Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 21 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
enjoi
|
Tytuł: Dom Oczopląsu. Napisane: 28 stycznia 2006, 19:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
|
Pamietacie taka scene w filmie 'Indiana Jones', gdzie Indiana ma przedostac sie na druga strone z jednej skalnej sciany do drugiej, podczas gdy pod nim jest tylko przepasc? Na pierwszy rzut oka zadnego mostu nie ma. W rzeczywisctosci wszystko zostalo tak idealnie namalowane na moscie, ze wyglada jakby mostu nie bylo.
W Domu Oczopląsu [sam wymyslilem te nazwe ;p] jest odwrotnie. Wydaje sie, ze cos stoi na twojej drodze, ale okazuje sie, ze to tylko wzory namalowane na scianach [i nie tylko].
TU BYL LINK, ALE WYGLADA NA TO, ZE KTOS SHACKOWAL STRONE. ZDJECIA NIE NADAJA SIE DO POKAZYWANIA TUTAJ.
Gdy zobaczylem te zdjecia... MINDFUCK!!!1. Chetnie bym tam osobiscie pojechal (jesli mozna to zwiedzac). xD
Ostatnio edytowano 29 stycznia 2006, 02:00 przez enjoi, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
haif.
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 19:14 |
|
 |
| Kenji Kasen |
|
|
| Góra |
|
 |
|
monS
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 19:16 |
|
 |
| Joey Leone |
|
ale oczojebne
z chęcią bym tam pojechał 
|
|
| Góra |
|
 |
|
WaFeL
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 19:19 |
|
 |
| Donald Love |
 |
Dołączył(a): 6 czerwca 2005, 07:30 Posty: 502 Lokalizacja: Lublin
|
Nom.
el0 dom [oczopląsów].
papa enjoi zawsze znajdzie fajne linki
i <3 oczopląsy
|
 |
|
falek.
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 19:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 00:49 Posty: 1162 Lokalizacja: wa_Rszawa
|
|
lol.
spalic sie tam ; DDDDDDDDDDDDDDD

|
|
| Góra |
|
 |
|
psycho;D
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 19:42 |
|
 |
| King Courtney |
 |
Dołączył(a): 23 lipca 2005, 18:07 Posty: 427 Lokalizacja: Bartoszyce
|
LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL A to dobre niesądziłem ze pomalowanie ścian w rozne takie wygibaśne wzotki moze dać taki bardzo fajny efekt 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Otherkin
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 19:51 |
|
 |
| newbie |
Dołączył(a): 22 stycznia 2006, 12:37 Posty: 22 Lokalizacja: Bytom
|
|
Niektóre wygladają jak zwykły fotomontarz...
_________________ "...Po Lasach Jeszcze Wciąż Żyją Wilki Młode Porozpraszane Przez Bezrozumne Salwy Silne I Wściekłe I Strasznej Zemsty Głodne Ja Je Kocham...I Tak Mi Bardzo Żal Ich..."
// Kiedys Walec13
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 19:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
|
Ale masa.Lubię takie schizowe motywy, a raczej optyczne. Gdzieś kiedyś na wycieczce widziałem kośiół i był w środku tak pomalowany, żewydawało się że w rogu jest świecznik, a on był namalowany.Masa.
|
 |
|
Yardies
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 20:10 |
|
 |
| wkraczający |
|
Ciekawy domek
Tylko że trzeba w odpowiednim miejscu stanąć żeby wzorki ładnie wyglądały
|
|
| Góra |
|
 |
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 20:32 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
|
No, na fotkach wszystko ładnie, oczopląsy itp, ale zwróćcie uwagę, że na zdjęciu wszystko jest płaske, w dodatku pochodzi z jednego 'oka' (aparatu). Człowiek widzi trójwymiarowo, dzięki dwóm oczom (dobrze powiedziałem? xD). Gdyby zakryć jedno oko i stanąć IDEALNIE w jednym miejscu, to wyszłoby tak jak na zdjęciu. ale patrząc normalnie nic tak idealnie nie wyjdzie, bo jedno oko jest odsunięte na lewo, drugie na prawo, więc widzimy obraz zmieszany (trochę z lewej, trochę z prawej strony). Dlatego tak samo, jak zwierzęta nie widzą trójwymiaru na monitorze (oko człowieka nie jest takie idealne, więc 'nabiera się' na to), tak samo tutaj nie tak łatwo uwierzyłoby się w to złudzenie. Oczywiście nie jestem tego pewny na 100%, ponieważ nigdy tam nie byłem, ale to tylko hipoteza (trudne słowo). xD
|
 |
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 20:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
|
niesamowite, trzeba mieć łeb aby w ogóle wykonać coś podobnego, jak się domyślam komercjonalna strona także się trzyma dobrze :)
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 21:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
-MASTER- napisał(a): No, na fotkach wszystko ładnie, oczopląsy itp, ale zwróćcie uwagę, że na zdjęciu wszystko jest płaske, w dodatku pochodzi z jednego 'oka' (aparatu). Człowiek widzi trójwymiarowo, dzięki dwóm oczom (dobrze powiedziałem? xD). Gdyby zakryć jedno oko i stanąć IDEALNIE w jednym miejscu, to wyszłoby tak jak na zdjęciu. ale patrząc normalnie nic tak idealnie nie wyjdzie, bo jedno oko jest odsunięte na lewo, drugie na prawo, więc widzimy obraz zmieszany (trochę z lewej, trochę z prawej strony). Dlatego tak samo, jak zwierzęta nie widzą trójwymiaru na monitorze (oko człowieka nie jest takie idealne, więc 'nabiera się' na to), tak samo tutaj nie tak łatwo uwierzyłoby się w to złudzenie. Oczywiście nie jestem tego pewny na 100%, ponieważ nigdy tam nie byłem, ale to tylko hipoteza (trudne słowo). xD
Pewnie na podlodze narysowane sa specjalne miejsca, gdzie ma sie stanac, jezeli chce sie doznac mindfucka.
