Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 27 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
xyber
|
Tytuł: Miejskie Szczury - Prolog Napisane: 11 listopada 2006, 21:08 |
|
 |
| newbie |
 |
Dołączył(a): 11 listopada 2006, 21:03 Posty: 19 Lokalizacja: Bielsko-Biała
|
|
| Góra |
|
 |
|
sysek
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 21:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Tiesto, Ostr.. JESTEŚ FAJNY ! i popraw analfabetyzm, używaj słownika.
_________________ sejten was zje !
|
|
| Góra |
|
 |
|
Maher
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 21:25 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 19 sierpnia 2006, 11:25 Posty: 73 Lokalizacja: Warszawa
|
|
widziałem pare błędów w napisach a poza tym to nie mam innych zastrzeżeń... nastepne cześci zapowiadają się bardzo ciekawie... oby tak dalej... powodzenia...
|
|
| Góra |
|
 |
|
Luigi
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 21:44 |
|
 |
| Czlowiek bez zycia '07 |
 |
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
|
film dobry trochę błędów ortograficznych podobala mi się kamera
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kamilo
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 21:58 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 8 sierpnia 2005, 07:34 Posty: 153 Lokalizacja: Olsztyn
|
|
jak umiesciłeś tam tych ludzi z autami?
|
 |
|
xyber
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 22:24 |
|
 |
| newbie |
 |
|
|
Poprzez zmiane skinu i GTA Center. Bralem kolesia jakiego potrzebowalem zawozilem go tam i to wszystko. I wpisujesz kod SJMAHPE żebyś mogł rekrutować przechodniów.
|
|
| Góra |
|
 |
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 23:03 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
|
Kamera się tnie, często głupie ujęcia, straszne byki.
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 23:45 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
|
zbeszczesciles green daya
|
 |
|
mjm
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 00:22 |
|
 |
| Salvatore Leone |
 |
Dołączył(a): 9 listopada 2005, 22:42 Posty: 337 Lokalizacja: Warsovia
|
|
duzym plusem jest to,że wreszcie ktoś pomyslał i dał na youtoube też :x
|
|
| Góra |
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 00:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
|
dobra - na razie obejrzalem niecale 2 minuty tego dziela i co chwila wybucham niekontrolowanym smiechem. tak raz po raz. jeden raz zasmialem sie jak zaczyna sie jakas piosenka Green Day, tytulowy Tiesto wysiada i biegnie powoli na spotkanie z Osterem - i w tym momencie wokalista spiewa "I walk alone costam costam".
i jeszcze jedno co mnie rozwalilo w tych calych niecalych 2 minutach - najpierw dzwoni do niego ktos i mowi ze jakies S.G.R. chce go wyprobowac o 16 na lotnisku - na co Tiesto odpowiada "kurwa jakis ciul sobie jaja robi" - czyli mozna sie domyslic, ze odrzuca propozycje. jedzie do tego Ostera tylko po to, zeby mu powiedziec ze teraz nie ma czasu, bo umowil sie z tym calym S.G.R., ktoremu przeciez chwile wczesniej odmowil.
zaczyna sie ciekawie. a ten film ma prawie 10 minut!
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 00:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
|
Muzyka w ogóle nie pasuje, robisz błędy, same bluzgi.
Praktycznie jedyny plus to to, że wrzuciłeś ten szrot na YouTube... chociaż... czy ja wiem, czy to plus?
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 00:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
uwaga, jestem juz niemal w 4 minucie i przebrnalem przez kolejne absurdy!
otoz z jakiegos (jakiego? nie jest to wyjasnione, byc moze autor zrobi to pozniej) powodu Oster nie chce, by Tiesto dostal sie do Skośnookiej Grupy Rajdowej (S.G.R.) - dlatego grzebie mu w aucie, by jego auto nie mialo tak dobrych osiagow, jak przedtem. grzebie mu grzebie i ucieka. przychodzi Tiesto (przy okazji, zwroccie uwage na czlowieka, ktory uderza w sciane w tej scenie - zupelnie odwraca uwage od glownej akcji filmu xD) i wsiada do auta. stwierdza ze "niemoze ruszyc" - jednak po chwili rusza BEZ PROBLEMU, stwierdzajac, ze sprawdzi to pozniej, po powrocie z proby S.G.R. !
kolejna scena, kolejny utwor Green Day (juz trzeci!). wydaje sie, ze jest to jedyny pelen album posiadany przez autora. owa Grupą Rajdową okazuje sie JEDEN czlowiek (jakis reprezentant wiekszej organizacji? xD), ktory w dodatku kaze Tiestowi spotkac sie z nim na publicznym lotnisku (ciekawe, jak on tam wjechal - tez ma licencje pilota?).
i jedna rada - normalny czlowiek nie zaufalby ani troche komus, kogo spotyka pierwszy raz i ten ktos wymachuje mu pistoletem przed nosem. no ale to jest San Andreas, tuning, Skośnoocy, ziaaaaa. stoja ponad i poza prawem!
to byl opis 2 minut tego filmu. ciag dalszy nastapi. STAY STONED!
