Cytuj:
Teraz powiem cos o nowosciach na forum. Wy tez nei jestescie lepsi. Jak jakis admin lub respektowany user napisze ze cos jest glupie, zaraz papugujecie. Kiedys jeden anonimowy admin napisal "Fajne, fajne ale cie zjada", i zaraz zaczelo sie lizanie dupy "Nom!", "ooo tak on ma racje!".
Zacytuj jednego MOJEGO posta, w którym rzekomo "liże dupe adminom". To, że dla ciebie lizanie dupy jest normalne to nie znaczy, że dla wszystkich. O gustach się nie rozmawia.
Cytuj:
Nie musisz odrazu mowic ze nasz klub jest lamerski. Sluchaj nie cie ponioslo. Takie wypowiedzi pokazuja tylko twoja kulture. Ja tylko cytuje odpowiedzi adminow. Jak bys nie zauwazyl forum "Wasze Strony" jest po to zeby ktos pokazal swoja strone kapujesz.
Napisałem, że mnie poniosło ponieważ chciałem przeprosić innych użytkowników za słowa(nie ciebie), których normalnie nie używam. A były konieczne gdyż nie docierają do ciebie uwagi innych. Spokojnie te slowa nie byly skierowane do ciebie.
Cytuj:
Napisales gta reviju. Myslisz ze to smieszne?
tak
a tak na serio to kto ci powiedział, że to ma być śmieszne?
Cytuj:
Moze popierasz Leppera?
Ej! Uważasz, że to śmieszne. (taki miej wiecej jest sens twojej wypowiedzi)
Cytuj:
Zaloze sie ze wy byscie wyzywali gdyby tutaj czarny pisal na forum.
Cytuj:
Co wy sobie komuchy myslicie.
Cytuj:
Nie zachowuj sie jak poj*bany komuch.
Cytuj:
Jestescie rasistami i komuchami!
To brzmi jak przemówienie twojego leppera. :0
Cytuj:
Chyba jedynymi normalnymi adminami sa Grafit66 i Pax21.
kto tu komu dupe liże
Kawalek z zgloszenia jednego admina ktory pozostanie aninomowy.
"JANSE! ELO RAAAAAP!!!!!". Zauwazylem ze ten admin nadal nie ma napisu ani siga ze jest w SARC. Rozumiem czemu admini kochaja SARC.
A po co mi to mówisz "komuchu"!
Cytuj:
1. Enjoi to admin wiec ich kolega po fachu.
no i co?
Cytuj:
2. Przeciez tam naleza sami admini.
nieprawda
Cytuj:
3. Przeciez w koncu do wasza ozdoba GTAR. Nawet na zaibatsu.pl pojawil sie news o tym!
to chyba dobrze
Cytuj:
Teraz powiem cos o nowosciach na forum. Wy tez nei jestescie lepsi. Jak jakis admin lub respektowany user napisze ze cos jest glupie, zaraz papugujecie. Kiedys jeden anonimowy admin napisal "Fajne, fajne ale cie zjada", i zaraz zaczelo sie lizanie dupy "Nom!", "ooo tak on ma racje!".
jak wyzej. Podaj przyklad mojego postu zanim o cos mnie oskarżysz
Cytuj:
Chcialem tylko tyle powiedziec!
to więcej juz nic nie mow
Cytuj:
Cytat:
Troche mnie ponioslo Very Happy
>x(
buakakakakaka muahahahahahaa buahahahahaha xD
Cytuj:
Po prostu, zmienilem zamiast Rider jest Hitman.
rzezywiscie to duuuuzo zmienilo.