GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 17 września 2026, 04:32

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zdjęcia z VCS
PostNapisane: 12 lutego 2007, 15:33 
Nameless Guy

Hi, chciałbym się zapytać jak mogę zrobić sobie screena z VCS bo po zdobyciu aparatu i zrobieniu kilku zdjęć wszedłem w zakładkę photo myśląc że tam będą zapisane ale nie ma, więc podłączam psp'ka do kompa look'am sobie każdy folder no i zdjęć nie ma, więc się skapłem że, aparat nie ma takiej funkcji jak w SA. Wiem że są jakieś programy umożliwiające robienie zrzutu z gry no i tu moje pytanie czy taki program by dało się odpalić na oryginalnym FW 3,03 jak tak to podajcie mi jego nazwę, a jak się nie da to może jest inny sposób?

Tytuł:
PostNapisane: 12 lutego 2007, 16:13 
Ray Machowski

Program do robienia shotów z VCS to po prostu Cheatdevice, a jego odpalić możesz tylko posiadając FW 1.5 z odpowiednim DevHook'iem. Więc niestety, jeśli chodzi o ciebie to nie masz takiej opcji. Ponadto, DH to program emulujący wyższe softy, czyli służy głównie po to, aby odpalać pirackie gry i programy, z którymi Sony zaciekle walczy - nieskutecznie zresztą, bo bodajże ostatni FW - 3.11 - został złamany w tempie błyskawicznym.

Inny sposób na zrobienie cyforywch, legalnych shotów z VCS to wyświetlenie obrazu z PSP na monitorze komputera i wykonanie zdjęć choćby Frapsem. Jednak nie ciesz się zbytnio, ponieważ do tego potrzeba specjalnego urządzenia, które swoje kosztuje. Nazwy już nie pamiętam.

Trzecia opcja to poczekanie do 9 marca i kupienie wersji na PS2. ;) Ale rozumiem, że tego nie bierzesz pod uwagę, tak samo jak aparatów fotograficznych. :]

A zdjęcia z VCS na PSP się nie zapisują, chyba jedyną grą, która miała możliwość 'zrzucania' ekranu było LocoRoco (choć nie jestem pewien do słowa jedyna). Swoją drogą, szkoda, że Rockstar nie dał takiej opcji, ale coż... od czego jest Edison, nie? ;)

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lutego 2007, 16:40 
Nameless Guy

lothronik napisał(a):
Program do robienia shotów z VCS to po prostu Cheatdevice, a jego odpalić możesz tylko posiadając FW 1.5 z odpowiednim DevHook'iem. Więc niestety, jeśli chodzi o ciebie to nie masz takiej opcji.

Czyli na RSC nic nie dam :cry:

lothronik napisał(a):
Ponadto, DH to program emulujący wyższe softy, czyli służy głównie po to, aby odpalać pirackie gry i programy, z którymi Sony zaciekle walczy - nieskutecznie zresztą, bo bodajże ostatni FW - 3.11 - został złamany w tempie błyskawicznym.

To akurat wiem bo codziennie śledze te dwie strony http://www.pspoland.pl i http://www.pspboard.pl

lothronik napisał(a):
Inny sposób na zrobienie cyforywch, legalnych shotów z VCS to wyświetlenie obrazu z PSP na monitorze komputera i wykonanie zdjęć choćby Frapsem. Jednak nie ciesz się zbytnio, ponieważ do tego potrzeba specjalnego urządzenia, które swoje kosztuje. Nazwy już nie pamiętam.

Dla RSC nie będę wydawał kasy.

lothronik napisał(a):
Trzecia opcja to poczekanie do 9 marca i kupienie wersji na PS2. ;) Ale rozumiem, że tego nie bierzesz pod uwagę, tak samo jak aparatów fotograficznych. :]

Nom, nie biorę pod uwagę, a co do aparatu to chciałem napisać żeby nikt takiego pomysłu nie dawał ale się powstrzymałem żeby to napisać bo wiem że tu są porządni ludzie :)

lothronik napisał(a):
A zdjęcia z VCS na PSP się nie zapisują, chyba jedyną grą, która miała możliwość 'zrzucania' ekranu było LocoRoco (choć nie jestem pewien do słowa jedyna). Swoją drogą, szkoda, że Rockstar nie dał takiej opcji, ale coż... od czego jest Edison, nie? ;)

Eh, R* zawsze coś spiepszy.

lothronik napisał(a):
Pozdrawiam.

Też cię pozdrawiam i dzięki że poświęciłeś chwile czasu żeby mi odpisać

Można zamknąć.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]