GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 20 września 2026, 01:04

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Hitman
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 12:08 
8 Ball

Co sądzicie o wspaniałej grze ze stajni EDIOSu? Uważam że jest bardzo ciekawa podobna do Splinter Cell, ale wolę hitmana. Są bardzo ciekawe misje, i opcje typu przebieranie się za kogoś :D . Moja ulubiona misja w tej grze to Tradition of Trade ( czy jakoś tak :) ) misja w hotelu była w pierwszej części jak i w trzeciej. Mówiąc krótko gra fajowa :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 14:41 
Donald Love

Ale nabijasz posty :P. Nie gram w Hitmana, wolę SA :>

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 15:58 
newbie

Masz na myśli Hitmana:Blood Money? Myśle że będzie wyjebista, ale jest to forum o tematyce GTA. Na temat Hitmana możesz poromawiać sobie gdzie indziej, nie?

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 16:02 
Nameless Guy

WaFeL napisał(a):
Ale nabijasz posty :P. Nie gram w Hitmana, wolę SA :>

Twoj nick idealnie pasuje do twojego poziomu intelektualnego... Gdzie tu widzisz nabijanie? Bardziej ty nabijasz piszac posty na jedna linijke...

A co do samego Hitman'a to tak:
czesc1: dla mnie mimo wszystko za trudna, ale repect za wprowadzenie rag-doll'a jako pierwsza gra w historii (nie dam glowy ale chyba- jak nie to mnie poprawiac)
czesc2: wg. mnie swietna gra :] Calej nie skonczylem ale mialem jakies 90%. Swietna grafa, genialne misje (tak jak np. ta pierwsza po treningu- co najmniej 5 sposobow na przejscie- cool!) i super klimacik. Momentami absurdalnie trudna ale i tak jakos sie dawalo rade.
czesc3: PO-RAŻ-KA :( strasznie sie na nia napalilem ale po demku stwierdzilem ze to po prostu poczciwa "dwójka" z lepsza grafa... :(:(:(
Blood Money: Czekam z niecierpliwoscia co pokaze Edios, licze na nich :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 16:03 
Nameless Guy

Tak, tylko to jest forum o innych grach, więc może być Hitman. Czaisz?

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 16:21 
8 Ball

Hitman: Codename 47

Przypominam Hitman 1 zaczynał się w szpitalo / zakładzie treningowym Smile jak dla mnie bardzo mroczne miejsce Smile, kończył się również tam trzeba było dostać się do Doktora który wypuszczał do nas po jednym Naszym klonie xD klony przechodziły przez komore gazową ( były sprawdzane, poprzez kod z tyłu głowy ) jeśli to myśmy weszli czytnik oczywiście sprawdził nasz kod i do kabiny był wpuszczany gaz (albo coś innego Laughing ). Aby dostać się dośrodka trzeba było zabić klona przy kabinie tak żeby nie zamkneły się drzwi, potem bierzemy trupa zaciągamy do kabiny jest filmik jak sprawdza kod otwierają się drzwi do Doktora, idziemy... a za rogiem cała armia naszych klonów xD coś pięknego gdy już ich zrównamy z ziemią albo ścianą idziemy dalej do Doktora trzeba uwarzać bo ma on paralizator n jak już go rozszczelamy jest filmik Hitman kuca na białym tle na nodze ma opartego Doktora coś do siebie mówią i z nienacka Hitman łamie mu kark Mr. Green rozlewa się na białe tło czerwona krew tworząc znaczek Hitmana.

Hitman: Sillent Assasin

Tej części nie przeszedłem ale grałem w nią,
Gra zaczyna się na Sycyli gdzie Agent 47 chce się wyciszyć... idziemy nim do spowidzi i mówi:
I can kill many people for money.
Po scence i zwierzeniach z konfesionału wychodzi ksiądz. Filmik: otwiera brame wita się z nim jakiś koleś podają sobie ręce a ten mu z nienacka strzał z pięści w twarz. Zabierają go do auta i na plebani ( nie mylić z serialem Razz ) zostawiają pudeło z martwym gołębiem Very Happy Hitman idzie do szopy otwiera szafe i ubiera ubranie robocze ( czarny garnitur, czarne spodnie, biała koszula i czerwony krawat ) potem idzie do piwniczki i z tam tąd bierze laptopa i pistolety Smile i tak się zaczyna Hitman 2 niestety nie mam pojęcia jak się kończy Laughing

Hitman: Contracts

Gra zaczyna się w interesujący sposób ponieważ nasz bohater jest poszczelony wchodzi do mieszkania i mdleje przypominają się mu najgorsze zadania...
Rozpoczynamy w szpitalu psyhiatrycznym tam gdzie skończyliśmy część pierwszą (dziwnie troszke no nie? ) jeśli chodzi o misje to są niektóre nowe a niektóre powtarzają się z częsci pierwszej, np. misja w hotelu.
Jeśli chodzi o zakończenie to przypomina mi ono końcówke filmu Leon Zawodowiec, do mieszkania Hitmana wrzucono gaz i policja chce go zabrać Hitman się niedaje Smile zabijamy gliniarzy, przebieramy się za nich potem mamy zabić ich dowódcę a potem uciekać na lotnisko, aby uciec na lotnisko zabijamy strażaka czy kogoś tam zabieramy kluczyki od auta i jest filmik jak wyjeżdzamy a potem jak jesteśmy w samolocie i dostajemy jakąś koperte xD i jest oddalenie i koniec Very Happy

Hitman: Blood Money

Zapowiada się ciekawie

Sorry za błędy n ortograficzne i gramatyczne

To moja recenzja z mafiapage :) nie chciało mi się poraz drugi tego pisać więc skopiowałem :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 17:30 
Nameless Guy

No, w sumie hitman to spoko gierka. Grałem w demko 1, później w pełną (jak było w CDA). Nie grałem w dwójkę, bo po prostu mój trup by jej nie uciągnął. Trójkę dostałem razem z nowym kompem jako bonus od producenta grafiki (Hitamn:Contracts i Cs:CZ!) i była to pierwsza płytka, jaką umieściłem w napędzie.

