Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
| Autor |
Wiadomość |
|
brein
|
Tytuł: Małe ale jak ważne pytania :) Napisane: 30 marca 2005, 20:01 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
|
Chciałbym zapytać w tym temacie was o dwie rzeczy mianowicie:
1.Za co kochacie/lubicie serie gta?
2.Czym dla was jest gta?
Odpowiedzi mogą być dowolne i dość zaskakujące oraz ciekawe np. ciekawi mnie cóż popchało banana do stworzenia tak cudownej stronki, cóż zachwiciło go tak w gta?
Czekam również na inne odpowiedzi 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Preview
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 21:17 |
|
 |
| Kenji Kasen |
 |
Dołączył(a): 11 lipca 2004, 16:21 Posty: 468 Lokalizacja: Białystok
|
|
1. Lubie serie Gta za swobode jakią mi daje wkoncu nie muszę czekać na ładowanie kolejnych misjii
2. A Gta jest dla mnie forma relaksu
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 21:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
|
Kocham GTA za życia.
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 21:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Mnie zainteresowało GTA1 w tysiąc dziewiętset którymś, a później Gta London, a później GTA2, a później GTA3, a później GTA Vice City, a później GTA San Andreas  I tak to sie rozgrało  Gram w GTA od chyba 9 albo 8 lat  i ciągle mi sie nie nudzi 
|
 |
|
dragon
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 21:28 |
|
 |
| wkraczający |
|
|
| Góra |
|
 |
|
Skobel
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 21:43 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
1. Za swobodę.
2. Zajebistą grą
Najpierw było GTA1 i te swoboda i klimat... W GTA2 już grałem mało (zazwyczaj u kogoś) bo wtedy mój PC mi nie pozwalał na GTA2, później GTA3 i już full wypas (wiadomo czemu) a jak wyszło Vice City to odrazu chciałem mieć. Później na gtareview trafiłem przypadkowo bo ściągałem samochody do VC i poczytałem, że ma być San Andreas. Później z czasem coraz więcej informacji zdobywałem na temat gry i coraz bardziej byłem nią podjarany aż wreszcie SA wpadło w moje łapska i nie mogłem oderwać się od konsoli :]
|
|
| Góra |
|
 |
|
ToMeK
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 22:43 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 29 stycznia 2005, 20:26 Posty: 102 Lokalizacja: KrK
|
Cytuj: Później na gtareview trafiłem przypadkowo bo ściągałem samochody do VC i poczytałem, że ma być San Andreas.
To prawie tak jak ja. Przypadkowo trafiłem na Gta Review, bo szukałem solucji do Vice City. Noi trafiłem na San Andreas  . GTA1 spodobała mi się (koleżanka mojej siostry miała tą grę i ją pożyczyłem). W GTA2 grałem dość długo (jakieś pół roku). A GTA3 to był hit. Kolega do mnie przyszedł i graliśmy co chwile. Moja siostra przyniosła mi tą grę i ją również zgubiła  . Noi zostaje Vice City. Inny kolega przyniósł mi i tak zaczęło się granie...

|
|
| Góra |
|
 |
|
_Mike
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 07:10 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
|
Ja o GTA I ' O, cóż to za fajna, niepozorna gierka? ' Chwile później 'Mamo, mamo kupisz mi ?' No iwrócilismy i zacząłem grać. Miałęm ...hmmm... 7 lat  ? Gdzieś tak
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 09:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
|
1. Za Klimat, grywalność, rozległość, uniwersalność, łatwość edycji, humor... i takie tam...
2. relax
|
 |
|
TheOne
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 09:45 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 27 września 2004, 10:37 Posty: 199 Lokalizacja: Białystok
|
ja lubie gta za to ze mozna swobodnie poruszac sie po miescie, poprostu lubie takie gry.w innych grach mam tylko dojsc gdzies tam zabic kogos tam zrobic cos tam, a w gta moge sobie poleciec na wielką gore skoczyc ze spadochronu zestrzelic samolot i wogole robic co chce, dlatego lubie GTA za ta swobode za to ze mozna bawic sie bez konca.
