Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Q-bak
|
Tytuł: Problem z dzwiekiem Napisane: 30 września 2006, 21:38 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
|
No tak. 2 tyg bez kompa, wlasnie uporalem sie z glupim programem "beniamin" a teraz widze, ze nie ma dzwieku. Mam zewnetrznego Creativa Extigy i dzwiek na sluchawkach jest (bo wlasnie slucham) a tak normalnie, na sprzecie nie ma. Co moze tego byc przyczyna ? Dodam, ze sprzet NIE jest spalony, bo cd dzialaja na nim. Any ideas ?
PS. Wlasnie wieze podlaczylem do sluchawek (bardzo madre...) Wszystko dziala. czy to mozliwe, zeby karta miala spalone wejsca z tylu ? : (
| Góra |
|
 |
|
Nou
|
Tytuł: Napisane: 1 października 2006, 00:29 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 22 września 2005, 18:18 Posty: 886 Lokalizacja: Środa Śl.
|
|
słuchawki podłączasz przecież pod te samo wejście co głośnik ;s
sprawdź w ustawieniach systemu czy nie masz wyciszonego ;E
| Góra |
|
 |
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 1 października 2006, 10:26 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
RedBoy, ile razy przeczytales moj post ? Sluchawki podlaczylem do wyjscia Z PRZODU karty,a te na wyjscia surround itd. mam z tylu. Czekam na dalsze pomysły.
| Góra |
|
 |
|
Jedic
|
Tytuł: Napisane: 1 października 2006, 19:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 28 września 2005, 19:24 Posty: 640 Lokalizacja: Warszawa
|
|
sprawdz czy kabel jest dobry.
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 1 października 2006, 20:14 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
|
sprawdz czy nie masz ustawiawionego jakiegos innego systemu niz 2 kanalowy
|
 |
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 2 października 2006, 21:53 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Ariasz, mozesz opisac jak to zrobic ?
A kabel dobry, bo przeciez dzialal niedawno
tzn. - jak wylaczam karte z prądu, to są przebicia na głośnikach wiezy - czyli jakis "kontakt" mają 
| Góra |
|
 |
|
Jedic
|
Tytuł: Napisane: 2 października 2006, 22:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
nie ma ze dzialal niedawno, sprawdz czy dobry i juz, zobacz inny
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 3 października 2006, 13:11 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
no boze widzisz i niegrzmisz po co dzieciom komputery
musisz miec jakis panel sterowania w ktorym wybierasz liczbe kanalow ... jesli jest ustawione na wiecej niz 2 przestaw to spowrotem na 2 kanaly jesli nie to nie wiem juz tylko ktos tu caly czas pieprszy o kablu co ma kabel to wyjsc Jack karty dziekowej wogole wnioskujac po twoich wypowiedziach doszedlem do wniosku ze komputer ci mama kupila na gwiazdke sprawdz czy w ogole do dobrego gniazda z typu podpinasz dla przypomnienia dodam ze ma ono miec kolor zielony
i haslo wylaczam karte z pradu ownuje po calosci
|
 |
|
Jedic
|
Tytuł: Napisane: 3 października 2006, 14:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
lol ariasz tą wypowiedzią własnie dowiodłeś, że to z ciebie wlasnie jest najwiekszy lame.
pan WSZYSTKOWIEDZACY, ma 21 lat ale 3 klas nie zdał or smth, bo mnie wiecej ten poziom myslenia reprezentujesz. "mama Ci komputer na gwiazdke kupiła" - taaaa a ty pewnie sam harowałeś od świtu pracując na swój komputer, przy samochodach. chociaż po szkole samochodowej to możliwe. a jeśli chodzi o kabel, no to kurwa. może sobie ustawiać różne rzeczy w tym komputerze a jak ma wadliwy kabel od karty do wierzy czy czego tam to ch*j zdziała na boga ojca. rozumiesz?
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 3 października 2006, 14:46 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
juz skonczyles ?
skoro ma uszkodzony kabel niech podlaczy jakie kolwiek inne urzadzenie proste jak budowa cepa i sie pytam po co kozakujesz?