|
 |
|
Krzyhu
|
Tytuł: OCZOPLĄS Napisane: 28 stycznia 2006, 21:28 |
|
 |
| Warning 3/3 |
 |
Dołączył(a): 29 października 2005, 19:34 Posty: 164 Lokalizacja: Jasień
|
|
| Góra |
|
 |
|
libanczyk
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 22:00 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 14:01 Posty: 60 Lokalizacja: Krobia
|
|
DO ENJOI'A:
olol.. niessamowite ; p
Ale chaupka ładnie urzadzona... faktycznie na zdjeciach wydaje sie ze to pare slaczkow dorysowanych w PS'ie...
Ostatnio edytowano 29 stycznia 2006, 02:06 przez libanczyk, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 28 stycznia 2006, 22:17 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
|
| Góra |
|
 |
|
Cubus
|
Tytuł: Napisane: 29 stycznia 2006, 00:50 |
|
 |
| Toni Cipriani |
 |
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 22:05 Posty: 269 Lokalizacja: Katowice
|
Gosicie znaja sie na rzeczy, lubie takie rozne 'oczoplasowe' rzeczy, najbardziej podobalo mi sie takie cos, ze byly 2 krecace sie kolory, i jak sie patrzyles w nie ze 30 sec, to pozniej tak wszystko sie krecilo, wirowalo (Ganja)  <lol> 
_________________ ch*j nie umie zadnego fajnego podpisu znalezc
|
|
| Góra |
|
 |
|
psycho;D
|
Tytuł: Napisane: 29 stycznia 2006, 01:51 |
|
 |
| King Courtney |
 |
|
A ja pamiętam miałem to na kompie taki obrazek pyły białe kratki na czarnym tle i na kazdym skrzyzowaniu tych kratek była kropka i tak się na to patrzyłeś to te kropki zaczynały się zmieniać <skakać>  ze tak się wyrazę jedna robiłą się czarna inna zostawała biała i tak ciągle miałem sporo takich badziewi na kompie 
|
|
| Góra |
|
 |
|
libanczyk
|
Tytuł: Napisane: 29 stycznia 2006, 02:01 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 14:01 Posty: 60 Lokalizacja: Krobia
|
DO PSYCHO:
olol.
to ja widzialem pelno takich pierdól...
chocby na: http://www.iluzje.prv.pl
DO FALKA:
teraz zadowolony ?
|
 |
|
psycho;D
|
Tytuł: Napisane: 29 stycznia 2006, 02:09 |
|
 |
| King Courtney |
 |
|
No wiem ze teog jest pełno i ze ja tego miałęm pełno na kompie al dzięki liban za ten link przynajmniej się niebęde nudził tak bardzo pooglądam sobie to  Dziwkowa :]
|
|
| Góra |
|
 |
|
Deedi
|
Tytuł: Napisane: 29 stycznia 2006, 08:53 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
Dołączył(a): 12 czerwca 2005, 15:49 Posty: 358 Lokalizacja: z planety Teletubisiów :O
|
|
noo pojechaloby tam :] kurde ale fajnie :O

|
|
| Góra |
|
 |
|
Kubas
|
Tytuł: Napisane: 29 stycznia 2006, 12:31 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
|
No ale wyobrazacie sobie tam pracowac! W takim poshizowanym budynku... Mozna by za przeproszeniem kurwicy dosctac 
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 21 ] |
|