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 01:01 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
a moze porpstu sie gosciu za duzo na ogladal tokio drift dobrze ze nie nakrecil driftu rowerem
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 01:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ludzie! doszedlem do konca tego dziela! pozostawilo mnie wstrząśniętego... ale nie zmieszanego.
no wiec skonczylem na tym, ze Tiesto spotyka sie z Wietnamczykiem wymachujacym mu przed twarza pukawką. no dobra, dzielny i prawy Tiesto przyjmuje propozycje Szwarccharakteru, zaczynajac wyscig. niestety, jak juz wiemy, z powodu ingerencji Ostera, auto Tiesto nie moze rozwinac skrzydel (opon?). pomimo uzywania nitro samochod jedzie dosc wolno (a moze to dlatego, ze animacja sie strasznie tnie?). i teraz chyba jakis dowod na to, ze Tiesto jest co najmniej Anglikiem; jego spokoj powala. stwierdza nieco znudzonym wrecz tonem, ze jego auto szwankuje i jedzie dosc wolno. idac tym tokiem myslenia mozna latwo wywnioskowac, ze Tiesto jadac 350 km/h ruchliwa autostrada, jedna reka bedzie popijal Earl Grey z porcelanowej filizanki, a druga reka bedzie ustawial equalizer w wypasionym radioodbiorniku firmy z niebieskim punkcikiem w logu.
potem obserwujemy niesamowity pokaz jazdy na wprost oraz skrecania. na drugim zakrecie widac jakis drift, czyli widac Oster nie klamal. po zatrzymaniu sie Tiesto probuje przypomniec sobie czy mial jechac jedno okrazenie czy dwa. po jakichs 5 sekundach przypomina sobie, ze zaledwie jedno i wraca do tajemniczego Ericka von Klopfa (czy podobnie). ktory stwierdza ze jest do niczego i rekwiruje samochod Tiesto. koles ma guna, wiec Tiesto nie bedzie sie wdawal w dyskusje.
z tego co widac, akcja dzieje sie wieczorem, wiec Tiesto wyrusza w poszukiwaniu srodka transportu. w koncu po dobrych paru godzinach odnajduje beemiksa! ale lotnisko jest tak duze, ze szukanie wyjscia zajmuje mu kolejne kilka godzin, przez co do bramy dociera dopiero jasnym rankiem. potem chyba dostaje zastrzyk ozywczej energii, bo juz niebawem przybywa do swojego domku na pustynnym lotnisku utrudniajac przy okazji sobie zycie skokiem przez dach (The Simpsons?). dzwoni do niejakiego Bucka. musi byc niezly nigga, skoro twierdzi ze moze mu pomoc.
Tiesto wyrusza wiec rowerem do Bucka stojacego przed night clubem. ten to dopiero - chudy, na oko 60 letni zwawy pan z nieodlacznym Tec9 u boku i czarnym Sentinelem. po krotkiej pogadance na temat tego, jak trudno bedzie odzyskac auto, wyruszaja w blizej nieokreslonym kierunku czarna limuzyna (ktora kieruje oczywiscie Tiesto, bo to taki przezajebisty kierowca, ze nie potrafi domyslic sie, ze ktos grzebal mu w aucie).
potem oczywiscie krotka prezentacja postaci pozytywnych i szwarccharaktera (archnemezis, chce sie rzec - zabija ludzi na srodku ulicy bez zwracania uwagi policji!) i zupelnie niezwiazany z akcja upadek samochodu sportowego z dachu wielopietrowego parkingu.
dlatego polecam go ludziom, ktorzy juz naprawde musza cos obejrzec i maja ochote na cos tak glupiego i nieposkladanego, ze az smiesznego. 
