Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 30 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
mdf
|
Tytuł: SE K750i- zdjęcia i opinie Napisane: 1 września 2005, 20:02 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
|
Jestem zainteresowany kupnem telefonu Sony Ericcson K750i, i poszukuje zdjęć zrobionych tym telefonem, jeżeli ktoś dysponuje takim zdjęciem lub zna stronę z takimi zdjęciami bardzo był bym wdzięczny za link. Prosze tesz abyście pisali własne opinie o tym telefonie.
DZIĘKI
| Góra |
|
 |
|
r4in
|
Tytuł: Napisane: 1 września 2005, 20:14 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 31 sierpnia 2005, 17:26 Posty: 49 Lokalizacja: Wrocław
|
Moja ciotka go ma! moim zdaniem bardzo fajny telefonik; aparat 2.1 Mp 8x Digital Zoom, GPRS, wbudowana kamera 2 megapiksele,bluetooth,podczerwień,radio,mp3,wew.pamięć 32 mb...Czego więcej chcieć?:) Ja myślę że warto go kupić. 
|
|
| Góra |
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 1 września 2005, 20:17 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
|
a w jakiej sieci jest dostępny w promcoji, czy jeszcze go nie ma?
P.S daj zdjęcia nim robine jak masz
| Góra |
|
 |
|
bialaseq
|
Tytuł: Napisane: 1 września 2005, 20:18 |
|
 |
| Salvatore Leone |
 |
Dołączył(a): 26 lipca 2005, 21:34 Posty: 306 Lokalizacja: Ostrzeszów
|
|
Poszukaj ostatni numer gazety "Twoja Komórka", tam jest dokładny test.
|
|
| Góra |
|
 |
|
bart
|
Tytuł: Napisane: 1 września 2005, 20:22 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 27 kwietnia 2005, 19:58 Posty: 610 Lokalizacja: z Gdańska.
|
|
| Góra |
|
 |
|
r4in
|
Tytuł: Napisane: 1 września 2005, 20:25 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
bialaseq
|
Tytuł: Napisane: 1 września 2005, 20:31 |
|
 |
| Salvatore Leone |
 |
Dołączył(a): 26 lipca 2005, 21:34 Posty: 306 Lokalizacja: Ostrzeszów
|
|
| Góra |
|
 |
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 1 września 2005, 20:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
Nie warto przepłacać. Wyróżnia się od innych tylko aparatem ;f ale i tak do najlepszych nie należy ;f nie warto kasy wyżucać ;f i za duży jest ;f mi by się do kieszeni nie zmieścił. No jak chcesz, ale mówię - kup coś z symbianem ;f chociaż symbiany też są bydlakami ;f no nie wiem ;o
Cytuj: w plusie jest jakaś promocja "wrześniowa" , SE K750i od 549 zl
zapewne na największy abonament ;f nie opyla się i będę to ciągle powtarzać ;f mi moja kompletnie zmoddowana mota e398 starcza mała + mp3 + video + dobry aparat 640x480
|
|
| Góra |
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 1 września 2005, 21:33 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
Motke e398 ma dwóch moich kolegow nie chcę być trzeci a K750i mi sie bardzo podoba i mam Twoją Komórkę tam są zdjęcia ale bardzo małe chcem pełnowymiarowe
| Góra |
|
 |
|
M@teusz
|
Tytuł: Napisane: 1 września 2005, 21:44 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 29 maja 2005, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Sucha Beskidzka
|
ja takze polecam cos z symbianem. za taka kase sie ZUPEŁNIE nie oplaca. wez moze jakiegos SX'a, N6600 lub cos w tym rodzaju. Pozdr 
_________________ Moje staty z SA
|
|
| Góra |
|
 |
|
b@rtek
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 13:08 |
|
 |
| newbie |
 |
Dołączył(a): 26 czerwca 2005, 11:47 Posty: 13 Lokalizacja: Malbrok
|
Ja mam Se K700i i jestem bardzo zadowolony. Co do k750i- telefon jest po prostu super. Ale nie opłaca się brac go w abonamencie, lepiej kupic w jakims salonie GSM lub na Allegro. Co do zdjęć to znajdują się na stronie http://www.gsmonline.pl/tests/?link=sho ... php?id=179 wraz z obszernym testem. Banan- co ty gadasz?! Przecież K750I jest malutki!