gta jest dla mnie grą, ale nie taka jak kazda inna ale tak jakby oderwaniem sie od zycia i stresu(chcoaz podczas niektorych misji serce wali jak cholera  )
ja pamietam moje początki z gta tak: nie pamietam ktory to byl rok, ale bylem wtedy maly, gta opiero co weszlo do sklepow. moj ojcicec qpil na kompa wiec sobie jezdzilem(niezapomniany fioletowy countash) pozniej dostalem na komunie PSX i sobie qpilem GTA1 gralem i gralem  pozniej pozyczylem od kogos GTA2 ktore bylo jeszce lepsze.dalej GTA3 ktorego niestety nie ukonczylem bo moj komp mi na to nie pozwalal(ale szykuje sie zeby qpic sobie na PS2  ). GTA:VC tu walsciwie na dobre zaczalem lubic serie GTA. przeszedlem VC na 100% pozniej pozyczalem GTA2 na PSx aby je tez ukonczyc no i GTA1 ktore takze ukonczylem z czego jestem dumny. a obecnie katuje GTA:SA(99.47%  ) san andreas mnie wciagnelo na maxa i tyle 
|
 |
|
*WycO*
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 15:25 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
|
1) lubie za ....... (dlugo wymieniac)
2) GTA jest dla mnie formą relaksu
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 15:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
W 1997 roku dostałem kompa (P166, 32 mega ramów, s 3 virage 2 mega bez akceleratora) grałem w kilka gier ale żadna mnie tak nie zachwyciła jak GTA. Wszystko działo się tam bardzo szybko, gra była dynamiczna odrazu wiziąłem się za jej przechodzenie. GTA London już mnie tak nie zachwyciło, chciałem nowości ale dużo rzeczy było z jedynki (w końcu to był dodatek). Po 2 latach mój komp nie nadawał się do niczego  wtedy w sklepach poajwiło się GTA 2, musiałem w nią grac u kumpla ale ja nie należę do nachalnych ludzi i mało w nią grałem, jednak nie miałem co żałować - kontynuacja nie przypadła mi aż tak bardzo do gustu jak pierwsza część. W 2002 (na PS2 w 2001(chyba;p))na kompy wyszła przełomowa trójeczka, lecz wtedy mieliśmy mały kryzys finansowy w rodzinie i tak musiałem czekać do kwietnia 2003, kiedy to wreszcie stać mnie było ( a raczej moich rodziców) na nowego kompa. Pierwszą grą jaką zainstalowałem była oczywiście GTA 3, którą przeszedłem na 100% w niecałe 3 miesiące, następnie kupiłem sobie VC i ją też szybko rozpykałem ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) obecnie czekam na SA, w które miałem już okazję grać i wiem, że bedę przy niej spędzał dłuugie godziny. I za to właśnie uwielbiam GTA, czyli za to, że już jestem z tą grą tyle lat i wciąż mnie czymś zaskakuje... tyle na dziś pozdrawiam 
|
 |
|
odVeX
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 16:19 |
|
 |
| newbie |
 |
|
|
za wolnosc jaka daje. [no moze nie calkiem .. te budynki]
|
 |
|
brein
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 16:45 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
|
Może dodam do tych dwóch pytań jeszcze jedno  oto pierwsze pytania i jeszcze jedno:
1.Za co kochacie/lubicie serie gta?
2.Czym dla was jest gta?
3.Co byście poprawili w gta?
Ja już pare dni temu sobie samemu odpowiedziałem na te pytania i moje odpowiedzi były prawie identyczne z waszymi. Słuchając samego siebie doszedłem do wniosku ,że gta to już może nie część mojego życia ale stary przyjaciel w końcu 7,8,9 lat to nie tak mało co nie?
