Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 20 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
vooytaz
|
Tytuł: Misja "Jizzy" Napisane: 25 czerwca 2005, 20:16 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
|
Czesc mam do ciebie prosbe czy moglbys mi pzrejsc jedna misje bo sie z nia tak mecze i nie moge jej przejsc dla mnei to jest nie realne.
Misja jest u triady musze pojechac do kluby ( niebieska czaszka ) i potem podwiezc panienke do takiego hotelu. potem musze pojechac i zabic jednego gostka nastepnie musze pojechac i zabic 2 gosci co sie znecaja nad panienka zaraz po tym wracam pod hotel i tam sie pojawia terenowa i jeep musze ejchac za nimi i doprawadzic do tego aby znisczyc limuzyne i jeepa ( w poradnikach zalecja zniszczenie najpierw limuzyny ) ale mi to nie chce wyjsc probowal z 15 razy i to jest nie realne aby to auto zaczelo plonac  Jakbyś mógł mi to przejśc to byłbym bardzo wdzięczny dla ciebie to pewnie 10 min roboty bo raz jzu ta misje przeszedles a dla mnie wiecznosc.
Byłbym bardzo wdzieczny jeśli bys mi pomogl
save : http://www.megaupload.com/?d=20LTPPE6
Z gory thx and Respect
|
|
| Góra |
|
 |
|
mk89
|
Tytuł: Re: Misja "Jizzy" Napisane: 25 czerwca 2005, 20:19 |
|
 |
| Toni Cipriani |
 |
|
vooytaz napisał(a): Czesc mam do ciebie prosbe czy moglbys mi pzrejsc jedna misje bo sie z nia tak mecze i nie moge jej przejsc dla mnei to jest nie realne. Misja jest u triady musze pojechac do kluby ( niebieska czaszka ) i potem podwiezc panienke do takiego hotelu. potem musze pojechac i zabic jednego gostka nastepnie musze pojechac i zabic 2 gosci co sie znecaja nad panienka zaraz po tym wracam pod hotel i tam sie pojawia terenowa i jeep musze ejchac za nimi i doprawadzic do tego aby znisczyc limuzyne i jeepa ( w poradnikach zalecja zniszczenie najpierw limuzyny ) ale mi to nie chce wyjsc probowal z 15 razy i to jest nie realne aby to auto zaczelo plonac  Jakbyś mógł mi to przejśc to byłbym bardzo wdzięczny dla ciebie to pewnie 10 min roboty bo raz jzu ta misje przeszedles a dla mnie wiecznosc. Byłbym bardzo wdzieczny jeśli bys mi pomogl  save : http://www.megaupload.com/?d=20LTPPE6Z gory thx and Respect
no ba
Banalna misja, przesłem chyba za 2 razem, jak masz jechac juz pod ten "hotel" i zniszczyc te limyzny to wstap do PaynSpreya jezeli masz uszkodzony duzo samochod, a pozniej znisz limuzyne metoda drive-by 
|
 |
|
vooytaz
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 20:43 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
|
Cytuj: znisz limuzyne metoda drive-by
JA piernicze nie znosze tej metody  nie mam jej opanowanej moze przeszedlbys mi ta misje bardzo prosze bo jzu 2 dni probuje 
|
|
| Góra |
|
 |
|
EooN
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 20:46 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Nie idz na latwizne  I smol poradniki, najpierw rozwal jeepa, potem limo. Wez jakas szybka i stabilna fure i zalatw sobie nieskonczone smg i bedzie spoko! POWODZENIA!
|
 |
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 20:47 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
|
Do drive-by potrzeba 3 reki. Przejde Ci ta misje, ale jutro. Podaj adres maila, na ktory mam ci odeslac.
_________________ L O S T
|
|
| Góra |
|
 |
|
vooytaz
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 20:51 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
|
Jest kilka problemow 1 nie moge zmienic samochodu bo mam przydzielony a 2 jak zajme sie jeepem to limo odjezdza i nie ma szans go dogonic  nidy nie przejde tej misji  i to jeszczez eby dojsc do tej czesci to musze czekac 10 min wykonujac pozostala czesc
Edit
Mój mail mailto:[email protected] Dzieki bardzo
|
|
| Góra |
|
 |
|
Quendae
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 20:55 |
|
 |
| newbie |
 |
Dołączył(a): 18 czerwca 2005, 15:52 Posty: 18 Lokalizacja: Warszawa
|
Na czas tej misji zmień sobie sterowanie na strzałki (gaz, hamulec i skręcanie), wtedy prawą ręką prowadzisz, lewą naciskasz Q lub E (zależy z której strony) i L Ctrl którymś tam palcem, jak ci wygodnie. Łatwa misja, poprostu musisz cierpliwie jechać, atakuj od razu limuzynę. GL 
_________________ Quake 3 Arena rox !!
|
|
| Góra |
|
 |
|
vooytaz
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 20:59 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
|
|
Mam standardowo na strzalkach ale i tak to graniczy z cudem nigdy nie mialem pwodzenia w zrecznosciowkach
|
|
| Góra |
|
 |
|
EooN
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:00 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Zaraz, czy w tej misji sie jedzie "Pimpmobile'em" ??