|
 |
|
xyber
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 01:34 |
|
 |
| newbie |
 |
|
Uff... poczytałem i... Po pierwsze to jest prolog i np: z tym Osterem że rozkręca mu samochód to się ma wyjaśnić w 1 ocinku. Kurde enjoi następnym razem jak bede robil jakis nowy film zglosze sie do Ciebie jak czytalem twojego posta to lezalem ze smiechu na ziemi  :D A tak poważnie to ten prolog mial byc wlasnie troche tajemniczy zeby potem sie to wyjasnilo badz nie. Wszelkie bledy chce poprawiac w następnych czesciach. Toki Drift nieoglądałem  I postaram sie bardziej wyjasniac niektore niewyjasnione rzeczy XD
_________________ LiNkIn PaRk
Player: Lineage2, GuildWars, GTA
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jant
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 02:02 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
Dołączył(a): 30 grudnia 2005, 02:13 Posty: 217 Lokalizacja: Paprotnia
|
Kod: Added November 10, 2006 From xyber1 Dla ludzi Category Video Games Tags : nie ma
mistrz ^
Zazwyczaj takie filmy komentuje na Gtafilms , ale i tutaj nie zaszkodzi dowalić swoje 12 groszy ;o
To co w filmie mnie wkurzało to głównie napisy z CamHacka , byki ortograficzne ,Greenday no i bluzgi ;s
W ogóle cała ta otoczka poczynając od jednoosobowego składu S.G.R do fuksiarskiego znajdywania BMXa na lotnisku , jest zdecydowanie poniżej krytyki ;o
Ale fajna polewka z tego filmu byłą szczerze mówiac ;D
Pewnie miał wyjść poważnie ale mnie zdecydowanie rozbawił.
No to rób tak dalej to furore zrobisz ;o
|
 |
|
psycho;D
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 02:34 |
|
 |
| King Courtney |
 |
Dołączył(a): 23 lipca 2005, 18:07 Posty: 427 Lokalizacja: Bartoszyce
|
|
Oo to był prolog ? Oo hyh , to teraz stawiam takie pytanie , ile minut będzie trwał pierwszy odcinek i następne ? OuMajGad , boje się myśleć :f
Jak na prolog jest za długi :E ma zaje**ście wiele błędów , m in. jest właśnie zadługi , w prologu powinny być krotkie scenki wprowadzające lub kończące jakąś akcję i tyle ;/
jak juz zostało to wypisane bluzgi i byki Oo jak nie jesteś pewien to weź odpal google i wpisz wyraz nad którym masz wątpliwości LUB kup sobie słownik :E
|
|
| Góra |
|
 |
|
pytajnik
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 10:03 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
Dołączył(a): 7 lutego 2006, 20:59 Posty: 202 Lokalizacja: Vice City
|
|
fajny film, fabuła mi się też podobała, nieźle to ci wyszło
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 10:46 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
^^ i wezcie lacia (PAPUCIA) i bijcie mnie teraz laciem
|
 |
|
Shadow
|
Tytuł: .... Napisane: 12 listopada 2006, 15:09 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
|
Oczywiście byłeś pełen najlepszych intencji... Doceniam to ^_^
Ale niestety nie wyszło ci za bardzo. O wszystkim praktycznie powiedzieli już moi przedmówcy, ale ja od siebie chciałem życzyć ci powodzenia przy tworzeniu nastepnego odcinka. Nie chcę cie skreslać na starcie, zobaczymy co zmajstrujesz później 
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 16:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
nieeeeeeeeee..........
zapewne Tiesto, bo chcesz się ponabijać z fanów trance'u
zapewne Oster, bo chcesz się ponabijać z fanów polskiego HH (O.S.T.R., czy jakoś tak)
zapewne masz pałe z ortografii i gramatyki (te niepoukładane dialogiiii :F )
zapewne nie wykupiłeś praw do utworków z filmiku, co zapewne jest piractwem.......
podobało mi się tylko na początku ta kamera w niebo i tytuł, bo potem ten motyw był powtarzany i już nie było tak fajnie...
fabuła bardzo nie przemyślana.. to chyba wsyztsko, ide się pouczyć na prawo 
|
 |
|
Gronholm
|
Tytuł: Re: Miejskie Szczury - Prolog Napisane: 12 listopada 2006, 17:04 |
|
 |
| newbie |
 |
|
xyber napisał(a): o kierowcy rajdowym
gdzie ty tu widzisz rajdy??!!
|
|
| Góra |
|
 |
|
[goldi]
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 22:26 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
|
|
Kierowcę wyścigowego również można nazwać kierowcą rajdowym, choć jest to dość naciągane określenie.
_________________ Ten użytkownik posiadał nieprzepisową sygnaturkę.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Gronholm
|
Tytuł: Napisane: 13 listopada 2006, 00:10 |
|
 |
| newbie |
 |
|
nie można
Polacy nie umieją rozróżnić angielskich pojęć rally, race i raid... jak ra- to musi być rajd
a w filmiku to od biedy są wyścigi
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 15 listopada 2006, 14:20 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
Onejzalem i powiem ze nawet, moze byc 8,5/10
|
 |
|
Daszek
|
Tytuł: Napisane: 15 listopada 2006, 17:52 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
Dołączył(a): 12 czerwca 2005, 17:29 Posty: 152 Lokalizacja: Starachowice
|
|
ten koles wbiegajacy w ściane przy 2:40 wymiata!
film sredni 4/10
|
|
| Góra |
|
 |
|
grajek
|
Tytuł: Napisane: 15 listopada 2006, 19:04 |
|
 |