Mój problem polega na lataniu w dwoch misjach: Freefall i N.o.e. Gdy wzbizjam sie w powietrze moj plane gdy juz jestem za miastem np w misji freefall nawet nei wiem jak to nazwac ...zacina sie tzn. gra sie nie zacina tylko plane jakby zlapal zawieszke w powietrzu (zatrzymuje sie jakby zawiesza na chmurze). I nie moge wykonac zandego manewru. Probowlaem juz wszytkiego od zmiejszania grafy (draw distanse),przyspiesznie gry po latanie na roznych wyskosciach i roznymi "trasami"... Nie wiem czy to jest winna gry czy kompa czy losu??:] OD 2 tyg stoje w miejscu w GTA SA przez te misjie ... Z desperacji probowalem nawet kodow roznych ale nic to nie dalo, jeszcze sie wkurzylem bo nienawidze uzuwac kodow:/ Prosze o rady albo o przejscie tych misji przez kogos kto jest w stanie bezinteresownie pomoc... I chcialbym jeszcze dodac ze nie jestem z tych kolesi , ktorzy prosze o przejscie bo nie potrafia ..ja poprostu nie mam mozliwosci... a latac potrafie bo do tej pory bylo ok wszystko ...
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
Cytuj:
...zacina sie tzn. gra sie nie zacina tylko plane jakby zlapal zawieszke w powietrzu (zatrzymuje sie jakby zawiesza na chmurze). I nie moge wykonac zandego manewru.