Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
igor_
|
Tytuł: Kuma\War Napisane: 11 lutego 2006, 18:07 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
Dołączył(a): 22 listopada 2005, 19:29 Posty: 130 Lokalizacja: Poznań
|
Witam. Właśnie ściągam grę przez instalatora (naprawdę pojeb pomysł) i tam sobie przeszukuję neta w poszukiwaniu opinii o grze. Wchodzę na IG (Gry.wp.pl) i czytam recenzję. Ocena słabiutka - 4.0/10.0. Komentow nie czytałem. Wchodzę na Gryonline i szukam 'Kuma War'. Recenzji ani nawet zapowiedzi nie ma, ale czytam komenty. Jest ich chyba tylko 5. Opinie były dobre i złe. Chyba 4 napisała, że game nie warta czasu, total szajs i KW ssie paueczke. Jeden koment był o grze pozytywny (jak zrozumiałem ;f). Po screenach wygląda fajnie (poza hudami i prowadzenia czołgiem). Grał ktoś w KW? Ma jakieś opinie. Bo mam o grze opinie uczucia.
Jeśli ktoś ma szybkie łącze mógłby ściągnąć i ocenić, bo ja mam 128kb/s.
Grę można ściągnąć z http://www.kumawar.com . ściąga się 300ileś kb i włącza się durne ściąganie przez instalator. Proszę o helpa, bo się okaże, że tracę czas na gówna.
|
|
| Góra |
|
 |
|
psycho;D
|
Tytuł: Napisane: 11 lutego 2006, 20:28 |
|
 |
| King Courtney |
 |
Dołączył(a): 23 lipca 2005, 18:07 Posty: 427 Lokalizacja: Bartoszyce
|
Sadząc po samych shotach myslę ze gra niejest taka chu**wa ale niepowinno się oceniać gier tylko i wyłącznie po screenach ale jedno jets pewne bym niechciał w to zagrać ... 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Triad
|
Tytuł: Napisane: 11 lutego 2006, 22:40 |
|
 |
| Joey Leone |
|
Uhm, tak samo sie sciagal War Rock, ktory oczywiscie jest lipny i monotonny  Polecam Wolfenstein: Enemy Territory, to dopiero gra (oczywiście za free).
|
|
| Góra |
|
 |
|
Clover_92
|
Tytuł: Napisane: 11 lutego 2006, 22:46 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
Dołączył(a): 28 stycznia 2006, 11:47 Posty: 130 Lokalizacja: z Biedronki (Czerwionka)
|
A ja polecam San Andreas, Africa Korps, Call Of Duty 2, Strategic Command, Shrek 2, Mario.
A o czym ta KumaWar 
_________________ ..mini delicje złap ten rytm...
|
|
| Góra |
|
 |
|
igor_
|
Tytuł: Napisane: 11 lutego 2006, 22:49 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
Dołączył(a): 22 listopada 2005, 19:29 Posty: 130 Lokalizacja: Poznań
|
Wiem - przecież gram w to prawie wiecznie ( http://profile.xfire.com/gregorks - sam sprawdź). A ten problem już nie ważny bo wszystko się ściągnęło, ale nie grałem, bo ciągle się jakieś durne uploadingi ze strony official ściągały i gdy pierwsza sesja zaliczona włączam singla (jest też multi) i jakiś erro że nie mam misji 66. ;o Robię uploading kolejny, ależ ile można czekać! Na razie sobie nie pograłem i myślę, że nie pogram, bo gra chyba wyleci z dysku mimo, że waży tylko 100ileś mega.
Chciałem ściągnąć WarRock, ale jeśli szajs to nie ściągam.
Kuma\War jest - wejdź na http://www.kumawar.com a przekonasz się po logu, no i możesz zajrzeć w dział missions czy jakoś tak.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Clover_92
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 00:35 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
Dołączył(a): 28 stycznia 2006, 11:47 Posty: 130 Lokalizacja: z Biedronki (Czerwionka)
|
Wiecie co  Mój kuzym gra w taką kosmiczną strategówkę (podbijasz planety, budujesz statki kosmicze itd.).
Ta gra jest na http://www.ogame.pl
Też lubię takie gry, ale mój kuzyn ma 11 lat, pięćdziesiąt ileś planet, tyle samo statków itd. Ami nie chce się już zakładać konta bo on sie będzie śmiał, że nie umie w to grać itd. Ale na szczęście zawsze se mogę od kolegi jakieś inne gry pożyczyć, albo se ściogna
Acha i mam już SA
|
|
| Góra |
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 00:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
Clover_92 napisał(a): Wiecie co  Mój kuzym gra w taką kosmiczną strategówkę (podbijasz planety, budujesz statki kosmicze itd.). Ta gra jest na http://www.ogame.plTeż lubię takie gry, ale mój kuzyn ma 11 lat, pięćdziesiąt ileś planet, tyle samo statków itd. Ami nie chce się już zakładać konta bo on sie będzie śmiał, że nie umie w to grać itd. Ale na szczęście zawsze se mogę od kolegi jakieś inne gry pożyczyć, albo se ściogna Acha i mam już SA
olol.
sciagnac Ogame.
hm, tylko Chuck to potrafi.
|
 |
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 00:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
|
tylko chuck może powiedzieć że tylko chuck to potrafi.
|
|
| Góra |
|
 |
|
falek.
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 00:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 00:49 Posty: 1162 Lokalizacja: wa_Rszawa
|
|
tylko banan moze napisac smieszny tekst, ktory nikogo nie rozsmieszy !!!!!!!!!11
OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

|
|
| Góra |
|
 |
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 00:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
Cytuj: tylko banan moze napisac smieszny tekst, ktory nikogo nie rozsmieszy !!!!!!!!!11 OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
tylko falek może to napisać ;E
|
|
| Góra |
|
 |
|
Clover_92
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 01:02 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
|
Nie kłóććie sjię. A co tam, i tak jestem tylko zwykłym śmiertelnikiem...
odp. na pst. enj. : Jak ściągnąć  Wystarczy się zalogolować i juszz...
|
|
| Góra |
|
 |
|
Nou
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 10:08 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 22 września 2005, 18:18 Posty: 886 Lokalizacja: Środa Śl.
|
banan napisał(a): Cytuj: tylko banan moze napisac smieszny tekst, ktory nikogo nie rozsmieszy !!!!!!!!!11 OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
tylko falek może to napisać ;E
a tylkoi Red potrafi zacytować 2 ludzi z leet naraz ^^
| Góra |
|
 |
|
Clover_92
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 15:33 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
|
RedBoy napisał(a): banan napisał(a): Cytuj: tylko banan moze napisac smieszny tekst, ktory nikogo nie rozsmieszy !!!!!!!!!11 OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
tylko falek może to napisać ;E a tylkoi Red potrafi zacytować 2 ludzi z leet naraz ^^
Tylko Clover potrafi zacytować 3 człowieków.
Ale nikt nie potrafi ich pogodzić...
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 16:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
tyko clover nie zauważył, że tu nikt się nie kłóci ;p
i wogóle to mnie łeb napier....nicza 
|
 |
|
Kubas
|
Tytuł: Napisane: 12 lutego 2006, 17:02 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
|
|
Tylko ludzie z _r potrafią tak mistrzowsko nabijać ^^.
A co do KumaWar to po screenach fajnie, choć screeny nie świadczą o grywalności...
A co do WarRocka. WarRock jest fajny. Za darmo, nawet fajna grafa i świetna grywalność.
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|