Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
-MASTER-
|
Tytuł: Nazwy dzielnic w San Andreas Napisane: 23 sierpnia 2005, 18:19 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
|
A więc już wyjaśniam o co chodzi. Robię (t.zn. mam zamiar zrobić : )) film z SA, nieważne o czym, chodzi o to, że chcę się pozbyć nazw dzielnic, które się wyświetlają podczas wjeżdżania na którąś z nich. Z replaya nie będę kręcił, wiadomo czemu, a te napisy psują efekt finalny, dlatego mam pytanie: czy istnieje sposób, a jeśli tak, to jaki, żeby usunąć te nazwy (tak jak 'replay' z VC GXT Editorem)? Będę BARDZO wdzięczny. ; )
|
 |
|
hapeka
|
Tytuł: Napisane: 23 sierpnia 2005, 19:39 |
|
 |
| Salvatore Leone |
|
jedyny sposób to poszukać w jakimś nieużywanym przez ciebie pliku tekstu (np. spanish.gxt, chodzi o to żebyś potem mógł normalnie grać  ) nazw dzielnic i zastąpienie ich np. spacją. innego sposobi nie znam 
_________________ Autor postu wycofał się ze sceny
|
|
| Góra |
|
 |
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 23 sierpnia 2005, 20:28 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
hapeka napisał(a): jedyny sposób to poszukać w jakimś nieużywanym przez ciebie pliku tekstu (np. spanish.gxt, chodzi o to żebyś potem mógł normalnie grać  ) nazw dzielnic i zastąpienie ich np. spacją. innego sposobi nie znam 
Nie, szukałem już tego, ale w takich plikach tego nie ma... ;\ Sk0bel na IRCu mówił, że to jest w jakimś pliku, tyle że nie jako text, tylko chyba textura...
|
 |
|
Démotrix
|
Tytuł: Napisane: 23 sierpnia 2005, 21:25 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 29 maja 2005, 18:56 Posty: 108 Lokalizacja: z Rudy Śląskiej.
|
Tekstura? Niemożliwe. Patrz:
Tu Ci Opisałem Jak Znaleźć Daną Dzielnice i Edytowanie Jej w Programie San Andreas GXT Editor. Jedynym Problemem Jest Znalezienie Wszystkich Dzielnic.  Jak Chcesz Link Do Programu To Pisz. 
|
|
| Góra |
|
 |
|
hapeka
|
Tytuł: Napisane: 23 sierpnia 2005, 21:37 |
|
 |
| Salvatore Leone |
|
hmm na znalezienie nazw dzielnic może być dobry taki sposób: otwierasz mapę w grze, tam wyświetlają się nazwy dzielnic na które najeżdżasz kursorem, i po kolei spisujesz je na kartkę, potem szukasz i wymazujesz 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Aragorn
|
Tytuł: ... Napisane: 24 sierpnia 2005, 09:44 |
|
 |
| newbie |
|
|
To może i dobry pomysł ale pomyśl ile mu to zajmie.
Poza GTX Editor to też nie mam żadnego nowego pomysłu ale raczej tam nie ma nazw wszystkich dzielnic coś mi się wydaje że są gdziesz indziej jak było napisane.
|
|
| Góra |
|
 |
|
hapeka
|
Tytuł: Napisane: 24 sierpnia 2005, 12:16 |
|
 |
| Salvatore Leone |
|
|
nieee, na pewno dzielnice są tam zapisane - w końcu nie tylko podczas grania się wyświetlają - jeszcze są na mapie.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|