GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 20 września 2026, 20:54

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Hitman Club
PostNapisane: 16 września 2005, 23:45 
El Burro

Dziendobry :> Wszyscy ktorzy lubia strzelac z broni a nie popisywac sie samochodami. Powstal Hitman Club. Dla tych ktorzy maja min. 80 postow. Wchodzicie na nasze forum i sie rejestrujecie i jak chcecie piszecie w rekrutacji ze sie zglaszacie. Czekamy na was! Chcielismy miec podforum ale odpowiedziano nam "Jeb Sie!" lub "Tjaa.... :D Jebal go pies".

http://www.hitmanclubforum.fora.pl/

Nie jestem nazista. Nie lubie po prostu czarnych raperow bo mysla tylko o dziwkach i kasie. 50 cent to gangster. DUPA NIE GANGSTER. Dobry czarny to czarny ktory nie lubi Hip-Hopu. Zly czarny to taki ktory lubi Hip-Hop!

Tytuł:
PostNapisane: 16 września 2005, 23:55 
Salvatore Leone

Cytuj:
no k*rwa! wiecie jak to mnie denerwuje? ten pier*olony SARC sk*rwiel ma ponad 30 swoich w d*pe ruchanych przez stado murzynow czlonkow! udusi nie do ciebie

Lool. Przypomniało mi się "Forum Wolnych SOTWowiczy" ;x

fora.pl,

Cytuj:
k*rwa! koniec zamykamy! mam dosc, nie piszecie na 4um, niektorzy nie maja sigow ze sa w klubie lub napisow na GTAR, nie dolacza juz nikt do klubu
zamykamy :-x

Naucz się zaczynać zdanie od innego słowa niż "k*rwa" :/

Tytuł:
PostNapisane: 16 września 2005, 23:57 
El Burro

Mielismy zamknac ale Luck mnie powstrzymal. A ze admini dali przyklad jak sie odpowiada ("Jeb sie!", "Tjaa.... Jebal go pies :D"). Dlatego SAHC powraca na tor :D

Offtop - Luck SAHC ci dziekuje :)

Nie jestem nazista. Nie lubie po prostu czarnych raperow bo mysla tylko o dziwkach i kasie. 50 cent to gangster. DUPA NIE GANGSTER. Dobry czarny to czarny ktory nie lubi Hip-Hopu. Zly czarny to taki ktory lubi Hip-Hop!

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 00:09 
8 Ball

kurw* zakładaj sobie to zjebane podforum gdzie tylko chcesz ale spadaj od gtarevjiu.
Enjoi wymyślil cos fajnego i ciekawego to wam nawet kurwa sie nie chcialo nazwy wymyslic tylko jedna literke zmieniliscie. Spieprzaj stąd z tym twoim lamerskim klubem bo jak na razie to męczysz nas jakimiś głupimi tematami a zadnych faktow i szczegolow nie widze.

.....troche mnie ponioslo :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 00:30 
El Burro

Nie musisz odrazu mowic ze nasz klub jest lamerski. Sluchaj nie cie ponioslo. Takie wypowiedzi pokazuja tylko twoja kulture. Ja tylko cytuje odpowiedzi adminow. Jak bys nie zauwazyl forum "Wasze Strony" jest po to zeby ktos pokazal swoja strone kapujesz. Wiec nie mow tak i nie przestawilismy liter. Po prostu, zmienilem zamiast Rider jest Hitman. Zauwaz ze pomiedzy platnym morderca i pimp'em lub piratem drogowym jest mala roznica. Nie musisz odrazu wyzywac nas. Kazdy ma inny gust. Nie zachowuj sie jak poj*bany komuch. Moze popierasz Leppera? Troche mnie ponioslo ci nie pomoze. Napisales gta reviju. Myslisz ze to smieszne? Otoz nie. Wyobraz to sobie. tak samo bylo z Luckiem. Odrazu na shoutboxie wjechaliscie na niego ze slucha Linkin Parka. Odrazu. Moze on ma inny gust wy popieprzone komuchy. Czuje ze po prostu 50% z wysokim respektem sa zwyklymi komuchami. Wiec jak mowisz ze jest poje*any i zakladam jakies idiotyczne tematy to odejdz od komputera bo ci cisnienie podskoczy i spojrzyj w lustro. Ostatnio byly wybory moderatorow . Duzo userow mialo "bede tepic nooby"! Zaloze sie ze gdyby naprawde jakas inteligentna osoba dostala te posade wytepila by 50% respektowanych. Co wy sobie komuchy myslicie. Ze jak macie repekt od adminow bo im dupe lizecie to wszystko wam wolno. Mam respekta wiec moge cie wyzywac! Zaloze sie ze wy byscie wyzywali gdyby tutaj czarny pisal na forum. Zaraz byscie go wyzywali. Jestescie rasistami i komuchami! Zero wolnosci slowa. Prawdopodobnie dostane bana od adminow ale i tak juz gowno mnie to obchodzi. Po prostu. Dzisiaj to bylo przegiecie. Chyba jedynymi normalnymi adminami sa Grafit66 i Pax21. Pax21 tepi noobostwo i to ostro, a Grafit66 jest surowy i rozumny. Kawalek z zgloszenia jednego admina ktory pozostanie aninomowy.
"JANSE! ELO RAAAAAP!!!!!". Zauwazylem ze ten admin nadal nie ma napisu ani siga ze jest w SARC. Rozumiem czemu admini kochaja SARC.
1. Enjoi to admin wiec ich kolega po fachu.
2. Przeciez tam naleza sami admini.
3. Przeciez w koncu do wasza ozdoba GTAR. Nawet na zaibatsu.pl pojawil sie news o tym!
Teraz powiem cos o nowosciach na forum. Wy tez nei jestescie lepsi. Jak jakis admin lub respektowany user napisze ze cos jest glupie, zaraz papugujecie. Kiedys jeden anonimowy admin napisal "Fajne, fajne ale cie zjada", i zaraz zaczelo sie lizanie dupy "Nom!", "ooo tak on ma racje!". Chcialem tylko tyle powiedziec!
Cytuj:
Troche mnie ponioslo :D
>x(