"pan WSZYSTKOWIEDZACY, ma 21 lat ale 3 klas nie zdał or smth"
- misiu patrz na siebie
" "mama Ci komputer na gwiazdke kupiła" - taaaa a ty pewnie sam harowałeś od świtu pracując na swój komputer, przy samochodach."
- po co sie odzywasz skoro nie rozumiesz ? a jak juz jestes przy samochodach to dobrze bo to dobry przyklad zeby zobrazowac to co mialem na mysli... widzisz masz samochod to powinines przynajmniej jakas podstawowa wiedze posiadac na ten temat zeby podstawowe usterki naprawic i podobnie jest z komputerami, wystarczy troche logicznie pomyslec niedziala mi z tylu z przodu dziala hym zrobimy na odwrot i juz wiemy co jest przyczyna ale nie bo po co musi przyjsc "elita forum" i walnac swoje 3 grosze
"może sobie ustawiać różne rzeczy w tym komputerze a jak ma wadliwy kabel od karty do wierzy czy czego tam to ch*j zdziała na boga ojca. rozumiesz?"
- nie to ty nie rozumiesz, w niektorych kartach po zmianie (zakladajac ze jest to integra 6kanalowa) przesunieci ulegaja poszczegolne kanaly wiec ...
rozumiesz tak mi dowaliles ta szkola samochodowa i 3 rzekomo niezdanymi klasami ze bede musial isc po pelnic samobojstwo normalnie ambafatima byl ariasz i nima
|
 |
|
Jedic
|
Tytuł: Napisane: 3 października 2006, 15:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
niby czemu mam patrzec na siebie?
;o to nie ja jako argumentu używam swojego wieku.
to raz. dwa, że jakbyś chciał wiedziec, tez mam pewne pojecie o sprzecie, i nie musisz mi takich rzeczy mowic. a jak on mowi ze nie bedzie sprawdzał jak kabel dziala, no to staram mu sie to jakos wytlumaczyc. ale ty oczywiscie musisz przyjsc i poszpanowac; "O HEHE LAMKI SIE NIE ZNAJUM TO TERAZ JA I POWIEM CO MYSLE". i nie odwracaj kota ogonem bo piszesz w ogóle jakies rzeczy maksymalnie od czapy, a ta historyjka o samochodzie to nijak sie ma do czegokolwiek. troszke tego nie rozumiem. ale widze ze to miala byc podstawa do napisania "OCH PRZYSZEDŁA ELITA I MUSI WSZUCIĆ SWOJEM 3 GROSZEM". no cóż, jesli chec pomocy w jakikolwiek sposób jest wrzucaniem swoich 3 groszy to jest mi przykro, ze w ogole sie odzywalem. ;<
|
 |
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 3 października 2006, 17:18 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Jedic, dzieki za wsparcie.
A pan ariasz, moze sie nie zaloze, ale na pewno o kompach wiem dosc duzo i nie, NIE kupiła mi go mama na gwiazdke. Poza tym, durniu (nerwy puszczają) mam karte ZEWNĘTRZNĄ, jak juz napisalem, wiec nie ma na niej ZIELONEGO wyjscia (tak, rozumiem ze tak ci ktos to wytlumaczyl i powtarzasz) nie chce sie tu kłócić, a dwóch kanałów to ja panie mądry nie widze - jest tylko ustawienia konfiguracji głośników. I postaraj sie tak nie wymądrzać, bo jeszcze wszystkich rozumów nie pozjadałeś.
Edit.
Sorry, ariasz, cofam co powiedziałem. proponuje sie jednak zapoznac z tym zdaniem
Cytuj: Mam zewnetrznego Creativa Extigy
I wszystko jasne. to NIE jest dwukanałowa integra  myślcie dalej.
Ostatnio edytowano 3 października 2006, 17:20 przez Q-bak, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Napisane: 3 października 2006, 17:18 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
lol.
Przecież ariasz to debil, wiadomo nie od dzisiaj.
Radzę nie zaczynać z nim nawet rozmowy. Plebs.
Pracuj sobie lepiej w tym minimalu czy gdzieś tam innym supermarkecie. Najlepiej zniknij stąd.
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|