OMG CHYBA ZWARJOWALEM xD klikni to jest link x0
wejdz a sam sie przekonasz xD sprzedaje odtwarzacz bo chce sobie fona kupic (siemens m65) a on nie jest mi tak barzo potrzebny
Wskład jego funkcji wchodzi: Funkcje odtwarzania: - odtwarzanie utworów w formacie Mp3 i WMA - odtwarzanie utworów ze stałą lub zmienna przepłwnością binamą(zakres 32-256 kb\s) - obsługa identyfikatorów ID-Tag wersja 2 - wewnetrzny korektor barwy dzwięku z 6 ustawieniami i - funkcja dyktafonu cyfrowego - mozliwośc dołączenia dwóch par słuchawek - przełącznik blokady przycisków obslugi -funkcja powtarzania pojedynczego utworu lub wszystkich utworów - mozliwość odtwarzania utworów pogrupowanych w foldery - wyswietlacz LCD z podświetlaniem Funkcje pamięci zewnętrznej: -1024 MB pamięci typu Flash RAM - czytnik kart SD\MMC - Gniazdo USB 2.0 Zawartość opakowania: -Odtwarzacz MP3 - kabel połączeniowu USB - płyta CD z oprogramowaniem i instrukcjami - instrukcja szybkiego startu a fotki sa na aukcji
i mam pytanie czy ktos ma moze taki telefon (siemens m65) bo chcialbym sie dowiedziec czegos na jego temat xD
jezeli ktos jest zainteresowany kupnem odtwarzacza to zapraszam do licytacji xD
tylko mnie nie zabijajcie za ten temat ;p
EDIT BY RED:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81083470 LINK DLA CIEMNIAKÓW !