Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Boryseq
|
Tytuł: VC-MP-opinie i komentarze Napisane: 21 sierpnia 2005, 20:01 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
Starter:D
|
Tytuł: Napisane: 21 sierpnia 2005, 20:17 |
|
 |
| Ray Machowski |
|
Może dla was jest to banał ale dla mnie nie i mam prośbe niech ktoś napisze mi na pw albo tutaj jak to zainstalować i używać please 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rafał
|
Tytuł: Napisane: 21 sierpnia 2005, 20:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
Dołączył(a): 12 lipca 2004, 18:35 Posty: 361 Lokalizacja: Świnoujście
|
Jak dla mnie, jeśli chodzi o wykonanie to jest bardzo dobrze. Niestety tego samego nie można powiedzieć o klimacie gry, ale tworzą go już grający, na ciekawych serwerach Gang Wars jest pusto, natomiast na deathmatch z Friendly Fire: On grają wszyscy, połowa osób przestrzega Team Play połowa się naparza, panuje całkowity chaos, ledwo co gry nie włączysz i już giniesz. Ale to już nie wina samego VC-MP. W MTA jakoś tak przyjemniej się grało, ale mówie raz jeszcze VC-MP jest lepiej zrobione. Brakuje tylko godnych uwagi serwerów i za dużo n00bów gra. Jak znacie jakieś serwery na, których można się komfortowo zmierzyć i mile spędzić czas to podajcie proszę.
Edit:
Rozwinę swoją myśl bardziej:
GTA jest wręcz stworzone do akcji typu zbierz kumpli i zrób najazd na baze konkurencyjnego klanu/drużyny. Weż kumpli ze SWATU, zbierz radiowozy i patrolujcie ulice, zachowuj się jak prawdziwy żołnierz, unikaj tłumu. Niestety grający wolą chyba czekać na respie i nabijać bezsensownie punkty, wbijać się w tłum i strzelać gdzie popadnie. Szkoda, że tak jest 
|
|
| Góra |
|
 |
|
monS
|
Tytuł: Napisane: 21 sierpnia 2005, 20:51 |
|
 |
| Joey Leone |
|
Jak dla mnie vc-mp jest zaczepiste !! ale wlaśnie zgodze sie z Rafko....
Gra mnóstwo osob które psują cała zabawe z gry !
Np. nad klubem motocyklistów latają se helikoptery i zabija każdego co pojawi si na respie !!!
albo ciągłem team-killer  no i przedewszyskim cheaterzy :x
i mnóstwo innych przykładow ...
|
|
| Góra |
|
 |
|
H4KI
|
Tytuł: Napisane: 21 sierpnia 2005, 21:13 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 16 sierpnia 2005, 20:12 Posty: 134 Lokalizacja: #pcp
|
heh wiekszkosc najlepszych multiplayerowych klanow np. PCP potwierdzi ze to jest wspanialy mod, bije na glowe mta, lecz potrzeba jeszcze dobrego cfg i gitara
aha cheaterzy sa bo to dopiero v0.1a ,,
co do tych walk "team-killowatych" to poprostu liczy sie szybki deathmatch, nikt nie liczy fragow tylko trenuje skilla - proste 
_________________ Polish Connection Patriots
irc://irc.gtanet.com/pcp
http://www.pcpgang.com
|
|
| Góra |
|
 |
|
Newman117
|
Tytuł: Napisane: 21 sierpnia 2005, 21:31 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
 |
Dołączył(a): 5 sierpnia 2005, 20:06 Posty: 3 Lokalizacja: Gdansk
|
|
VC-MP jest wspaniałym modem ale gra za dużo noobów strzelajcy do siebie ale 2 dzien po wyjsciu tego modu to bylo coś nawet malutki klanik założyliśmy ale tylko dla potrzeba żeby do siebie nie strzelać. Co do patrolowania: Pamiętam jak z innymi SWATowcami wzieliśmy dwa radiowozu i sobie jechaliśmy ;X Spotkałem tylko jednego czitera sprintowal jak PCJ nie sposób było go dogonić
_________________ Elo zią
|
|
| Góra |
|
 |
|
H4KI
|
Tytuł: Napisane: 21 sierpnia 2005, 21:44 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 16 sierpnia 2005, 20:12 Posty: 134 Lokalizacja: #pcp
|
Newman17 najprawdobodobnie zmienial cos w handlingu.
