Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Cveni
|
Tytuł: Alley Oop Napisane: 2 kwietnia 2006, 15:12 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
Dołączył(a): 26 września 2005, 14:20 Posty: 225 Lokalizacja: Milicz
|
|
Jest to przedostatnie z zadań w szkółce samochodowej w San Andreas. Tak się mi zdarzyło, że chciałbym je przejść na złoto, ponieważ większość pozostałych zadań mam na złoto w szkole jazdy i mam ambicje zrobić szkołę na 100%. Nie, nie chcę, że by mi ktoś to przeszedł. Być może nie jestem najlepszy w jeździe, ale chcę mieć satysfakcję z własnego wysiłku.
I tu moje zapytanie. Jakieś strategie, porady, triki odnośnie tego zadania? Czytałem oczywiście kilka poradników, lecz niewiele pomagały. Ten tu na Review też i muszę przyznać, że chciałbym, żeby mi się tak fuksło jak Kudłaczowi w tym zadaniu (filmik). Ogólnie nad samym tylko tym zadaniem przesiedziałem chyba już z półtorej godziny i podczas tego czasu tylko raz (!) udało mi się wykonać to zadanie na jakikolwiek medal. Mam srebro na 96%, ale nie mogę tego powtórzyć. Zawsze ląduję na boku auta i wtedy mam już 100% zniszczeń. Może wiecie o czymś co mogłoby mi pomóc? Może z której strony najechać, może jakaś manipulacja gazem, skrętem itp. Na początku zadania wyświetla się informacja, żeby puścić gaz w locie, i że można manipulować w locie strzałkami Up i Down (kursor, domyślne sterowanie), lecz mi się wydaje, że to tylko zmienia położenie kamery. A może nie? Może to pomaga, ale ja nic o tym nie wiem.
Więc apeluję do wszystkich, którzy coś o tym wiedzą, żeby wypowiedzieli się w tym temacie. A nóż pomoże. Choć widzę, że w tym zadaniu dużo zależy po prostu od szczęścia, choć temu szczęściu czasami trzeba pomóc. Może wiecie jak?
|
 |
|
Paw3l
|
Tytuł: Napisane: 2 kwietnia 2006, 16:02 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 28 maja 2005, 21:37 Posty: 669 Lokalizacja: RydzykLand
|
|
najeżdżasz lewymi kolami na rampe, w locie skręcasz w prawo
lub
najeżdżasz na rampe prawymi kolami, w locie skrecasz w lewo
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 2 kwietnia 2006, 16:11 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
|
Najezdzasz na rampe z lewej tylko kawalkiem samochodu i w polowie rampy zjezdzasz z niej, puszczasz gaz i naciskasz guziol ktorego uzywasz do podnoszenia kola na motorku.
|
 |
|
Cveni
|
Tytuł: Napisane: 2 kwietnia 2006, 16:20 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
Dołączył(a): 26 września 2005, 14:20 Posty: 225 Lokalizacja: Milicz
|
Wielkie dzięki! Ten trik z puszczeniem gazu i balans przód/tył od razu pomógł  Musiałem tylko połączyć w locie przechył do przodu i skręt kół. Jeszcze raz dzięki, teraz biorę się za ostatnie zadanie w szkółce samochodowej.
|
 |
|
kudlacz_pl
|
Tytuł: Napisane: 2 kwietnia 2006, 18:50 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 6 sierpnia 2005, 12:23 Posty: 319 Lokalizacja: Sosnowiec
|
|
kwestia wyczucia po prostu i dobra manipulacja strzałkami.
no i to szczęście. ^_*
|
|
| Góra |
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 2 kwietnia 2006, 21:39 |
|
 |