|
hagj
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 11:35 |
|
 |
| newbie |
 |
|
|
ty no a jak wyglądało gta3, też NY tylko sie nazywało liberty.
a po za tym chyba normalne że więcej mostów będzie bo będzie większe miasto
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 11:49 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Kaczor napisał(a): Ja pierdolę, pips.
Oczywiście, że to będzie NY. Tyle że nazywać się będzie prawdopodobnie LIBERTY CITY. Takie trudne do zrozumienia? Oo
Prawdopodobnie to możesz po kwakać ale to się będzie nazywać NY i już!
|
 |
|
Jedic
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 11:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 28 września 2005, 19:24 Posty: 640 Lokalizacja: Warszawa
|
|
lol chujowi jestescie a wasze rozważania w większości są za przeproszeniem z dupy. najlepiej jakby zamknąć ten temat, albo wypowiadały się tutaj tylko osoby ktore rzeczywiscie maja cos do powiedzienia na temat nowej czesci GTA(jak falek, enjoi), a nie jedynie potwierdzające czyjeś słowa lub wymieniające konfiguracje przyszłych kompów. darujcie sobie takie dyskusje jak nie umiecie dyskutowac bo tego sie czytac nie da
|
 |
|
hugoo_
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 12:20 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 24 kwietnia 2005, 19:45 Posty: 675 Lokalizacja: Poznań
|
|
Pips, głupi jesteś? Jak może być to NYC, skoro są reklamy Liberty Tree, Liberty City i Visit Vice City? Myślisz czasem?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 12:40 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
hugoo_ napisał(a): Pips, głupi jesteś? Jak może być to NYC, skoro są reklamy Liberty Tree, Liberty City i Visit Vice City? Myślisz czasem?
I CO Z TEGO, ŻE SĄ TAM REKLAMY Z VICE I LIBERTY?!
Wyjdź pajacu.
Poza tym, nikt nie nabrał się na mój emo żarcik prima aprillisowy, o tym, że w GjeTeA cztery będzie CJ 
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 14:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
Rafaelo, ja sie nabralem :O!
Ale ludzie, zachowujcie sie troszke. Dlaczego wiekszosc tematow na tym forum musi sie konczyc jakimis olbrzymimi klotniami w ktorych wszyscy nazywaja siebie od chujow, debili etc.? :C
Porozmawiajmy lepiej o humorze w grze!
Juz w trailerze mozna bylo zauwazyc ze tym razem w GTA rowniez bedzie mnostwo smiesznych tekstow, reklam i innych elementow ktore sprawia, by patrzec na gre z przymruzeniem oka. Zauwazyliscie wielka reklame magazynu dla nastolatkow "LIBERTEEN"? Wiekszosc ludzi tlumaczy sobie te nazwe jako cos w stylu "Wolny nastolatek", albo ze magazyn dla nastolatkow wydawany w Liberty City, warto jednak wiedziec ze w wymowie brzmi to niemal tak samo jak angielskie slowo "Libertine" oznaczajacego wyznawce libertynizmu!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Libertynizm
Calkiem niezly pomysl - wystarczy przeczytac definicje i zalozenia tego ruchu a potem pojsc do sklepu i kupic pierwsze lepsze BRAVO czy Popcorn.
Podobnie jak budynek GetaLife, bedacy growym odpowiednikiem budynku korporacji ubezpieczeniowej MetaLife - jest to prawdopodobnie skierowane w tym wszystkich maniakow GTAIV, ktory przez praktycznie caly czas uplywajacy do pojawienia sie trailera siedzieli na stronach typu GTAForums.com i w kolko pisali dziwaczne teorie albo pomysly, ktore byly poruszane tysiace razy. Po prostu "GET A LIFE!"
No i jeszcze pelno innych smaczkow typu plakat filmu/musicalu "I slept with your mom" albo "Top Hooker".
A o konsolach to ja sie nie wypowiadam, bo znam sie na nich jak koza na teorii superstrun. Moze mi tylko ktos wytlumaczyc co w X360 maja oznaczac te "achievements"? 
|
 |
|
keymaker
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 14:27 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
|
W trailerze krzywo troche patrzylem na textury na twarzach przechodzieniów albo ich brak  , mam nadzieje ze to tylko zludzenie optyczne, wszystko przed nami... 
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 14:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
falek. napisał(a): maciej_pl napisał(a): Wicko napisał(a): Bo? bo tak rzekłem. i nie wymądrzaj się już lejdi. Cytuj: Admin banuj te dzieci gimnazjum bo 0 kultury w poprzednich postach to rozkaz ? Cytuj: Aż żałuję że mam ps3 a nie XboXa jak zobaczyłem ten filmik o exclusivach. uwierz mi na słowo: jeszcze nie raz pożałujesz tych słów, z 10 razy próbowałem je zquotować - takie to ciężkie... następne GTA będzie na X-Boxa 720 i na PS3 (nie, nie PS4), bo jak narazie to tylko X spełnia warunki Current Genów, PS3 to taki pomiędzy current, a next gen ale dobra, to nie jest dyskusja na temat PS3 vs X 360, KAŻDY nastepny post nie na temat zostanie usunięty :] prosze o dalsze wrażenia nt. GTA IV :] i tak dodam od siebie, że jeśli by miało wyjść na PC, to jak zwykle gdzieś maj/czerwiec roku 2008, czyli za ponad rok, ale jak na mnie jest to warte czekania :] lol. x360 currentgen, ps3 nextgen? blagam :X wyjdz.
a nie ? przecież zanim PS3 osiągnie maxymalną moc, to już będzie 50 kolejnych x-boxów.. ;p ;p i sam wyjdź, synku marnotrawny... ;f
|
 |
|
Luigi
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 16:17 |
|
 |
| Czlowiek bez zycia '07 |
 |
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
|
Mam to rozumieć jako porównanie?
