Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Boski_Miszcz
|
Tytuł: Gliny na motorach Napisane: 7 lipca 2005, 23:38 |
|
 |
| newbie |
|
Czy u was gliny na motorach też są takie nieudolne? Kiedy mam 2-4 gwwiadki to zwykle nie potrafią mnie dogonić, gubią się, spadają z motorów przez latarnie czy auta. A przy większej ilości gwiazdek nie daje rady normalnie prowadzić pościgów - za duży tłok stróżów prawa.
I jak mam doprowadzić do takiej sytuacji: http://69.56.199.198/gtaserwisimg/gfx/sa/ps2/opsm2_screen15.jpg ?
|
|
| Góra |
|
 |
|
DcK
|
Tytuł: Napisane: 7 lipca 2005, 23:41 |
|
 |
| newbie |
Dołączył(a): 29 czerwca 2005, 22:39 Posty: 23 Lokalizacja: Planeta Ziemia Przybyszu
|
Miszczu  U mnie pały na motorach tez tak jeżdża , a nawet jak mnie nie gonią to nieraz widzę jak sie na zakrętach wywalają  . A co do tego screena to gliny czepiają się wozów w taki sposób tlko podczas jednej misji , w normalnej grze tak nie robia.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rafał
|
Tytuł: Napisane: 7 lipca 2005, 23:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Dołączył(a): 12 lipca 2004, 18:35 Posty: 361 Lokalizacja: Świnoujście
|
|
Nie da rady, sytuacja na screenie pochodzi jedynie z zaprogramowanej misji. Normalnie stróże prawa nie robią takich rzeczy. A szkoda - Rockstar troszkę nas oszukał...
|
|
| Góra |
|
 |
|
Paw3l
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 08:54 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 28 maja 2005, 21:37 Posty: 669 Lokalizacja: RydzykLand
|
Z tymi pałami na zderzakach, to na pewno wyjdzie mod umożliwiajacy to. Skoro jest taka mozliwośc wykorzystana w grze(animacje i inne pierdoły potrzebne do tego) to wystarczy tylko poczekać. Do VC dopisali paliwo (całkowita nowosć w kodzie), to tutaj dopiszą policję 
|
 |
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 09:59 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
Ja tez mam taki iloraz inteligencji u policji na motorach, chociaz czasami gdy mnie denerwuja (strzelaja do mnie), to trzeba ostro przychamowac i... ups spadli z motoru 
_________________ L O S T
|
|
| Góra |
|
 |
|
TheOne
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 10:06 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 27 września 2004, 10:37 Posty: 199 Lokalizacja: Białystok
|
|
a zauwazyliscie ze ci na motorach są jacys...hmm.. tego dziwni? np, zaciągnijcie ich pod pay n spray, przemalujcie sobie auto i wysia dzcie z niego, gwiazdki mogają nikt was nie goni a te patafiany na motorach dalje do nas strzelają...
|
 |
|
Deedi
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 10:21 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
Dołączył(a): 12 czerwca 2005, 15:49 Posty: 358 Lokalizacja: z planety Teletubisiów :O
|
|
nom to jest dziwne albo jest tez tak ze zwalisz go z motora nic nie masz gwiazdek a oni strzelaja!!
Ja mialem z nimi taki smieszny przypadek:Wziolem jednemu motor a on nie lecial za mnom tylko wzial moj samochod i pojechal:D

|
|
| Góra |
|
 |
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 11:13 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
Wystarczy, że mnie gonią dwie gwiazdki, to już wszyscy wariują. Jechałem sobie autostradą w Las Venturas ścigany przez pały. Nagle patrzę, a tu przez TIR-a jeden gościu przekoziołkował robiąc chyba z pięć obrotów na wysokości kilku metrów nad TIR-em.  Wiem, że to nic niezwykłego, ale zawsze coś. 
|
 |
|
ADdoN
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 11:40 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
Dołączył(a): 13 czerwca 2005, 15:24 Posty: 387 Lokalizacja: masz taką koszulke pumy?
|
U kazdego jest taka sytułacja z glinarzami na motorach. Są równie głupi jak kiedoowcy na drogach  .
Tak samo R* spartoliło sprawę z tym iweszaniem się na zderzaku. A już niektozy sobie robili nadzieję ( np. ja ), a tu ... kupa!
A co do gwiazdek to z nimi tez jest kino. Kiedyś mnie goniła jedna gwiazdka, podbiegłem do gliny na motorze ( on stał bez reakcji ), zzuciłem go i wsiadłem na jego motor a on pobiegł gdzieś od tory i tyle (przejechał go tramwaj )...
Ostatnio edytowano 8 lipca 2005, 12:22 przez ADdoN, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
Boski_Miszcz
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 12:09 |
|
 |
| newbie |
|
Też sobie robłem nadzieję na tych gliniarzy a tu taki zonk 
|
|
| Góra |
|
 |
|
matizek
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 14:15 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
|
|
no właśnie ja też chciałem żeby sie złapali zderzaka. wała. ale oni mogą strzelać z pistoletu z motoru a my nie czemu?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Boski_Miszcz
|
Tytuł: Napisane: 9 lipca 2005, 12:36 |
|
 |
| newbie |
|
Też się zastanawiam  Nieraz zabraknie mi naboi w uzi podczas gry na dwóch, jak siedze w aucie jako pasażer, a w pistolecie mam jeszcze w ciul magazynku.
|
|
| Góra |
|
 |
|
bubinator
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 23:56 |
|
 |
| Luigii Goterelli |