|
|
| Góra |
|
 |
|
hugoo_
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 14:10 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 24 kwietnia 2005, 19:45 Posty: 675 Lokalizacja: Poznań
|
Wg. mnie jedna z lepszych komórek, ale za duża. Polecam Nokię 5140. 
|
|
| Góra |
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 15:00 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
taki duży to on nie jest a telefony z symbanem to najczęściej cegły
Cytuj: Sony Ericsson K750i ma dużą przewagę nad telefonami wyposażonymi w system Symbian, ponieważ po prostu działa 1 mln razy szybciej A JAK TO POLICZYLI:))
| Góra |
|
 |
|
r4in
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 15:21 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
|
Ja bym mimo wszystko była za SE K750i .On wcale nie jest duży!
|
|
| Góra |
|
 |
|
Adidadi
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 15:35 |
|
 |
| D-ICE |
 |
Dołączył(a): 3 czerwca 2005, 23:08 Posty: 561 Lokalizacja: Bychawa City
|
A powiedzcie o co chodzi z tą funkcją auto focus 
_________________ ________________________________________________________
HARDCORE JUMPING RACERS Join Us
|
|
| Góra |
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 16:15 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
jest to automatyczne wyrównywanie kontrastu co znaczy że zdięcia mają super ostrość
| Góra |
|
 |
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 16:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
r4in
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 16:38 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
|
Banan głupoty gadasz!To naprawde nie jest duży telefon!
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 17:23 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Dobry telefon... jesli nie jestes glupim kidem i potrafisz sie bronic to bierz... jesli jestes dzieckiem kup sobie jakies 3310 bo Eryka kazdy ci skroi 
|
 |
|
xionc
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 18:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
|
Po co ci telefon w ogole?
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 18:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Sprzątacz do miłości której nie przeżył w dzieciństwie, lubił zabawki lecz Jego zielonym marzeniem był telefon Rikson Srikson Edzio Pikson 539693063969395969694896849305070485635626476856 o kolorze szarego nieba przechadzającego się po niebieskiej plaży leżącej na rurzowym całowyspie, który prał za niego pranie dziadka który był wyprany przez babcie która była wtedy mężatką 
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 19:10 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 19:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Madzia Falka - ucze się od łeeeee..................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
.............................................................................................................................................
ndżoja
|
 |
|
damian.
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 22:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 16:54 Posty: 835 Lokalizacja: G-lin
|
|
I tak powstał Chocapic.
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 22:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Dobra łofftoplesów już nie ma! xD
|
 |
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 3 września 2005, 00:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Cytuj: Banan głupoty gadasz!To naprawde nie jest duży telefon!
masz rację, nie jest duży. Jest wielgachny. I nawet jeżeli gadam głupoty, to nie wytykaj mi tego bo źle się z tym czuję i nachodzi mnie obrzydliwa chęć banowania ;f
|
|
| Góra |
|
 |
|
falek.
|
Tytuł: Napisane: 3 września 2005, 00:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 00:49 Posty: 1162 Lokalizacja: wa_Rszawa
|
Max_Payne napisał(a): Madzia Falka - ucze się od łeeeee.................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ............................................................................................................................................. ndżoja
wypraszam sobie xO
zD™ [ by banan™ ]

|
|
| Góra |
|
 |
|
damian.
|
Tytuł: Napisane: 3 września 2005, 01:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 16:54 Posty: 835 Lokalizacja: G-lin
|
Banan, a jak by Cy go za darmo dawali, to byś nie wziął?  :x
|
 |
|
Krokodyl
|
Tytuł: Napisane: 7 października 2005, 19:29 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 25 sierpnia 2004, 10:58 Posty: 195 Lokalizacja: Wieruszów
|
Jest to świetny telefon bananku  Eryki maja o wiele lepsze polifonie i wyświetlacze a o aparatach nie wspomnę

| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 30 ] |
|