GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 17 września 2026, 08:49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dzień jak co dzień
PostNapisane: 12 listopada 2006, 09:59 
Warning 2/3

Witam!

Nakręciłem kolejny filmik z SA. Na początku, chce zaznaczyć, że się starałem. Film trwa 3 minuty 46 sekund
adres: http://www.youtube.com/watch?v=Eo9u0rnSHeg

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 10:28 
Luigii Goterelli

nudne i cienkie... dam 3/10 za chęci 8)

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 10:51 
_elita forum

w tym momencie utracilem wszelkie nadzieje na lepsze jutro

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 10:56 
Moderator

niech ktoś wylaczy internet..

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 11:06 
Joey Leone

GTFO MY INTERNET

Dostaniesz nagrodę za najbardziej zjebany film roku.
Zniszczyłeś nim moją psychikę.

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 11:15 
8 Ball

a właściwie o co tu chodzi?? mam jedno zastrzeżenie... nie zaśmiecaj YouTube takimi shitami... :-x :!:

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 12:39 
King Courtney

oooooo..... ja piernicze człowieku gorszego gówna NAPRAWDE niegdy nie widzialem xD i ty piszesz , ze się starałeś ?!?! o boszee... :E zal szkoda słów na to 'COŚ' co ty nazywasz filmem :/

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 12:45 
wkraczający

odpuść na przyszłość ;x

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 12:52 
Nameless Guy

lol.
świetna "scena" (jeżeli można to nazwać sceną) w sklepie.
proszę, daj spokój z filmami z tej gry. nie wychodzi Ci przecież, więc nie marnuj sobie czasu tym. ;E

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 13:13 
Administrator

LOL.

czy uwazasz, ze kazdy fan GTA (lulz) jest tak malo spostrzegawczy, ze nigdy nie zwracal uwagi na tekstury, napisy i pudelka z modelami w sklepie Zero? najpierw pokazujesz z najwiekszym zoomem rzad napicow RCZERO, potem pare pudelek, a potem najlepsze - dziurkowaną ścianę!!!

ale wczesniej mielismy scene, w ktorej CJ widziany z boku biegnie przez miasto z kijem. pomyslalem sobie, ze nawet ciekawy pomysl. ale wszystko zostalo zrujnowane niespodziewana przebitka na scene, w ktorej CJ stoi juz przed sklepem z modelami RC i nie moze nawet do niego wejsc, tylko kreci sie w kolko. tak trudno bylo nagrac scene, w ktorej widziany caly czas z boku biegnie i gladko wbiega do sklepu? wtedy od razu przeszlibysmy do pokazu tekstur i dziurkowanych scian, ktore kazdy widzial.

potem znowu zupelnie niespodziewana teleportacja! i jestesmy swiadkami rajdu po miescie wykonanym chyba najwolniejszym samochodem w grze - Perennialem. przy okazji pare stluczek i jazd po chodniku. czemu to ma sluzyc? przeciez wszycy wiemy, ze CJ ma kasy jak lodu i moze sobie pozwolic na jakiekolwiek auto. czyzby tesknota za latami dziecinstwa?

potem krotka scena jazdy ulicami miasta w deszczu Phoenixem, a potem cos co chociaz troche ratuje ten filmik - calkiem ladna scena przelotu starą Nevadą nad San Fierro i mostem w zachodzacym sloncu - wyglada nawet niezle, gdyby nie fakt, ze CJa gonia odrzutowce i kamera co chwila obraca sie, by sprawdzic czy rakieta wciaz za nami leci czy jej sie znudzilo. mimo to nie mowie juz, ze muzyka kompletnie nie pasuje.

a na samym koncu mamy zupelnie nie powiazana z poprzednimi watkami (jak wszystkie sceny w tym filmie zreszta) scene wybuchu samochodu w waskiej uliczce. gdyby ktos nie zauwazyl i nie uslyszal pierwszego samochodu, pojazd wybucha drugi raz.

ogolnie taka slabizna, ze nawet film xybera stoi wyzej. poza tym mam nadzieje, ze xyber sie postara i poprawi bledy. a to widocznie ktorys z kolei twoj filmik. wez sie za siebie. :S

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 14:39 
newbie

No ja poprawiam błedy i co najważniejsze sprawdze 3 razy scenariusz żeby było wszystko jasne i oczywiscie tekst. A co do tego filmu to mój pierwszy film był lepszy. Koleś ile Ty masz lat? 10? 11? Pewnie tak. Ten film był robiony z nudów tak widać nic sie kupy nietrzyma, głupie sceny brak napisów, muzyka denna jesli w ogóle jest chyba z radja była o ile dobrze słyszałem. To była zwykła gra nagrana.
Według mojego kodeksu oceniania twój film dostał -1/10 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 14:59 
Nameless Guy

Chłopak, marnujesz się. Zainwestuj w kamerę i jedź do Hollywood! (Nie, nie Vinewood.)

Przy okazji, zapytam: czemu ma służyć cyfra 17 przy Twoim nicku? Zwłaszcza, że Twoje 'studio' nazywa się Studio12? Kogo Ty chcesz nabrać...

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 15:54 
Nameless Guy

LOL co to jest? O__________o

To wpłynęło na mnie ogrzej niż horror :C.

