Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Bravo
|
Tytuł: Pomocy Photoshop i zaznaczanie Napisane: 25 sierpnia 2005, 21:54 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
Dołączył(a): 26 lipca 2005, 11:13 Posty: 254 Lokalizacja: Kraków
|
|
Kurde pomóżcie jak wy to robicie że tak równo zaznaczcie którom opcjom i jak pomocy
HHHEEELLLPPP
Jeszcze jedna prośba bo ja mam jakąś dziwną wersję i mi nie piszę nazw wiec możecie mi napisać kolejność Lasso Toolow będę bardzo wdziczny,
Edit : Właśnie jak wchodzę w Lasso Tool to mam cztery okna z lassami ale nie wyświetlają mi się ich nazwy więc prosze tylko o nazwy po kolei więcej nie potrzebuje.
Ostatnio edytowano 25 sierpnia 2005, 22:28 przez Bravo, łącznie edytowano 2 razy
|
|
| Góra |
|
 |
|
ross_halfin
|
Tytuł: Napisane: 25 sierpnia 2005, 21:56 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 19 sierpnia 2005, 15:40 Posty: 84 Lokalizacja: kraków
|
|
| Góra |
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 25 sierpnia 2005, 21:58 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 25 sierpnia 2005, 22:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
|
No wiesz, form zaznaczania, wycinania itp w Photoshopie jest tyle ile pomysłów u autora. Możesz zaznaczyć punktowo, możesz jednym ciągiem, możesz też najpierw coś pomalować a potem zlikwidować odpowiednią gumką te miejsca które miały być 'po staremu'... A ja powiem szczerze, że wnerwiają mnie tego typu tematy. Jeżeli ktoś sądzi że 'pstryk i gotowe' to najwyraźniej albo jst cholernym leniem, albo niepoprawnym flegmatykiem. Ja zamiast zadawać pytania, siadłem pierwszy raz do programu, wkleiłem sobie zdjęcie i testowałem wszelkie narzędzia zamiast tracić czas na zawracaniu komuś głowy. Szczególnie irytuje mnie ta sytuacja bo wiesz które narzędzie służą do wycinania, a zamiast jest sprawdzić w praktyce to każesz odpowiadać na pytanie co się stanie po wciśnięci kolejno jednej z czterech ikonek. Grrr... więcej samodzilności przed zakładaniem tematów.
ps. i to nie jest dziwna wersja, tylko w Photoshopie nazwy posiadają jedynie filtry i takie tam opcje menu. Przybornik to głównie symbole.
|
 |
|
ross_halfin
|
Tytuł: Napisane: 25 sierpnia 2005, 23:53 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 19 sierpnia 2005, 15:40 Posty: 84 Lokalizacja: kraków
|
|
No to ja myśle, że wszystko zostało już powiedziane i temat można zamknąć. Pisanie postów w tym temacie raczej już nic nowego nie wniesie.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 26 sierpnia 2005, 01:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
no masz troche racji ross_halfin, chyba zamkne bo dalsza rozmowa w tym temacie nie wpłynie na temat 
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|