Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Avalanch
|
Tytuł: Jak wejść na więzienie bez pościgu? Napisane: 6 września 2005, 18:02 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 22 czerwca 2005, 17:56 Posty: 34 Lokalizacja: Polska;)
|
|
W San Fierro obok lotniska znajduje się więzienie (lub coś takiego że jak na nie wejdę zaczyna mnie gonić Policja - 5*gwiazdek) jest jakaś mozliwość wejścia tam tak aby nie goniła mnie Policja? Jakieś przebranie? Jak tak to gdzie one się znajduje?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Madd Dogg
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 18:18 |
|
 |
| 8 Ball |
Dołączył(a): 1 sierpnia 2005, 21:25 Posty: 85 Lokalizacja: Z Krakowa
|
|
To nie jest więzienie tylko Easter Basin (baza wojskowa)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 18:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Od którejś z dziewczyn dostajesz ubranie gliny, chyba od Barbary : ) ale nie wiem czy to pomoże, możesz pokazać to miejsce na mapie? bo jakoś nie kojarze, moze chodzi Ci o baze wojskową : D
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 18:42 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
|
| Góra |
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 18:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Madafaka ale kogo obchodzi że przeszedłeś GTA? xD
kody? hmmm...coś mi tu śmierdzi xE
|
 |
|
Paw3l
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 18:54 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 28 maja 2005, 21:37 Posty: 669 Lokalizacja: RydzykLand
|
Chodzi mu o baze w Easter Basin. Niestety, mundur od Barbary nic nie daje  Specjalnie się z nia umawiałem, miałem fat na 100%, jeździłem aż do LV, kiedy chciała tańczyć, a tu figa!! To tylko zwykły ciuch, nic nie daje 
|
 |
|
BifbuzZ
|
Tytuł: Re: Jak wejść na więzienie bez pościgu? Napisane: 6 września 2005, 19:20 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
|
Avalanch na IRC napisał(a): hej napiszcie mi ktos jak mam zwiedzić te wiezienie w San Fierro? tam jest Patriot chce go zawieżc do doków!! Juz próbowałem przy **** tylu gwiazdkach dojechac nim do paint spraya ale sie nieudało!!
Ale po co sie męczyć przecież patriot stoi TU
|
 |
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 19:28 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
Nie ma sposobu na pozbycie sie gwiazdek w Easter Basin, a takze w bazie wojskowej na pustyni  .
_________________ L O S T
|
|
| Góra |
|
 |
|
Vincent
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 19:43 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 2 września 2005, 16:54 Posty: 33 Lokalizacja: NewYorkCity
|
Nie da sie poprostu wejsc bez gwiazdek 
_________________ zbanowany xO
-piractwo jest be - flk
|
|
| Góra |
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 19:59 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
|
Mx_Payne napisalem że przelazłem gta żeby nie było że przchdziłem na kodach a jak przelazłem to teraz kodów używam
| Góra |
|
 |
|
plum
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 20:35 |
|
 |
| wkraczający |
|
|
Jesli chcesz zdobyć patriota to proponuje ukarść go z bazy koło lotniska które kupiłeś.Jest jedna prosta metoda,starujemy samolotem z lotniska i lądujemy jak najszybciej na terenie bazy koło hangarów,szybko wyskakujemy z samolotu,po prawej mamy czołgi w hanagarch,dalej stoi choc nie zawsze patriot i ciężarówla.Mamy tylko 5 gwiazdek wiec wybieramy sobie pojazd i przez dziure w płocie wracamy na lotnisko gdzie zapisujemy grę.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Triad
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 20:37 |
|
 |
| Joey Leone |
|
plum napisał(a): Jesli chcesz zdobyć patriota to proponuje ukarść go z bazy koło lotniska które kupiłeś.Jest jedna prosta metoda,starujemy samolotem z lotniska i lądujemy jak najszybciej na terenie bazy koło hangarów,szybko wyskakujemy z samolotu,po prawej mamy czołgi w hanagarch,dalej stoi choc nie zawsze patriot i ciężarówla.Mamy tylko 5 gwiazdek wiec wybieramy sobie pojazd i przez dziure w płocie wracamy na lotnisko gdzie zapisujemy grę. Można też wjechać przez siatkę która da się rozwalić ponieważ tam na terenie wojska policja cię nie goni tylko 5 gwiazdek dostajesz. No i wracasz i najlepiej parkujesz do hangaru.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|