Starter proste:
*Instalujesz GTA:VC (NIE MOZESZ MIEC ZMODYFIKOWANEJ GRY)
*Instalujesz VC:MP
*Aby zagrac szukasz serwer Ubrowserem lub na irc://irc.gtanet.com/vc-mp-servers a potem wystarczy otworzyc plik vc-mp.exe (zainstalowany w katalogu z gra) i w pola wpisujesz to co potrzeba czyli (Nick, Host, Port i Haslo) potem dajesz Lanuch Game i grasz
Jak masz jakis problem z tym to zagadaj do mnie na gg (4713563) lub irca a na pewno ci pomoge / pomożemy 
_________________ Polish Connection Patriots
irc://irc.gtanet.com/pcp
http://www.pcpgang.com
|
|
| Góra |
|
 |
|
Adidadi
|
Tytuł: Napisane: 21 sierpnia 2005, 22:59 |
|
 |
| D-ICE |
 |
Dołączył(a): 3 czerwca 2005, 23:08 Posty: 561 Lokalizacja: Bychawa City
|
|
Ja k dla mnie ten multi jest za bardzo podatny na cheterów i innych tego typu ludzi,
np miałem taką sytuacje że gościo samoł na dach helim i strzelał cały czas i nikt nie mógł sie zespanować
_________________ ________________________________________________________
HARDCORE JUMPING RACERS Join Us
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 22 sierpnia 2005, 09:07 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
|
Bierze sie innego spawna i po problemie. Zgadzam sie z przedmowcami, tzn mod jest wspaniali, ludzie ktorzy w niego graja juz nie. Wkurza mnie tez ze jest tak malo pelnych serwerow. Mod oceniam na najwyzsza ocene.
|
 |
|
Adidadi
|
Tytuł: Napisane: 22 sierpnia 2005, 09:12 |
|
 |
| D-ICE |
 |
Dołączył(a): 3 czerwca 2005, 23:08 Posty: 561 Lokalizacja: Bychawa City
|
|
W łaśnie nie bo gościo stanoł na dach na którym wybierało sie którym gościem sie chce grać i zanim coś sie zrobiło t oon już zabijał to bło wnerwiające
_________________ ________________________________________________________
HARDCORE JUMPING RACERS Join Us
|
|
| Góra |
|
 |
|
Boryseq
|
Tytuł: Napisane: 22 sierpnia 2005, 11:37 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
pograłem sobie troche dzisiaj w servie team death match i to co rafko powiedział sie sprawdziło  na servie panuje chaos i cheaty każdy strzela do siebie i jak strzelałem do kolesia z m4 to nic mu się nie stało! wywaliłem w niego cały magazynek i nic (oczywiście trafiłem) tylko jedna rzecz mi sie nie podoba mianowicie zakładanie serva , trzeba kombinować w jakimś pliku np gdzie ma być spawn graczy gdzie mają być wozy itd. dla mnie to czarna magia
BTW Może my też założymy taki mały klanik? ;x tylko problem byłby z serwerem , ktoś by musiał go założyć.
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 23 sierpnia 2005, 00:06 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Mozesz uzyc standardowego pliku do serka. Co do klanu - ja nie potrzebuje 
|
 |
|
damian.
|
Tytuł: Napisane: 23 sierpnia 2005, 11:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 16:54 Posty: 835 Lokalizacja: G-lin
|
|
To będzie pr0 klan ;iks Śmieszy mnie ta gadka, że jest głupie, bo wszyscy się zabijają. Chyba od tego jest DM.
|
 |
|
Boryseq
|
Tytuł: Napisane: 28 sierpnia 2005, 17:56 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|