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 00:53 
Administrator

Cytuj:
Relic [5:41:16 PM]
muahahaha! napisalem w temacie GTAR w dziale Wasze Strony zareklamowalem nasz klub! prosilem o podforum ale ten piz*olony banan powiedzial "jeb sie". skur*iel!

aha.

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 00:56 
Donald Love

fora.pl
beznadziejna nazwa klubu....[podroba SARC]

Cytuj:
Wszyscy ktorzy lubia strzelac z broni a nie popisywac sie samochodami. Powstal Hitman Club. Dla tych ktorzy maja min. 80 postow

Co masz z polskiego i do ktorej klasy chodzisz?Bo coś ci za bardzo nie idzie układanie zdań ;f.

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 01:04 
Administrator

Czy bycie członem w tych klubach daje jakies korzysci?
Penisek robi sie wiekszy?
Od razu widac ze niektorzy maja tylko zycie w internecie.
Zakompleksione nastolatki.
Mam malo postow, jestem biedny i mama mnie nie kocha ;<.

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 01:07 
Administrator

Relikslajer napisał(a):
Relic_Slayer [3:45:20 PM]
do k**wy nedzy, czy wy se <censored> jaja robicie i nie piszecie na forum <censored> ?

przepraszam za przeklenstwa

noo to bardzo milo traktujesz swoich członków tego 'forum'
nerwus z Ciebie i tyle. ;f gdybys tam wprowadził milszą atmosferę to by może coś poszło, no i przede wszystkim wymyśl coś oryginalszego... zacznij od nazwy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 01:26 
8 Ball

Cytuj:
Teraz powiem cos o nowosciach na forum. Wy tez nei jestescie lepsi. Jak jakis admin lub respektowany user napisze ze cos jest glupie, zaraz papugujecie. Kiedys jeden anonimowy admin napisal "Fajne, fajne ale cie zjada", i zaraz zaczelo sie lizanie dupy "Nom!", "ooo tak on ma racje!".

Zacytuj jednego MOJEGO posta, w którym rzekomo "liże dupe adminom". To, że dla ciebie lizanie dupy jest normalne to nie znaczy, że dla wszystkich. O gustach się nie rozmawia.

Cytuj:
Nie musisz odrazu mowic ze nasz klub jest lamerski. Sluchaj nie cie ponioslo. Takie wypowiedzi pokazuja tylko twoja kulture. Ja tylko cytuje odpowiedzi adminow. Jak bys nie zauwazyl forum "Wasze Strony" jest po to zeby ktos pokazal swoja strone kapujesz.

Napisałem, że mnie poniosło ponieważ chciałem przeprosić innych użytkowników za słowa(nie ciebie), których normalnie nie używam. A były konieczne gdyż nie docierają do ciebie uwagi innych. Spokojnie te slowa nie byly skierowane do ciebie.

Cytuj:
Napisales gta reviju. Myslisz ze to smieszne?

tak
:mrgreen:
a tak na serio to kto ci powiedział, że to ma być śmieszne?

Cytuj:
Moze popierasz Leppera?

