Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 30 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
BifbuzZ
|
Tytuł: Need for Speed Most Wanted Napisane: 6 września 2005, 21:14 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
|
Ja czekam aż będę mógł zasiąść za "lejcami" tego BMW M3 xD
NFS Most Wanted- Informacje
Po sukcesie Undergrounda 2 niespodzianką nie było, że programiści szykują nam nowa odsłonę NFS . Ea games postanowiło jednak wprowadzić kilka zmian (ale za to jakich!).
Pierwsza poważną zmianą jest ponowne wprowadzenie policji. Nie oznacza to jednak tak jak w Hot Pursuit 2 będziemy mieli praktycznie niepowiązane ze sobą nielegalne wyścigi na zamkniętych trasach. W MW znowu dane nam będzie mknąc po ogromnym mieści, w którym nie zabraknie skrótów oraz skoczni. Sam typ rozgrywki niewiele się przez to zmieni, tak jak w U2 będziemy z piskiem oponą robić Outruna czy walczyć o 1 miejsce w sprincie. Czy nadal będzie tuning? Oczywiście, znowu będziemy podkręcać naszą brykę do granic możliwości i dbać o jej wygląd.
Lista aut nie jest jeszcze znana ale już wiadomo, że dojdzie kilka nowych wózków. Grafika także ulegnie zmianie. Wozy będą jeszcze bardziej realistyczne, a otocznie będzie sprawiało wrażenie prawdziwego miasta. Oczywiście nie zabraknie wyścigów online, na których nadal będziemy się prześcigiwać w coraz to lepszych czasach okrążenia.
A teraz fakty:
Premiera: Listopad 2005
Producent: Electronic Arts
Dystrybutor: Electronic Arts Polska
Gatunek: Symulacja
Platformy:
Game Boy Advance®
GameCube™
PC CD
PlayStation®2
PSP
Xbox®
Wymagania minimalne : nieznane
Źródło: http://www.nfsu.pl
Ostatnio edytowano 6 września 2005, 21:59 przez BifbuzZ, łącznie edytowano 3 razy
|
|
| Góra |
|
 |
|
Vincent
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 21:21 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 2 września 2005, 16:54 Posty: 33 Lokalizacja: NewYorkCity
|
Napewno będzie hit  ja to nie moge się doczekać  BMW 300/h na ulicy pełnej samochodów i policja na ogonie .. 
_________________ zbanowany xO
-piractwo jest be - flk
|
|
| Góra |
|
 |
|
iceman
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 21:21 |
|
 |
| Toni Cipriani |
Dołączył(a): 28 czerwca 2005, 19:03 Posty: 266 Lokalizacja: skarżysko || woj. świętokrzyskie
|
Zauważcie że na tym drugim obrazku bmw "pali gumę" bez kierowcy, hehe  Widziałem filmik zapowiadający, mam nadzieje że będzie bardzo dobra jak każda gra z serii NFS, ale czy mój komp to pociągnie 
_________________ 'Got my pedal to the metal, got my hands in the air'
|
|
| Góra |
|
 |
|
stepien93
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 21:26 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
|
gra napewno jest hitem ale czy na moim kompie będzie działać??? ciekawe
|
 |
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 21:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pierwszy samochód lepszy : ]
Według mnie nie ma co się tak podniecać, to jest jak wyjście normalnej gry(ale co ja gadam, przecież większość tutaj osób nie widzi świata poza grami : )). Chętnie zagram sobię w tą grę bo lubie NFS i mam nadzieje że nie będe musiał mówić że ta część jest gorsza od poprzednich : ]
|
 |
|
bart
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 21:30 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 27 kwietnia 2005, 19:58 Posty: 610 Lokalizacja: z Gdańska.
|
grafika miodzio  , w to akurat poprostu trzeba będzie zagrać :]
|
|
| Góra |
|
 |
|
Boryseq
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 21:34 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
gra będzie napewno hitem , ale jakie będzie miała wymagania 
|
 |
|
Madd Dogg
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 21:36 |
|
 |
| 8 Ball |
Dołączył(a): 1 sierpnia 2005, 21:25 Posty: 85 Lokalizacja: Z Krakowa
|
|
Szczerze jestem wielkim fanef serii NFS, ale chciałbym kiedyś zobaczyć że jak auto walnie w śniane to odpadnie zderzak itp. Mam nadzieję że to będzie hicior bo tak szczerze Underground 2 mi się nie podobał. Poprostu trzeba w to zagrać żeby się dowiedzieć.
|
|
| Góra |
|
 |
|
13 Th_omas
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 21:47 |
|
 |
| El Burro |
 |
Dołączył(a): 22 czerwca 2005, 21:04 Posty: 117 Lokalizacja: zapomniałem...
|
Ta gra będzie napewna hitem i najlepszą grą z serii Need for speed. Czekam na nią (chyba jak wszyscy tutaj xD), ale martwi mnie jedno jakie będzie miała wymagania bo na screenach i trailerach grafa jest poprostu cudo.
