Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Démotrix
|
Tytuł: .Untouchable. Napisane: 29 maja 2005, 19:03 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 29 maja 2005, 18:56 Posty: 108 Lokalizacja: z Rudy Śląskiej.
|
Mmm, Film w Prawdzie Nie Mój, Ale To Chyba Najlepszy Stunt Movie Jaki w Życiu Widziałem. xD Chłopaki Skaczą Tam Jak Chcą. xF Najlepszy Moim Zdaniem Jest Ostatni Trick z Motorem... Jak Gościu Spada iii... Zobaczcie Sami. x) Polecam!
Waży 64 mb.
Nie Można Ssać Bezpośrednio! Więc Wyłączcie Na Chwile Download Acceleratory. Gdy Już Macie Wyłączone, Wchodzicie Na Stronke i Klikacie 'Download Now!'. I Zasysacie. x)
http://downloads.tgahq.com/Untouchable.rar
|
|
| Góra |
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 29 maja 2005, 19:28 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
|
| Góra |
|
 |
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 29 maja 2005, 20:22 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
O ja pierdolę... :O Przezajebisty filmik! Ciekawe, ile czasu zajęło stworzenie tego filmu?!? Jakośc - wspaniała! Tricki - wsapaniałe! Tylko muzyka nie trafiła w mój gust, ale nie jest źle... 9+/10. Żebym coś ocenił na 10/10, to by musiało być naprawdę arcydzieło... PRAWIE się udało... 
|
 |
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 29 maja 2005, 20:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
|
nie wiem ile filmów z tych serii widziałeś, ale to nic innego jak czysta chujnia, mówiąc wprost.
1. Nie było ani jednego, nowego tricku.
2. Muzyka użyta już w 9 filmach. (nie licze tych mini-clipów)
3. Tricki polegające wyłącznie na wskakiwaniu na budynki ( :F )
4. Motocykle i pojazdy podkręcane. I to mocno podkręcane. :] Każdy kto zajmusie się robieniem filmów na polskiej scenie stwierdzi że nie ma możliwości aby PCJ600 zachywywał sie w ten sposób. Ja już robiłem pare produkcji i uważam to za czystą paranoię podkręcać motocykl o daną wartość aby udało się na styk wskoczyć. =/
5. I prawie tylko ten pcj600... :C
6. Ostatni trick był już wykonywany w poprzednich filmach (w tym "Motorcycles Volume 3" - polski film kręcony już ponad rok temu). Jakby tego było malo autorzy poszli na łatwiznę i skoczyli z wysokiego budynku, tak aby mieć czas na upoziomowanie motocykla. Ja robiłem to z dachu lotniska, gdzie na 2 kołach było się po 1,5 sekundy, a w tym czasie trzeba wsiąść na motocykl.
Jedynie za montaż mogę to pochwalić. Tak ani tricki, ani muzyka, ani realistyka pojazdów nie ma prawa się tu liczyć.
Jak znajdę chwilę czasu to zgram folm Jordana i poczujesz smak prawdziwych akcji. Swoje motywy nadsyłali gracze z całego świata, bez podkręcania, bez dodatkowych pomocy. Czysta gra -czysty spryt.
|
 |
|
Démotrix
|
Tytuł: Napisane: 30 maja 2005, 10:29 |
|
 |
| El Burro |
 |
|
|
No, Ja Ten Filmik Jordana [o ile dobrze pamiętam] Widziałem Jush. Ta, Ostatni Motyw Był, Ale Potem To Salto... Tego w Motorcycles Nie Było. xD A Filmik Pewno Też Jest Stary... Sprawdze Potem Kiedy Go Nakręcono. Teraz Ide. NarQ.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Skobel
|
Tytuł: Napisane: 30 maja 2005, 15:00 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
No filmik fajny wręcz zajebisty ale mi to wygląda na podkręcone VC... :C
|
|
| Góra |
|
 |
|
Démotrix
|
Tytuł: Napisane: 30 maja 2005, 16:07 |
|
 |
| El Burro |
 |
|
Nio Tia, Owszem Ten Jeden Stunt z PCJ Przy Posterunku... Co Dalatuje Na Sam Dach... Wygląda Na Jakiś Nie Teges.  Ale Chyba Poza Skinami i Teksturą Księżyca Nie Ma Nic Zmieniane... Nie Wiem. xD Ale Filmik Zajefajny. x)
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 30 maja 2005, 17:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
demotrix jesteś niemcem, że wszystkie wyrazy piszesz od wielkiej litery ?:P graffit dzięki za posta.. przynajmniej 64 Mb się nie zmarnuje.. ja sobie teraz ssam z gtacomplex.co.uk filmiki z san andreas (takie przedpremierowe podnieceie  )
|
 |
|
cichoczeslaw
|
Tytuł: Napisane: 30 maja 2005, 18:31 |
|
 |
| Toni Cipriani |
 |
|
|