Na poczatku chcialbym was poinformowac/ostrzec. Ze film ten zostal stworzony jeszcze za czasow GTA VC. I to w pierwszych miesiacach od wyjscia tej gry na rynek gier komputerowych. Zainspirowalo mnie do stworzenia tego ....hmmm..."czegos" pierwszy film jaki sie ukazal z VC i chyba pierwszy STUNT MOVIE jaki powstal. Ale do rzeczy. Zmontowalem....pokazalem paru kumplom...i tak sobie lezal i starzal sie na dysku

Ale do rzeczy....Wiem jakie w filmie sa bledy:
- jakosc ( nie jest za dobra ale moim zdaniem ogladac sie da.
- muzyka (to juz zalezy od gustu jezeli ktos lubie klubowe klimaty to mu sie powinno spodobac)
- czasem tricki nie sa dopasowane do muzyki
- czesto sie powtarzaja miejscowki
-no i oczywiscie nazwa THE LAST STUNT MOVIE/FILM ( dawniej chcialem go wrzucic na forum gdy byl pewny zastoj w robinie filmikow z trikamii myslalem ze to bedzie ostatni na tym forum)
A wiec jesli chcecie to mozecie go ocenic (choc wiem ze nie warto ze wzgledu na to ze sam wam podalem bledy i film jest staaaary) ale jesli juz bedziecie oceniac to postarajcie sie go podsumowac tak jak by nie bylo SA i takich produkcji jak AMPED ( PIEKNE!!!! ) ale wiem ze to trudne. Wiec decyzje co z tym zrobicie pozostawiam wam.
LINK----
http://www.megaupload.com/?d=S8FUF954
PS: Pewnie bedziecie brac pod uwage ze mam dopier 1 post a to jest moj FIRST TOPIC na tym forum. Ale moge was zapewnic ze odwiedzam je codziennie, a co za tym idzie znam jego zasady, regulamin oraz zwyczaje. POZDRO