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 15:56 
Administrator

mówię wam... on ma z 20 lat i robi nas w ch*ja.... ale może czas zmienić mój sposób postrzegania fana aka pytajnika...... może wreszcie zmądrzejesz jak to było z widokówkami na RSC ? może zajmiesz się jedną rzeczą, a nie 123431514 rzeczami, które robią Ci taki mętlik w głowie, ze w końcu sam niewiesz czego chcesz ! człowieku ! jak mówił enkji - weź się za siebie... i to nie jest jakieś nabijanie się z Ciebie tylko takie ostrzeżenie, bo kiedys dostaniesz bana za głupote i lekkomyślność....

skończ się wstydzić siebie i ujawnij nam swoją prawdziwą tożsamość... jeśli ta jest prawdziwa (w co szczerze wątpię) to zniknij na pół roku i wróć w wielkim stylu z nowym nickiem i sposobem postrzegania świata !

aha: TEN FILM JEST DENNNNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!11111111111111111

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2006, 18:39 
wkraczający

Zgadzam się z Maciejem on na pewno robi se z nas jaja, bo wątpię żeby tacy ludzie mieszkali na tym globie. A może on jest agentem CIA czy FBI, trzeba go sprawdzić czy nie ma go na liście Wildsztajna ;p

Co do filmu dam ci 1/10 na zachęte. Starałeś się ?, proszę nie staraj się bo ci to gorzej wychodzi niż jakbyś się nie starał

Tytuł: ....
PostNapisane: 12 listopada 2006, 22:50 
Warning 1/3

No ludzie to chyba jakieś zarty sa....

Człowieku opanuj się. Nie jestem zbyt długo na tym forum, ale nie znalazłem ani jednego twojego dobrego filmu, a i nawet o mądrą wypowiedz dosyc u ciebie cieżko...

Tylko zasmiecasz to forum, na następny raz nie staraj się nawet włączać frapsa, bo jestem pewien, że każde następne twoje dzieło nie będzie lepsze od tego czy wszystkich innych jakie nam tu sprezentowałeś, więc daruj sobie.

Musisz być chyba ślepy żeby nie zauważyć wypowiedzi forumowiczów na temat twoich filmów... To po co robisz nowe?

Tytuł:
PostNapisane: 13 listopada 2006, 15:15 
Administrator

Matko, co wam się wzięło tak na te filmy?! Nie umiecie to nie róbcie!

Tytuł:
PostNapisane: 13 listopada 2006, 16:24 
Salvatore Leone

enjoi napisał(a):
LOL.

czy uwazasz, ze kazdy fan GTA (lulz) jest tak malo spostrzegawczy, ze nigdy nie zwracal uwagi na tekstury, napisy i pudelka z modelami w sklepie Zero? najpierw pokazujesz z najwiekszym zoomem rzad napicow RCZERO, potem pare pudelek, a potem najlepsze - dziurkowaną ścianę!!!

ale wczesniej mielismy scene, w ktorej CJ widziany z boku biegnie przez miasto z kijem. pomyslalem sobie, ze nawet ciekawy pomysl. ale wszystko zostalo zrujnowane niespodziewana przebitka na scene, w ktorej CJ stoi juz przed sklepem z modelami RC i nie moze nawet do niego wejsc, tylko kreci sie w kolko. tak trudno bylo nagrac scene, w ktorej widziany caly czas z boku biegnie i gladko wbiega do sklepu? wtedy od razu przeszlibysmy do pokazu tekstur i dziurkowanych scian, ktore kazdy widzial.

potem znowu zupelnie niespodziewana teleportacja! i jestesmy swiadkami rajdu po miescie wykonanym chyba najwolniejszym samochodem w grze - Perennialem. przy okazji pare stluczek i jazd po chodniku. czemu to ma sluzyc? przeciez wszycy wiemy, ze CJ ma kasy jak lodu i moze sobie pozwolic na jakiekolwiek auto. czyzby tesknota za latami dziecinstwa?

potem krotka scena jazdy ulicami miasta w deszczu Phoenixem, a potem cos co chociaz troche ratuje ten filmik - calkiem ladna scena przelotu starą Nevadą nad San Fierro i mostem w zachodzacym sloncu - wyglada nawet niezle, gdyby nie fakt, ze CJa gonia odrzutowce i kamera co chwila obraca sie, by sprawdzic czy rakieta wciaz za nami leci czy jej sie znudzilo. mimo to nie mowie juz, ze muzyka kompletnie nie pasuje.

a na samym koncu mamy zupelnie nie powiazana z poprzednimi watkami (jak wszystkie sceny w tym filmie zreszta) scene wybuchu samochodu w waskiej uliczce. gdyby ktos nie zauwazyl i nie uslyszal pierwszego samochodu, pojazd wybucha drugi raz.

ogolnie taka slabizna, ze nawet film xybera stoi wyzej. poza tym mam nadzieje, ze xyber sie postara i poprawi bledy. a to widocznie ktorys z kolei twoj filmik. wez sie za siebie. :S

że też ci się chciało taki długi koment,do takiego syfu dawać...

Tytuł:
PostNapisane: 13 listopada 2006, 16:52 
_elita forum

rispect gangsta

rotfl

Tytuł:
PostNapisane: 14 listopada 2006, 18:00 
Warning 2/3

chciałem zrobić film, w którym jest dzień CJ w SA, czyli, pościgi, wojny gangów, a wyszło to co widzicie, czyli... nic

Tytuł:
PostNapisane: 14 listopada 2006, 19:49 
_elita forum

I pomyśleć, że taki filmik zrobiłby furorę przed premierą/w dniu premiery San Andreas....

Tytuł:
PostNapisane: 15 listopada 2006, 22:06 
Warning 2/3

macie racje, film do niczego, niech jakiś admin zamknie ten temat

j.i.g: as you wish.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]