Huhuhu. Gra wyszla dzisiaj i wszyscy ktorzy zrobili pre-loada i zaplacili kartami kredytowymi poprzez Steama mogli dzisiaj w nia zagrac ^_^. Mi sie udalo gre zamowic juz ze 2tyg temu wiec wlasnie pogralem i musze powiedziec,ze moje odczucia sa troszke mieszane.
Po pierwsze jest to tak naprawde szkielet wyrwany od hl2 z inna skora... niby nowa gra, ale jak sie gralo w hl2 to ma sie uczucie jakby to byl po prostu mod do niego ;ddd.
Ale najwazniejsze,ze jest fajnie ;d Strzelaniny sa wymagajace. Dzieje sie tak dlatego, ze komputer sam dostosowuje poziom trudnosci do skillsow gracza. Jesli np. wbiegamy do pomieszczenia i rozpieprzamy wszystkich headami to w nastepnej mapce, straznicy beda juz miec helmy na glowach ;D fajny patent. tylko u mnie juz maja helmy i jeszcze jakies bajery xDDD musze sie opanowac.
czas na screeny ;>
menu
mile powitanie

(w sumie to rozmawiaja o tym czy nas zabic czy nie, ale widok jest ok

)
mile powitanie 2
z opresji wyciaga nas jessica cannon ^_^ (mmmmmmmmmmm ruda)
i jedziemy jej furakiem!
nagle blade'owi odpieprza od gowna ktore mu wstrzykneli, ale w sumie fajny ma odjazd
^_^
^__^
^___^
potem dochodzimy do siebie po omamach i jedziemy fura do budynku tam costamcostam i potem dalej znow ratuje nas jessica ^_^
po rzezni w dokach
gdziestam. elo shotgun
costamdalej rzez granatem
ok tyle na dzisiaj.
filmik bym wrzucil z tej akcji jak blade widzi elexis w bikini, ale nie mam czasu.
ide sie kapac
naraska ;D
oficjalna :
http://www.sinepisodes.com/