http://serv-net.pl/usr587u/GTASAsf1.b dobra, kurwica już mnie bierze gdy po raz 600 próbuje przejść tą pierdoloną misje, jesli komuś sie uda to bede dźwięczny
Dołączył(a): 24 stycznia 2005, 21:22 Posty: 359 Lokalizacja: Warszawa
lol, myślisz, że ktoś Ci to przejdzie? Przecież to jest jedna znajtrudniejszych rzeczy w San andreas, wątpię żebyś znalazł chętnego... Ja na pewno tego nie zrobię, na ps2 męczyłem się z 30 razy, na pc też nie poszło gładko... Heh...
Dołączył(a): 24 stycznia 2005, 21:22 Posty: 359 Lokalizacja: Warszawa
Heh... Ale i tak sądzę, że to jest trudne! xD Musiało Ci się nudzić Moski... xD Pewnie teraz... yyy... też bym to szybko przeszedł... eee... tak, na pewno! Tylko tak mi się wydawało, że to trudne jest - tak naprawdę to banał, jedno z łatwiejszyv=ch zadań w San Andreas... 5 minutek i po sprawie!
Dołączył(a): 1 lipca 2005, 10:39 Posty: 38 Lokalizacja: Szczecin
Mój kolega Ivan przeszedł tą misje za drugim razem (on każdą misje przechodzi najwyżej za trzecim razem wrazie problemów z jakom kolwiek misją polecam Ivana'a)
_________________ Ban za pisanie postów byle by sie tylko licznik podniosl.
Mój kolega Ivan przeszedł tą misje za drugim razem (on każdą misje przechodzi najwyżej za trzecim razem wrazie problemów z jakom kolwiek misją polecam Ivana'a)