Ej! Uważasz, że to śmieszne. (taki miej wiecej jest sens twojej wypowiedzi)

Cytuj:
Zaloze sie ze wy byscie wyzywali gdyby tutaj czarny pisal na forum.

Cytuj:
Co wy sobie komuchy myslicie.

Cytuj:
Nie zachowuj sie jak poj*bany komuch.

Cytuj:
Jestescie rasistami i komuchami!

To brzmi jak przemówienie twojego leppera. :0

Cytuj:
Chyba jedynymi normalnymi adminami sa Grafit66 i Pax21.

kto tu komu dupe liże

Kawalek z zgloszenia jednego admina ktory pozostanie aninomowy.
"JANSE! ELO RAAAAAP!!!!!". Zauwazylem ze ten admin nadal nie ma napisu ani siga ze jest w SARC. Rozumiem czemu admini kochaja SARC.
A po co mi to mówisz "komuchu"!

Cytuj:
1. Enjoi to admin wiec ich kolega po fachu.

no i co?

Cytuj:
2. Przeciez tam naleza sami admini.

nieprawda
Cytuj:
3. Przeciez w koncu do wasza ozdoba GTAR. Nawet na zaibatsu.pl pojawil sie news o tym!

to chyba dobrze

Cytuj:
Teraz powiem cos o nowosciach na forum. Wy tez nei jestescie lepsi. Jak jakis admin lub respektowany user napisze ze cos jest glupie, zaraz papugujecie. Kiedys jeden anonimowy admin napisal "Fajne, fajne ale cie zjada", i zaraz zaczelo sie lizanie dupy "Nom!", "ooo tak on ma racje!".

jak wyzej. Podaj przyklad mojego postu zanim o cos mnie oskarżysz

Cytuj:
Chcialem tylko tyle powiedziec!

to więcej juz nic nie mow

Cytuj:
Cytat:
Troche mnie ponioslo Very Happy
>x(

buakakakakaka muahahahahahaa buahahahahaha xD

Cytuj:
Po prostu, zmienilem zamiast Rider jest Hitman.

rzezywiscie to duuuuzo zmienilo.

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 01:50 
Administrator

hm...
no anonimowy to ten admin nie pozostanie bo domyslam sie,ze o mnie chodzi bo jestem adminem, zglaszalem sie do sarc i nie mam napisu.
no ...
nie mam bo sobie zrobie sam kiedys tam.
na razie nie mam czasu.
tyle.
co sie bede wam tlumaczyc.
lol.
'omfg iestem w klubie!'

i juz zrobione.
5 minut.
joł iestem w klubie! xO

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 09:42 
Nameless Guy

Jep śe!

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 09:56 
8 Ball

Ja bym był za daniem warna lub nawet bana dla Relic_Slayera bo :
1. Niesamowicie przeklina.
2. Obraża użytkowników tego forum.
3. Piszę już czwarty post na temat tego głupiego klubu
Werdykt zostawiam Adminom, ale pamiętajcie regulamin zaprania wszystkich tych rzeczy. :twisted:

Stworzyłeś pewnię ten klub bo nie chcą Cię w SARC

P.S. Dlaczego FaLeK ma rangę wtfomg! ban! xO ? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 10:06 
Nameless Guy

Cytuj:
P.S. Dlaczego FaLeK ma rangę wtfomg! ban! xO ? Twisted Evil

Bo zostanie zbanowany i wyrzucony z forum xO

LOL

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2005, 10:29 
Administrator

Hmph, nie chce mi sie tego wszystiego czytać, ale bajzel się zrobił. :^ W życiu nic Wam nie da taka upierdliwość.

Co do klubu - Został on odebrany jako bagacenie się na cudzej marce (jak widać po reakcjach), więc może warto się zastanowić nad inną drogą możliwości i strukturą. Czymś co powstałoby gdyby nawet SARC nie istniało. Piszę o tym bo zauważyłem na wielu innych stronach i forach o GTA (tych mniejszych), że zakładane są nieoficjalne kluby które powielają tematykę jeden z drugiego. I powstaje swoista zamotka, zważywszy na to, że i coś a la SAHC (nazwa podobna, jak nie ta sama :P) miało powstać na którejś z innych stron, o czym pisano nawet w newsach. Tak więc jeżeli w każdym miejscu zakładane będą kluby o nazwach SA*C to uwierzcie - członkostwo niczego nie będzie znaczyło.

A temat zamykam. Nawet gdyby ktoś chciał się przyłączyć już teraz w tym temacie, zostanie zwyczajnie zgubiony w tym mętliku. : )

I przyluzujcie wszyscy. : )))

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]