Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
| Autor |
Wiadomość |
|
Triad
|
Tytuł: Napisane: 24 września 2005, 19:33 |
|
 |
| Joey Leone |
|
Najlepiej niech będzie licznik, paliwo, zaje*isty model zniszczeń, taki jak w mafii najlepiej (Mafia: The City of Lost Heaven-to były czasy!). Turnieje sztuk walki też by się przydały i rozbudować te sztuki walki, żeby były kombosy itd. mnie to by się podobało, za jeden turniej 10.000$  . Oj to chyba NARAZIE tyle.
EDIT: OMG! (to do postu ponizej) nie zrozumiales mojego postu, przeczytaj go jeszcze 100 razy.
Ostatnio edytowano 24 września 2005, 19:38 przez Triad, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
TAngelo
|
Tytuł: Napisane: 24 września 2005, 19:36 |
|
 |
| wkraczający |
Dołączył(a): 19 lutego 2005, 12:16 Posty: 43 Lokalizacja: Włocławek
|
|
niezły z ciebie lol! chyba każdy kto gra w gta wie co to jest mafia! lol!!!
kolejny pomysł: gdy mamy mało health to krwawimy! pomyśałem też sobie że może nie najlepszym ale ciekawym pomysłem byłoby utowrzenie mapy na której jest libery city, san andrea i vice city. do każdej trzeba poruszać się samolotem
_________________ Przyjaciół trzeba trzymać blisko, ale wrogów jeszcze bliżej...
|
|
| Góra |
|
 |
|
hapeka
|
Tytuł: Napisane: 24 września 2005, 20:04 |
|
 |
| Salvatore Leone |
|
|
jak do ściany qrwa...
czy tobie claude speed zarówno z nazwiska jak i wyglądu przypomina włocha?
-_-
_________________ Autor postu wycofał się ze sceny
|
|
| Góra |
|
 |
|
udusi
|
Tytuł: Napisane: 24 września 2005, 20:04 |
|
 |
| D-ICE |
 |
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 10:10 Posty: 564 Lokalizacja: masz te spodnie ??
|
Cytuj: gdy mamy mało health to krwawimy to bylo by bez sesu bo np jak w sa nic nie jedlismy przez jakis czas to tez nam zycie spada a jak nie jesz to krwawisz ? Cytuj: utowrzenie mapy na której jest libery city, san andrea i vice city. do każdej trzeba poruszać się samolotem tworzony jest taki mod ale mozna przejechac samochodem ;D
|
 |
|
TAngelo
|
Tytuł: Napisane: 24 września 2005, 20:43 |
|
 |
| wkraczający |
Dołączył(a): 19 lutego 2005, 12:16 Posty: 43 Lokalizacja: Włocławek
|
dobra, hapeka pokój, basta itp. bo nas zbanują za nie pisanie na temat  w każdym razie ja wole gta3 od vice city, ale sa lubie najbardziej ze wszystkich serii
a co to moda to niesłyszałem....ciekawe...ale czy dokończą
nowy pomysł: u fryzjera możemy zapuścić długie włosy! yeah! rockmanom (w tym ja) napewno sie spodoba
_________________ Przyjaciół trzeba trzymać blisko, ale wrogów jeszcze bliżej...
|
|
| Góra |
|
 |
|
ninjA12
|
Tytuł: Napisane: 24 września 2005, 21:26 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 14:00 Posty: 75 Lokalizacja: z zielonej latajacej motorooffki
|
|
mozliwosc porywania samochodu "na dresa" tzn, jesli auto jest zamkniete i nie da sie wejsc, to but/lokiec w szyme, otwarcie i ucieczka ;f
projektowanie wlasnego gangu (mamy owiele wiecej opcji kreacji nzi w zakladach, studiach i sklepach) czyli ubieranie, nazwa, logo, kolor itp
wieksza inteligencja werbowiczow, np jesli jedziemy samochodem w ktorym juz nic nie ma, to koles kradnie najblizsze stojace auto i nam dorownuje kroku (mozliwosc sprintu bmx'em przez miasto razem z 14o osobowym gangiem (kazdy na pomaranczowym bmx)- klimat ;y
GPS tylko w tranfenderze i WAA ;f
mozliwosc projektowania wlasnej odziezy
|
 |
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 25 września 2005, 07:47 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
Cytuj: projektowanie wlasnego gangu (mamy owiele wiecej opcji kreacji nzi w zakladach, studiach i sklepach) czyli ubieranie, nazwa, logo, kolor itp
Cytuj: mozliwosc projektowania wlasnej odziezy
No nie, czy Wy chcecie z tego zrobić Simsy? To już któraś osoba proponuje takie opcje...
|
 |
|
ninjA12
|
Tytuł: Napisane: 25 września 2005, 10:24 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 14:00 Posty: 75 Lokalizacja: z zielonej latajacej motorooffki
|
|
hmmm custom gang to chyba nie budowanie domu, mycie garow itp., nie? jesli fury mozna bylo obklejac tonami chromu to czemu nie moznaby wrzucic malego customize w przypadku kreowania wlasnego gangu (przedluzy to zywotnosc gry) ?
moim zdaniem argumenty ktore ty bys podal za tym ze ta gra stalaby sie simsami, nylyby inne od moich, bardziej... simsowe ;f
|
 |
|
sysek
|
Tytuł: Napisane: 28 września 2005, 21:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
pewnie trzba bedzie mieć kopmpy ala ps15 ;O echh.. jak widziałem ta "gta4" to aż mi się odechciało grać w gta  narazie czekam na gta:lcs  :D:D bo będe mial psp ! yeah ! 
_________________ sejten was zje !
|
|
| Góra |
|
 |
|
stepien93
|
Tytuł: Napisane: 20 października 2005, 15:50 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
|
to bez sensu by było te same postacie (moim zdaniem)
|
 |