Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
| Autor |
Wiadomość |
|
Jigga
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 20 maja 2008, 20:31 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Dobra, w koncu dorwalem gre. Co mi sie podoba: -Motyw wybierania kto ma zyc, a kto nie. -Udzwiekowienie. -Realizm - w koncu GTA w ktorym po dostaniu ze strzelby z pol metra nie wstajemy i idziemy dalej z katana. -Mozliwosc wystrzeliwania broni z lap przeciwnikow. -Ogolne dopracowanie oprawy graficznej. -Jezeli ktos z kim sie spotykamy bedzie mial wypadek podczas randki to pozniej do nas dzwoni czy go ze szpitala nie odbierzemy.  Co sie nie podoba: -Przerywanie rozmowy po potraceniu przez samochod.. powinno byc cos takiego ze Niko mowi sorry, moglbys powtorzyc, czy tam ewentualnie kontynuowal by dialog po tym jak wstanie. -Radiostacje po kazdej cutscence zaczynaja leciec od nowa, przez co jezeli sie szybciutko gra to sluchamy w kolko max 2-3 kawalkow. -Po kazdym spotkaniu musze tych frajerow wozic do domu... sami nie moga sobie pojechac taxi? -Misje w stylu follow kogos, no sorry ale chyba mniej podejrzane jest jak ktos za kims normalnie jedzie niz jak sie zatrzymuje na srodku drogi zeby zachowac dystans.... Wracam do gry.
|
 |
|
Surmak
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 20 maja 2008, 21:44 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 6 grudnia 2004, 15:23 Posty: 42 Lokalizacja: Poznań
|
Jigga napisał(a): -Po kazdym spotkaniu musze tych frajerow wozic do domu... sami nie moga sobie pojechac taxi?
Jeden raz Roman powiedział, że sam pójdzie do domu i poszedł. Nie musiałem go odwozić. Był to niestety tylko raz na mnóstwo spotkań z różnymi osobami.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 20 maja 2008, 22:37 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
|
|
No mi tez RAZ Dwayne powiedzial ze sam wroci.. chyba dlatego ze mial blisko.
|
 |
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 20 maja 2008, 22:41 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
Znudziło mi się to GTA i sama konsola. :S Wczoraj tylko 30 minut, dzisiaj wcale...
Jigga: Gdy kogoś zabierasz na spotkanie to chyba naturalne, że go potem odwieziesz?
I też wkurza mnie to, że po wpadnięciu pod auto od razu rozmowa się kończy. Na szczęście dzwonią potem drugi raz.
|
 |
|
xionc
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 20 maja 2008, 23:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
|
Rafaelo, true, mam identyczne wrazenia, tylko multi ratuje gre po skonczeniu watku fabularnego.
|
 |
|
Surmak
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 21 maja 2008, 16:13 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
|
Nie wiem ile czasu graliście, ale ja ciągle chce grać, ale nie mogę. Nie wiem, może to wina tego, że po majowym weekendzie już nie miałem za wiele czasu na grę. Wątek fabularny mam skończony, jakby co.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 21 maja 2008, 20:03 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
A ja nie mam skończonego (47% jakieś) i już mi się nie chce. Dlaczego? ; /
Chyba muszę po prostu zainwestować w inne gry, albo... to już nie rozrywka dla mnie?
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 21 maja 2008, 23:22 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
Ja tylko jednego nie rozumiem :X po wpadnięciu na samochów nie z przodu a w jego bok niko czasem dostaje jakiegos pierdolca i jak by byl pijany idzie w tył D: żadko to się zdarza bo tylko 3 razy to widziałem ale dziwne to.
|
 |
|
Q-bak
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 23 maja 2008, 23:57 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
|
a ja dzis pogralem troche... kolejne dobre gta. nic o fabule nie powiem, bo nie mialem czasu zaczynac. wole poczekac na wersje na PC'ta, choc pewnie i tak nie pogram bo takowego nie posiadam. Co do gry... miazdza smaczki jak na razie.
| Góra |
|
 |
|
xionc
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 24 maja 2008, 23:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
|
Oho kolejny zyjacy nadzieja, powodzenia zycze, naprawde...
|
 |
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 30 maja 2008, 14:38 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
kurwa.
Jakie to IV wkurwiające jest. Grałem dzisiaj dość długo (notabene skończyłem dziś wątek główny), chciałem też polatac/pływać/jechać przy piosence Flashing Lights Kayne Westa i co? I nic! z 5 godzin grania a tu w kółko te same piosenki. Rzygam już tym 'Top Down', ciągle tylko ta piosenka (no, czasem jeszcze Busta Rhymes) leci w Beat. W innych radiostacjach podobnie.
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 30 maja 2008, 16:04 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Dziwne rafaello, ja słycham Władysława i klasycznego rocka Liberty ale wolę bardziej Vladivostok no i takich cyrków nigdy nie miałem, może dlatego ze długo gram  Już ktoś chyba pisał że po cutscence radio się resetuje ale ja tego nie zauważyłem  poza tym już chyba trzeci dzień IV nie odpaliłem : o Poczekamy na VC-Miami-V-IV:Miami-V  tak samo było z III za którą nie przepadałem, jakoś nowy jork chyba nie dlamnie ale jak już odpalę IV to gram i gram  a w III pograłem z godzinkę i wyłączałem.
|
 |
|
Surmak
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 2 czerwca 2008, 23:00 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
Pips napisał(a): poza tym już chyba trzeci dzień IV nie odpaliłem : ja tez rzadko gram, ale nie dlatego, ze gra mnie nudzi wrecz przeciwnie ale po sesji wracam do gry i robie w koncu te 100% niby semestr lajtowy, bo nie ma zadnych fizyk i wytrzymalosci materialow, ale swoje trzeba sie nauczyc i zrobic 
|
|
| Góra |
|
 |
|
JasZabijacz
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 25 lipca 2008, 22:06 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
 |
|
|
Denerwuje mnie, że nie ma wielu smaczków z san andreas czy poprzednich części, np w mordę jeża nie mogę podpiąć przyczepy pod trucka, może to moja durnota.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Bananaboj
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 26 lipca 2008, 23:01 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 21:53 Posty: 369 Lokalizacja: Bananowa Dżungla
|
|
taak, ludzie się nagrali w San Andreas i teraz narzekają że nie ma tatuaży.
_________________ H4X SPIESK
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 27 lipca 2008, 08:20 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
|
|
Fakt faktem, ale ciuchow jest strasznie malo. Ogolnie kiedy skonczy sie fabule to do robienia jest bardzo malo, a sorry, nie za bardzo jara mnie chodzenie na kregle z kazdym z friendsow. Jak ktos wyzej wspomnial, dobrze ze jest multi, jest co robic.
|
 |
|
JasZabijacz
|
Tytuł: Re: GTA IV- wasze spostrzeżenia, uwagi, etc. Napisane: 31 lipca 2008, 12:55 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
 |
|
Bananaboj napisał(a): taak, ludzie się nagrali w San Andreas i teraz narzekają że nie ma tatuaży. Ciekawiej by było gdyby można było bardziej pod swój gust ubrać gracza 
|
|
| Góra |
|
 |