Btw. Te screeny z oficjalnej strony bo ich jeszcze nie widziałem.
Edit: Dodaj jeszcze że 25 Listopada premiera, bo jest napisane że listopada ale nie którego. 
_________________ http://www.streetofrace.com/start.php?p=zarob&user=2270 -- Kliknij raz dziennie, to nie boli, proszę.
Ostatnio edytowano 6 września 2005, 22:03 przez 13 Th_omas, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| Góra |
|
 |
|
kudlacz_pl
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 22:08 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 6 sierpnia 2005, 12:23 Posty: 319 Lokalizacja: Sosnowiec
|
|
Taaaa.... TYLKO NA JAKIM SPRZĘCIE TA GRA BĘDZIE CHODZIĆ? Pentium 8 dwieście tysięcy megaherców?! xE
|
|
| Góra |
|
 |
|
hapeka
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 22:22 |
|
 |
| Salvatore Leone |
|
Madd Dogg napisał(a): ale chciałbym kiedyś zobaczyć że jak auto walnie w śniane to odpadnie zderzak itp. Przy prędkości 300 kmph uderzenie np. w inny samochód skończyłoby się nie odpadnięciem zderzaka tylko na 99% śmiercią kierowcy. W NFS nie mogą zrobić tego realistycznego.
_________________ Autor postu wycofał się ze sceny
|
|
| Góra |
|
 |
|
Adidadi
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 22:25 |
|
 |
| D-ICE |
 |
Dołączył(a): 3 czerwca 2005, 23:08 Posty: 561 Lokalizacja: Bychawa City
|
|
poczekamy zobaczymy ale i tak zapowiada sie sopko gierka oby tylko nie miała kosmicznych wymagań
_________________ ________________________________________________________
HARDCORE JUMPING RACERS Join Us
|
|
| Góra |
|
 |
|
WaFeL
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 22:27 |
|
 |
| Donald Love |
 |
Dołączył(a): 6 czerwca 2005, 07:30 Posty: 502 Lokalizacja: Lublin
|
Hmm....to musi być spoko giera, nie wiedziałem że EA tak szybko [w przeciwieństwie do innych sequeli innych gier] nową część. I ta BMWica...mmmmm  .
Oby tylko chodziła na GF4MX440 xD. Zresztą - nawet jak nie, to i tak sobię kupie - niedługo może pod koniec roku, bedę mieć nowy komputer...albo i dłużej, ale i tak kupię!:)
|
 |
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 23:05 |
|
 |
| Hate me now. |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
gt 40 fajne, nie robione.. ta bmw... no fuckin comment... mustang tez ssie... ale gra bedzie dobra... poprostu nie bede jezdzic takimi gownami jak mustang, m3 czy tt 
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 6 września 2005, 23:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
ech, gdzie podzial sie duch dawnych NFS-ow... a tym bardziej superrealistyczna, nastawione na powolne rozwijanie sie NFS: Porsche... dlaczego wszystko musi byc teraz nastawione na komerche, wiestuning, tlusty bit i zeby pryszczatym nastolatkom sie podobalo...
ech.
moze i bedzie fajne, ale i tak bede wracal do NFS2. ach, Isdera Commandatore 112i i piekny autobahn w Schwarzwaldzie... albo NFS: Porsche - Porsche 356 + Cote d'Azur. 
|
 |
|
Adidadi
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 06:53 |
|
 |
| D-ICE |
 |
|
|
TO n ie klijent ma sie dostosowac do gry tylko gra do klijenta może w badaniach rynku EA wyszło że najwięcej jesxt tych nastolatków którzy kupiia gre
|
|
| Góra |
|
 |
|
Jumper
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 07:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Skrzyzowali Hot Pursuita z Undergroundem i wyszło im cooś takiego, będzie z tego pewnie niezła gra, ale i tak nic nie pobije NFS: Porsche
|
 |
|
udusi
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 07:15 |
|
 |
| D-ICE |
 |
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 10:10 Posty: 564 Lokalizacja: masz te spodnie ??
