Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Koziou
|
Tytuł: Monster Napisane: 11 września 2005, 10:25 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
|
Cholercia nie wiem co jest ale nie potrafie przejsc misji na pustyni z MONSTER TRUCKIEM nie wyrabiam sie w czsie 6:30 (nawet sie do niego nie zblizam) Jakby ktos byl po tej misji i potrafil ja zrobic to prosze tu podaje linka http://rapidshare.de/files/4966553/GTASAsf6.b.html Z gory THX
|
|
| Góra |
|
 |
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 11 września 2005, 10:28 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
Dołączył(a): 5 marca 2005, 15:15 Posty: 238 Lokalizacja: ...Tam za tym bazarkiem
|
napewno sam tego nie przejdziesz ? ja jechałem bardzo spokojnie i trzymałem sie trasy i wyrobiłem sie na 3 miejscu  sprobuj jeszcze raz SPOKOJNIE to przejsc a jak ci sie nie uda to jak bede miał wolna chwile to ci przejde 
_________________ Kto ty jesteś ? Polak stary... Jaki znak twój ? Moher szary... ;x
|
|
| Góra |
|
 |
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 11 września 2005, 10:34 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
|
Ja mialem 2 miejsce. Przejde ci ta misje, ale troche pozniej (ale dzis;)).
_________________ L O S T
|
|
| Góra |
|
 |
|
Gacek
|
Tytuł: Napisane: 11 września 2005, 10:41 |
|
 |
| BANNED |
 |
Dołączył(a): 19 sierpnia 2005, 12:41 Posty: 85 Lokalizacja: Zawsze tam gdzie Ty :lol:
|
ehhh nie czaje ludzi po co kupowac gre i miec zero przyjemnosci???? przejdziesz mi to, przejdziesz tamto, przeciez tam nie ma extremalnie trudnych misji, kwestia wprawy 
_________________ Hey [you] !!! What are you doing???? Don't touch!
|
|
| Góra |
|
 |
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 11 września 2005, 10:48 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
Dołączył(a): 5 marca 2005, 15:15 Posty: 238 Lokalizacja: ...Tam za tym bazarkiem
|
dokładnie o to chodzi o przyjemnosc  jak miałem z jakąs misja problem to przechodziłem ja do bulu nie wazne czy za 1-2 razem czy za 18 razem...wazne ze przeszedłes sam !
Edittt hmmzz no z drugiej strony to Skobel tez ma troche racji xP xD
_________________ Kto ty jesteś ? Polak stary... Jaki znak twój ? Moher szary... ;x
Ostatnio edytowano 11 września 2005, 10:51 przez Emerito, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
Madd Dogg
|
|
 |
| 8 Ball |
Dołączył(a): 1 sierpnia 2005, 21:25 Posty: 85 Lokalizacja: Z Krakowa
|
|
Po to żeby się jarać że przeszedłem już tyle misji tylko jak przeszedłeś Wu Zi Mu i Farrewell My Love skoro to ci się nie udało??
|
|
| Góra |
|
 |
|
Skobel
|
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Gacek napisał(a): ehhh nie czaje ludzi po co kupowac gre i miec zero przyjemnosci???? przejdziesz mi to, przejdziesz tamto, przeciez tam nie ma extremalnie trudnych misji, kwestia wprawy 
A może próbował to przejść 124 razy i mu nie wyszło? I dlaczego ma mieć zero przyjemności z dalszej gry bo nawet nie pozna dalszych misji jeżeli ktoś mu tego nie przejdzie?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Gacek
|
Tytuł: Napisane: 11 września 2005, 11:14 |
|
 |
| BANNED |
 |
Dołączył(a): 19 sierpnia 2005, 12:41 Posty: 85 Lokalizacja: Zawsze tam gdzie Ty :lol:
|
ale ta misja z monsterem jest banalna wystrczy jechac  ale co widzilem to duzo osob mialo problem z misja N.O.E. ja za pierwszym razem przeszlem wystarczy leciec nisko do punku a i wrocic . Najwazniejsza jest przyjemnosc i zlota mysl "Przeszlem sam cale GTA" 
_________________ Hey [you] !!! What are you doing???? Don't touch!
|
|
| Góra |
|
 |
|
r4in
|
Tytuł: Napisane: 11 września 2005, 11:17 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 31 sierpnia 2005, 17:26 Posty: 49 Lokalizacja: Wrocław
|
|
No Gacek ma rację!:) największa satysfakcja z gry jest wtedy kiedy przejdzie się ją samemu i bez kodów!:P
|
|
| Góra |
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 11 września 2005, 11:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
hoho...chłop prosił o pomoc a tu znowu rozmowa o satysfakcji jaką daje przejście całego GTA : ]
zamykam! bo ktoś już dał linka do save : )
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|