Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Rabowanie kuriera Napisane: 11 lipca 2005, 14:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
|
Jak wiecie od pewnego momentu gry codziennie dzwoni do nas Cesar z informacją o bonusie w formie możliwości oskubania kuriera jadącego do San Fierro opancerzonym Patriotem. Jako, że jest to dość upierdliwe, a w razie odmowy lub przerwania rozmowy traci się wskaźnik udanych misji, oraz efektywność, mam pytanie... Od którego momentu kończy się to pajacowanie? Muszę na siłę codziennie zgadzać się na wyjazdy, czy dotrę do jakiejś misji i telefon od Cesara przestanie mi zawracać główę? hehe xD
Dodam że jestem przy misjach dla Wu Zi Muuu
|
 |
|
Knoxville_
|
Tytuł: Napisane: 11 lipca 2005, 14:53 |
|
 |
| sup money? |
Dołączył(a): 29 kwietnia 2005, 22:28 Posty: 326 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
|
gdy dojdziesz na pustynie przestana cie dreczyc telefony przynajmniej ja tak mialem
|
|
| Góra |
|
 |
|
GoRo
|
Tytuł: Napisane: 11 lipca 2005, 14:58 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 28 czerwca 2005, 10:15 Posty: 33 Lokalizacja: Katowice [ManhaTTan]
|
|
Ja miałem tak jak Sweet .A wcześniej tego Patriota niemogłem dogonić, bo koleś na przestrzelonych 4 oponach w deszczu jechał na pełnym gazie i trafiał w droge bez problemu.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Neo
|
Tytuł: Napisane: 11 lipca 2005, 15:07 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 1 lipca 2005, 10:39 Posty: 38 Lokalizacja: Szczecin
|
Tak ja Sweet mówi od pustyni później koniec z męczącymi misjami u Cesara 
_________________ Ban za pisanie postów byle by sie tylko licznik podniosl.
Maxko (reszta redakcji podsunela ten pomysl ;x)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Boryseq
|
Tytuł: Napisane: 11 lipca 2005, 15:10 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
Najpierw musisz dorwać kuriera w Patriocie , który jedzie z Los Santos do San Fierro , potem na odwrót (z San Fierro do Los Santos) i potem dwóch kurierów jadących na motorach po Countryside
|
 |
|
AlexPistol
|
Tytuł: Napisane: 11 lipca 2005, 15:39 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
Hmmm, mi wystarczylo, ze raz dojechalem kuriera w Patriotcie z Los Santos do San Fierro, i to bez ziomka z UZI, a potem kuriera na motorze (i to opancerzonym motorze - raz sie na niego zasadzilem przy mostku w okolicach slynnego Back O Beyond i caly mostek uzbroilem ladunkami wybuchowymi, zdetonowalem jak przejezdzal tuz obok, a chlopa nawet z motorka nie zrzucilo  ) - od tamtej pory co prawda dalej dostaje telefony, ale moge juz spokojnie odmowic i NIE zapisuje sie to w statsach jako kolejny mission attempt  Ale inna sprawa, ze jako niezaliczony mission attempt zaliczaja nam tak samo gre w bilarda - nawet jak wygramy, gry na video jezeli skonczymy gre zxostajac zabitymi czy cutscenki w stylu tej na poczatku misji Jizzy - wiec raczej nie da sie miec 100 % skutecznosci 
_________________ Treehuggerhippiecommie =)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 11 lipca 2005, 15:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
|
to ja już chyba trzeciego Patriota obrobilem, jadącego z LS do SF :F xD Jeszcze ani razu z SF nie jechali : ))
|
 |
|
tadek
|
Tytuł: Napisane: 11 lipca 2005, 15:45 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 30 kwietnia 2005, 10:04 Posty: 42 Lokalizacja: Grabiny
|
|
bo jadą od Smoke'a pewnie bo są z GSF
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 11 lipca 2005, 16:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
ja się przyznam szczerze, że niewiem kiedy można było zgodzić się na te obrabianie kurierów.. kumple też z tym mieli problemy, a ja ? ominęło mnie coś, czy jak ?:P no ale naszczęście słyszałem, że to jest dość upierdliwe i niewiedzą jak sie tego pozbyć 
|
 |
|
UFO
|
Tytuł: Napisane: 11 lipca 2005, 16:31 |
|
 |
| wkraczający |
|
Też tak miałem że Cesar w ogole do mnie nie dzwonił ale grałem potem od nowa i już mnie męczył tymi telefonami 
_________________ GG : 2972566
|
|
| Góra |
|
 |
|
elorap
|
Tytuł: Napisane: 12 lipca 2005, 00:19 |
|
 |
| newbie |
|
|
a czy to jest potrzebne dio 100%?
bo ja calyc zas mu odmawialerm az przestal dzwonic...
teraz jak zbieram % to chcialbym zrobic jakos te misje,,
da sie zrobic zeby spowrotem zaliczyc kurierow?
|
|
| Góra |
|
 |
|
AlexPistol
|
Tytuł: Napisane: 12 lipca 2005, 15:31 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
Hmmm, raczej nie, [spoiler?] w koncu nie ma juz fabryki cracka jak skonczyles San Fierro a jak fabule glowna, to nie ma tez Smoke'a [/spoiler] - ale to nie jest potrzebne do 100 %, mozna na tym tylko troche kasy wyskubac od zdrajcow - a i tak nie duzo, bo chyba maksymalnie 1800 $ z patriota z Los Santos i kolo 2000 z Sancheza jadacego z crackiem przez countryside z San Fierro  Chodzi tylko o to, ze odmowienie [w moim przypadku] pierwszych kurierow - tego z Los Santos i z San Fierro - oznaczalo pogorszenie skutecznosci wykonanych misji -_-
_________________ Treehuggerhippiecommie =)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|