|
choc sobie nie pogram milo jest popatszec  na tak ladnie zapowiadajaca sie gre mysle ze to bedzie duzy hit typu nfs u2
|
 |
|
r4in
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 07:32 |
|
 |
| wkraczający |
 |
Dołączył(a): 31 sierpnia 2005, 17:26 Posty: 49 Lokalizacja: Wrocław
|
|
ja czekam na tą gre z niecierpliwością!:P
|
|
| Góra |
|
 |
|
Adidadi
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 13:02 |
|
 |
| D-ICE |
 |
|
|
Popatrzcie na ten 2 screen z bejcą autko wyglada świetnie ale budynek i droga to normalnie jakaś śłabiutka tekstura
|
|
| Góra |
|
 |
|
JaraslaV
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 13:49 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 24 sierpnia 2005, 10:05 Posty: 85 Lokalizacja: HellcitY
|
|
jak pojdzie to ekstra gra hocior
_________________ ucz sie jakbys mial zyc wiecznie , zyj jakbys mial umrzec jutro
|
|
| Góra |
|
 |
|
Preview
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 16:50 |
|
 |
| Kenji Kasen |
 |
Dołączył(a): 11 lipca 2004, 16:21 Posty: 468 Lokalizacja: Białystok
|
enjoi napisał(a): ech, gdzie podzial sie duch dawnych NFS-ow... a tym bardziej superrealistyczna, nastawione na powolne rozwijanie sie NFS: Porsche... dlaczego wszystko musi byc teraz nastawione na komerche, wiestuning, tlusty bit i zeby pryszczatym nastolatkom sie podobalo... ech. moze i bedzie fajne, ale i tak bede wracal do NFS2. ach, Isdera Commandatore 112i i piekny autobahn w Schwarzwaldzie... albo NFS: Porsche - Porsche 356 + Cote d'Azur. 
enjoi zgadzam się z Tobą w 100%, bardziej podobają mi się wcześniejsze wresje typu NFS: Road chalenge, jeszcze niedawno próbowałem w to zagrać ale niestety nie mogłem - Nie ma to jak windows xp:/ Może ktoś zna jakiś patch aby owa gra chodziła na XP???? a co do tego NFS z każdym nowym tytułem traci swą grywalność
|
 |
|
-matiz-
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 16:52 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 26 sierpnia 2005, 23:35 Posty: 180 Lokalizacja: Ełk
|
|
ja to normalnie będe w to grać ile wleźie. już san andreas jest dużo gorsze. (znudziło mi się) tyle tam będzie tuningu że aż strach. każdy sobie wybierze coś dla siębie. to będzie hit tego roku. san andreas drugi miejsce
edit; zapomniałem dodać grafa będzie zajebi**a. Ciekawe ile bedzie sta ć
| Góra |
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 17:13 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
Ta gra bedzie 3 generacji czy jakoś tam, co oznacza że bedziemy mieli zajebistą grafe i małe wymagania  to jest to czekam z niecierpliwością. A czy mógł by ktuś napisać na jką konsolę wyjdzie najpierw?
| Góra |
|
 |
|
BifbuzZ
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 17:26 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
|
Premiera na PC jest 25 listopada, a więc chyba na PC wyjdzie jako pierwsza 
|
 |
|
-matiz-
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 18:27 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 26 sierpnia 2005, 23:35 Posty: 180 Lokalizacja: Ełk
|
|
będziemy ciąć. a wiesz ile będzie kosztować ta giera. ja mam nawet dobrego kompa 512 ram ddr pentium 4 3000 i karta gforce fx 5600 ultra czyli pewnie pójdzie na maxa jak to powiedział madafaka że małe wymagania. ale stać będzie sporo. albo zastosują technikę. tańsza więcej klientów.
| Góra |
|
 |
|
EooN
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 18:35 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Madafaka napisał(a): Ta gra bedzie 3 generacji czy jakoś tam, co oznacza że bedziemy mieli zajebistą grafe i małe wymagania Cool Cool -matiz- napisał(a): ja mam nawet dobrego kompa 512 ram ddr pentium 4 3000 i karta gforce fx 5600 ultra czyli pewnie pójdzie na maxa jak to powiedział madafaka Ludzie na jakim wy swiecie zyjecie? Of koz ze nie odpalisz go PLYNNIE w max detalach, za malo ramu a i karta nie uciagnie. IMO do zagrania w max detalach trzeba bedzie miec 3,0 GHZ proc (lub ktoregos z Athlonow64), 1GB ramu i grafike z rodziny 6800. Amen. enjoi napisał(a): albo NFS: Porsche - Porsche 356 + Cote d'Azur.
Popieram, popieram... Ach te stare dobre czasy... (Porshe 2000 to moja pierwsza org. gra... Az sie lezka w oku kreci
Heh, a teraz mojego GF6600 Nfs Porshe rozpoznaje jako... KLIK!
(screen sprzed ok 2miechow)
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 18:50 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
|
Kuwa przecie wiem żę na byle jakim kompie nie pójdzie ale takich zabujczych wymagań tesh nie będzie miał
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2005, 20:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
ja siebie nie widzę w tuningowaniu forda gt 40, czy chevroleta corvetty, bo takich aut sie poprostu nie tuninguje, szkoda ich ;f
jednak przyznam szczerze, że chętnie pogram w tą grę (jeśli mój sprzęt ją uciągnie), bo ciekawią mnie te pościgi, może będa jakies efektowne ? się zobaczy 
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 30 ] |
|