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
Ostatnio edytowano 1 kwietnia 2007, 16:18 przez Luigi, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
Barciur
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 16:18 |
|
 |
| newbie |
Dołączył(a): 1 kwietnia 2007, 16:05 Posty: 18 Lokalizacja: Steelville, PA, USA
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 16:26 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Barciur napisał(a): Cytuj: Rockstar informuje, że kolejne odsłony serii Grand Theft Auto ukażą się jedynie na konsole. http://gry.onet.pl/1512430,,Koniec_GTA_ ... omosc.htmlJa tylko mam nadzieje ze to zart prima aprilisowy ... To jest wałkowane na SB hagj napisał(a):
Nieźle WII zjechali xD
|
 |
|
SMOKE
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 18:08 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
|
Barciur napisał(a): Cytuj: Rockstar informuje, że kolejne odsłony serii Grand Theft Auto ukażą się jedynie na konsole. http://gry.onet.pl/1512430,,Koniec_GTA_ ... omosc.htmlJa tylko mam nadzieje ze to zart prima aprilisowy ...
Sranie w banie jak przed kązdym nowuym GTA. Nie mówie o odgrzewanych kotlatach zyli LCS i VCS.
Ale dowiemy sie wktrótce.
Albo to zart prima aprilis. I tego sie trzymać będe.
|
|
| Góra |
|
 |
|
falek.
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 18:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
maciej_pl napisał(a): falek. napisał(a): maciej_pl napisał(a): Wicko napisał(a): Bo? bo tak rzekłem. i nie wymądrzaj się już lejdi. Cytuj: Admin banuj te dzieci gimnazjum bo 0 kultury w poprzednich postach to rozkaz ? Cytuj: Aż żałuję że mam ps3 a nie XboXa jak zobaczyłem ten filmik o exclusivach. uwierz mi na słowo: jeszcze nie raz pożałujesz tych słów, z 10 razy próbowałem je zquotować - takie to ciężkie... następne GTA będzie na X-Boxa 720 i na PS3 (nie, nie PS4), bo jak narazie to tylko X spełnia warunki Current Genów, PS3 to taki pomiędzy current, a next gen ale dobra, to nie jest dyskusja na temat PS3 vs X 360, KAŻDY nastepny post nie na temat zostanie usunięty :] prosze o dalsze wrażenia nt. GTA IV :] i tak dodam od siebie, że jeśli by miało wyjść na PC, to jak zwykle gdzieś maj/czerwiec roku 2008, czyli za ponad rok, ale jak na mnie jest to warte czekania :] lol. x360 currentgen, ps3 nextgen? blagam :X wyjdz. a nie ? przecież zanim PS3 osiągnie maxymalną moc, to już będzie 50 kolejnych x-boxów.. ;p ;p i sam wyjdź, synku marnotrawny... ;f o_O widze,ze z ciebie taki troche polski dziennikarz z super expressu  piszesz o rzeczach, o ktorych nie masz zielonego pojecia. enjoi napisał(a): Moze mi tylko ktos wytlumaczyc co w X360 maja oznaczac te "achievements"? 
misiek  ! achievements sa to jakby zadania w kazdej grze, ktorych wykonanie dodaje ci punkty do twojego gamerscore. kazda gra musi miec 1000 punktow, podzielonych na iles tam zadanek. dla przykladu w crackdown za zebranie wszystkich 500 orbów, ukrytych po calej mapie dostajesz 50 punktow
rockstar pewnie da punkty za hidden packages etc. do tego jakies fajne typu zabij 100 osob, ukradnij 100 samochodow i tak dalej, i tak dalej.
aha. te punkty nic nie daja. procz tego,ze widnieja obok twojego nicka w twojej karcie gracza
http://live.xbox.com/member/falek

|
|
| Góra |
|
 |
|
Wicko
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 20:07 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
|
falek: nie wiedziałem, że masz Xboksa;o
Cytuj: a nie ? przecież zanim PS3 osiągnie maxymalną moc, to już będzie 50 kolejnych x-boxów.. ;p ;p i sam wyjdź, synku marnotrawny... ;f
ahahahah, buahaha xO
Jakieś argumenty? Zauważyłem, że potrafisz wiele gadać jak pospolite dziecko neostrady, ale gdy przychodzi podać argumenty - masz drobny problem, hm?
Chcesz pogadać o różnicach w hardware XO i PS3 i dlaczego XO ma zdecydowaną przewagę?
Sprzet w 360tce jest dużo bardziej przyszłościowy, jeżeli nie masz o nim pojęcia to po ch*j pierdolisz takie rzeczy?
eh -.-
|
 |
|
falek.
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 20:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Wicko napisał(a): falek: nie wiedziałem, że masz Xboksa;o
to juz wiesz ; d

|
|
| Góra |
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 20:29 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
|
o falek masz nowego parobka
i z laski swojej nie kasuj wiecej tego posta, bo gosciu ci w dupe zaczyna wlazic
|
 |
|
Wicko
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2007, 20:40 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
|
|
Hm, mylisz się.
Nie jestem jak połowa użykowników _R/GTG podąrzających za "mojom", czy "!!!!!!!!!!11" etc.
I jeszcze cuś.. za wysoki Gamerscore Amerykanie od czasu do czasu dostają nagrody.
|
 |