Quendae napisał(a): Na czas tej misji zmień sobie sterowanie na strzałki (gaz, hamulec i skręcanie), wtedy prawą ręką prowadzisz, lewą naciskasz Q lub E (zależy z której strony) i L Ctrl którymś tam palcem, jak ci wygodnie.
Ja mam tak ustwaione i bardzo przyjemnie sie tak jezdzi 
|
 |
|
vooytaz
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:07 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
|
Cytuj: Zaraz, czy w tej misji sie jedzie "Pimpmobile'em" ??
Tak jedzie sie tym autkiem
|
|
| Góra |
|
 |
|
b00ster
|
Tytuł: Napisane: 1 lipca 2005, 13:25 |
|
 |
| newbie |
 |
Dołączył(a): 28 czerwca 2005, 09:30 Posty: 24 Lokalizacja: dzwonisz?
|
Ja to zroilem tak: Wziolem ranchera(z parkingu przed hotelem) i uderzalem nim w Jeepa az eksplodowal a limo to juz na luzie metoda drive-by 
_________________ E.Cartman - "It's a man's obligation to stick his boneration in a woman's separation to increase the population of the younger generation." ]
|
|
| Góra |
|
 |
|
tha blazer
|
Tytuł: Napisane: 1 lipca 2005, 14:33 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
Dołączył(a): 1 listopada 2004, 22:24 Posty: 240 Lokalizacja: Long Beach
|
hmm ściągnąlem se to i zagrałem jeszcze raz, i przeszedłem za pierwszym razem 
_________________ Dogg Pound Gangstaz
Fanów SNOOP DOGGA zapraszam na: snoopdogg.xt.pl | snoopdoggydogg.fora.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
eloooos
|
Tytuł: Napisane: 1 lipca 2005, 15:56 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 17:19 Posty: 99 Lokalizacja: Mystków k/Nowego Sącza
|
Ja ta misję przeszedłem od razu, ale do żeczy  .
Broadway (Pimpmobil) jest bardzo wytrzymały, tak więc nie trzeba się przejmować Jeepem, który pilnuje Limuzyny. Na początku lumuzyna nas odstawia, ale pimpmobil ma tylko troche gorsze przyśpieszenie, wystarczy podjechać i jak pisali przedmówcy - naparzamy metodą Drive-by. Jeśli w coś wyżniemy to nie problem dogonić limuzynę, Jeep zawsze zostaje w tyle, bo jest za wolny.
| Góra |
|
 |
|
UFO
|
Tytuł: Napisane: 1 lipca 2005, 16:18 |
|
 |
| wkraczający |
|
Ja mam takie dwa przyciski na bokach myszki i jak wcisnę ten po lewej to już mogę naparzać z drive by w lewo. Jeśli też masz coś dodatkowego na myszce to skorzystaj z tego 
_________________ GG : 2972566
|
|
| Góra |
|
 |
|
universalis
|
Tytuł: Napisane: 2 lipca 2005, 21:37 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
|
Cytuj: żeczy
omfg!
zauwazylem ze to forum popiera akcje bykom - stop! wiec nie moglem tego tak zostawic.. : O Tak dla wiadomosci. - pisze sie rzeczy : O
Dziekujemy za uwage..
|
| Góra |
|
 |
|
Vic
|
Tytuł: Napisane: 3 lipca 2005, 12:55 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 18 czerwca 2005, 13:56 Posty: 68 Lokalizacja: że znowu!
|
|
Jest też inna opcja. Nie jedziesz od razu za celami, tylko skręcasz w prawo i wyprzedzesz je o kilka przecznic. Później skręcasz w lewo, wysiadasz z furki i strzelasz po kierowcach.
|
|
| Góra |
|
 |
|
TheMichal
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 18:02 |
|
 |
| nowość na forum! x) |
|
|
u mnie limuzyna najechała jednym kołem na fontannę i przewróciła się na dach. Potem tylko rozwalić Jeep karabinem i OK.
btw. Witam na FORUM !
|
|
| Góra |
|
 |
|
AlexPistol
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2005, 18:38 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
No misja jest dosc prosta, ja tez ja przeszedlem za pierwszym razem - musisz po prostu miec duzo amunicji w SMG, ja uzywalem micro bo chcialem sobie skilla pocwiczyc i spokojnie ich rozwalilem - uwazaj tylko, zeby po drodze nie przejechac jakiegos policjanta, ktorzy dosc czesto wskakuja pod kola. Najpierw lepiej rozwalic jednak jeepa, bo jest wolniejszy i po zajeciu sie nim bedzie mozna spokojnie gonic limuzyne - a tak btw, to z tego jeepa ktos strzela? 
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 10 lipca 2005, 11:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
Cytuj: Do drive-by potrzeba 3 reki.
a raczej dobrej konfiguracji.. :
jazda samochodem - strzałki
patrzenie lewo prawo w samochodzie - A i D
strzelanie - ctrl
.. imożna wykonać to dwoma rękoma
PS. jakby co to chodzenie mam na WSAD-a ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 20 ] |
|