GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 21 września 2026, 06:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość
 Tytuł: triatlon
PostNapisane: 11 lipca 2005, 17:59 
newbie

ma ktoś jakieś rady co do triatlonu bo konkurenci to chyba mają nieograniczoną staminę bo się nigdy nie męczą. Ja mam stamine na maxa wszystkie misje R3 zrobione i za każdym razem w ostatnim etapie tym z wbieganiem pod górkęnie mam już sił fata też mam na jakieś 5% i mięśnie mam na maxa. Jakieś rady?

dla niewtajemniczonych to w triatlonie można brać udział w soboty i niedziele między 00 a 6 rano i zaczyna sięna santa maria beach (koło latarni)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2005, 18:36 
wkraczający

Żeby szybciej biegać musisz szybko wciskać klawisz odpowiedzialny za sprint (u mnie jest to SHIFT). Rób to tak jak podczas jazdy na rowerze. A tak w ogóle to triatlon jest nieobowiązkowy i możesz go pominąc. Nie jest nawet konieczny do przejścia gry w 100%.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2005, 19:23 
Nameless Guy

Neo - twoja wypowiedź jest pr0. Nie wiesz nic na ten temat jak sam napisałeś to po ki chu* nabijasz? :/

W triatlonie na pływanie powinieneś być nie zbyt daleko w tyle. Później zatrzymaj sięchwile przy rowerze aż CJ odpocznie. Później jedź szybko rowerem - jak będzie jakaś góra nie naciskaj nic - niech rower sam zjeżdża, w ten sposób zaoszczędzisz siły aby później móc znowu dłużej jechać ze "sprintem". Na rowerze używając tej metody powinieneś trochę nadrobić. Później znowu chwilę odpocznij i biegnij a gdy ktoś będzie cię doganiał - zajeb mu :) Dosłownie. Wtedy się wywali i będziesz mógł spokojnie dalej biec. Gdy znowu ktoś cię będzie chciał wyprzedzić - to samo. :) Ja w ten sposób wygrałem bo inaczej się nie dało :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2005, 20:50 
newbie

a ja w plywaniu roche zostaje, na rowerze ich zostawiam daleko a biegne juz sam :P nie wiem jakim cudem bo widze ze duzo ludzi ma z tym problemy mam stamine na maksa i chyba moj cj nigdy sie nie meczy :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lipca 2005, 21:26 
Salvatore Leone

ja mialem tak samo jak jimmy, mam muscle i stamina na full i zero fatu, jedynie podczas plywania jakis blondas mnie doganial, ale ze na rowerze mialem maksymalny skill to im odskoczylem. a potem z biegiem nie bylo problemu bo bieglem sam =D

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]