A i co do 3 pytania to możecie się rozpisać chociaż gta jest prawie idealne 
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 16:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
w gta 3 dał bym głos, imie i nazwisko nieznannemu bohaterowi, w VC grafika była zbyt 'bajkowa" a w SA chyba jest za słaba, ale to raczej dobrze, bo więcej ludzi sobie w to pogra na słabszych kompach ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) a no i napewno AI... jest fatalne 
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 17:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ja tesz bym włączył głos kolesiowi z GTA3  W Vice City to bym dał taką opcje żeby można było samemu ułożyć imie gracza(Tomm'iego), a w GTA SA to w sumie to nic bym nie zmieniał po za jednym: jak jusz bohater może wszystko to czemu nie może sie spokojnie wysrać  . To by gracza odprężyło i wogóle to by było coś nowego bo coś takiego to nie ma chyba żadna gangstreska gra  This is my propozycje 
|
 |
|
*WycO*
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 19:48 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
|
no wlasnie CJ w san andreas ciągle je ale wysrac sie nie moze żygac moze  jak bedziesz mu ciągle dawal jesc bez przerwy wtedy przed ladą sie wyrzyga widac tylko jak "cos" mu wylatuje z buzi ale plamy na podlodze nie ma 
|
 |
|
_Mike
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 20:54 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
|
Max, ja wole tak jak jets, bo nie mam ochtoy grać w kolejne smisy 
|
|
| Góra |
|
 |
|
brein
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 21:01 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
|
Ja tam bym chciał(oczywiście oprócz srania CJ) żeby w SA była większa interaktywnoźć z otoczeniem np. ścinasz drzewo rozwalasz ściany w domach itp.
PS.
Jak byłem u kumpla to grał akurat w SA,jechał sobie samochodem aż wreście z niego wyskoczył, a samochód walnął w dom, nic w tym dziwnego gdyby nie to ,że sekunde po udeżeniu w chacie zapaliły się wszystkie światła  Może jakbyzostał przy "jasnym domku" to by wyszedł z nieo gruby facet w pidżamie z łopatą i go gonił 
Ostatnio edytowano 31 marca 2005, 21:11 przez brein, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 21:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ale dzięki takiej opcji co podałem CJ by mógł szybciej chudnąć  i to oczywiście żart  [UWAGA!]nie brać tego na serio(mówie tak bo później ludzie sie będą czepiali  )
|
 |
|
Preview
|
Tytuł: Napisane: 31 marca 2005, 21:54 |
|
 |
| Kenji Kasen |
 |
Dołączył(a): 11 lipca 2004, 16:21 Posty: 468 Lokalizacja: Białystok
|
|
Co ja bym zmienil??? w SA interakcje z otoczeniem i to chyba wszystko a i jeszcze żeby do każdego budynku jaki jest dało sie wejsc i żeby policją ścigając nie przejeżdżała cywili.
|
 |
|
Krokodyl
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2005, 21:42 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 25 sierpnia 2004, 10:58 Posty: 195 Lokalizacja: Wieruszów
|
|
| Góra |
|
 |
|
*WycO*
|
Tytuł: Napisane: 1 kwietnia 2005, 23:51 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
|
ja oczywiscie o tym sraniu to zart nie na serio 
|
 |
|
brein
|
Tytuł: Napisane: 3 kwietnia 2005, 18:44 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
|
|
A co sądzicie o grafice? Na jakim poziomie jest waszym zdaniem?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kris_xD
|
Tytuł: Napisane: 12 kwietnia 2005, 11:06 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
|
Cytuj: 1.Za co kochacie/lubicie serie gta? 2.Czym dla was jest gta?
1.Za wszystko co mozna w tej grze robic(chodzi o tą samowolke  :  :)
2.GTA jest dla mnie formą relaksu i gdy mi sie nudzi to zawsze siegam po gta i gram  :  :  xD
P.S jest kris znany tez jako Kristos i zna mnie paru ludzi z tego forum xD 
_________________ GTA IS THE BEST xD !:!:!: : :
|
|
| Góra |
|
 |
|
Thang.
|
Tytuł: Napisane: 14 kwietnia 2005, 09:31 |
|
 |
| newbie |
 |
|
|
za co? za teksty i filmiki.. mógłbym nawet nie grać tylko oglądac
_________________ You a busta! What are you ?
|
|
| Góra |
|
 |
|
may_cry
|
Tytuł: Napisane: 16 kwietnia 2005, 21:21 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
|
Moją historię z Grand Theft Auto zacząłem od GTA 2. Dostalem tę gierkę w wieku 8 lat, tak jak Max_Pyne:
Cytuj: Gram w GTA od chyba 9 albo 8 lat
Nio i kolejne części dostawalem od sąsiada, GTA3 i VC. Od niedawna mam konsolę Xbox i czekam na premierę... już mnie jajka swędzą!! 
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 17 kwietnia 2005, 15:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
jajka go swedza i chce emblemat cipki...co za niewyżyty człowiek ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
|
 |
|
_Mike
|
Tytuł: Napisane: 17 kwietnia 2005, 18:56 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
|
...Świntuchy