Co do misji, to ubóstwiam misję w hotelu. Kilka razy przechodziłem po cichu (bez kulki), głośniej (tylko tłumiki), aż w końcu brałem shota z kwiaciarni i biegłem waląc we wszystkich (szkoda, że miałem wtedy dopłacić agencji).

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 17:41 
Hitman "jedynka" - niezła, niezłą, ale coś mi już wtedy grafa nie pochodziła.
Hitman 2 - eee, nawet nie kupiłem, choć grałem. klimacik nawet nawet, ale mi nie podpadła.
Hitman 3 - genialne. choć niektóre misje powtarzane z "jedynki", to reszta misji to nadrabiała. Zwłaszcza pierwsza misja, (chyba) Meat King's Party... mniam

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 18:24 
8 Ball

Ta misje Mear King's Party jest genialna :D tak samo jak ostatia misja i te wstawki filmowe wprowadzające misje :D nadal intryguje mnie koniec :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 21:06 
a w tym roku ma wyjsc nowy Hitman, a mianowicie "Hitman Blood Money"! czekam! oby nie byly misje odgrzewane tak jak w 3-ce

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2005, 21:09 
8 Ball

Racja jak znowu dadzą jakieś powtórki to klapa :/ ze screenów zapowiada się ciekawie :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lipca 2005, 23:35 
newbie

Misji, które już były napewno nie będzie. Ameryki nieodkryje mówiąc wam, że w Blood Money będą nowe style pozbycia się przeszkód (wrogów) stojących nam do osiągnięcia najwyższej rangi Silent Assassin. Jedym z nowych umiejętności Tobiasa będzie spychania przeciwnika ze schodów lub balkonu. Inną ciekawostką gry będzie zostawianie śladów krwi, po których strażnik łatwo się skapnie, gdzie leżą zwłoki i zdąży wszcząć alarm. Jeszcze inną może być ukrywanie zwłok w śmietnikach. Jedna z misji będzie się odgrywać w Paryskiej operze. Zresztą co ja będe wam gadał - zapraszam do obejrzenia screenów

http://www.hitmanforum.com/special.php? ... &order=asc

lub obejrzenia jeszcze gorącego trailera

http://www.eidos.co.uk/gss/bloodmoney/index_uk.html

Jeśli mówimy już o produkcie Eidosa to musze was ucieszyć wieścią, że Eidos został wykupiony przez firmę o nazwie SCi za 76 mln funciaków. Możemy być pewni, że Hitman: Blood Money już napewno ujrzy światło dzienne, a nastąpi to już w te święta :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 lipca 2005, 19:57 
Joey Leone

hitman to fajna gierka szczególnie 2 (w jedynce podobały mi sie misje w dzungli) fajnie ze to nie pusta strzelanka ale tu trzeba takze pomysleć choc wole jednak GTA oczywiscie

Tytuł:
PostNapisane: 9 lipca 2005, 09:40 
Warning 2/3

"Powstaje film na podstawie serii Hitman! Tytułowego zawodowego mordercę numer 47 zagra sam Vin Diesel, aktor znany z Kroniki Riddicka i xXx! (Luck: xXx to nie znaczy że coś od razu zboczonego, to film akcji :P ) Niestety nie wiadomo na razie nic o dacie premiery filmu." - Pisze KS Gry

Tytuł:
PostNapisane: 9 lipca 2005, 10:49 
King Courtney

Hitman... Z tą grą mam do czynienia, od moich początkow z nowym kompem xD Bardzo mi się spodobala. Gierka ma bardzo dobry klimat. Grałem w Hitmana swego czasu, ale w trojke tylko demo :/

Tytuł:
PostNapisane: 10 lipca 2005, 01:01 
D-ICE

hitman 1 -najlepszy ze wszystkich
hitman 2-tez mi sie podobal ale nie az tak jak 1
hitman 3-bida plansze z poprzednich czesci i nic nowego :/

Tytuł:
PostNapisane: 25 lipca 2005, 16:32 
newbie

Tak, czytałem o tym filmie. Musze Ci powiedzieć Luck, że KS Gry piszą strasznie mało informacji (dlatego ich nie lubie). W CDA było napisane, że premiera filmu jest planowana na 2007 rok.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lipca 2005, 20:39 
Nameless Guy

Na film i nową grę zacieram rączki. 8) Szczególnie na film gdyż bardzo ubóstwiam Vina Disela. Ciekawe jak im pójdzie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lipca 2005, 20:15 
King Courtney

Miałem kazdego HITMANA 1,2,3 czekam na 4 bo ma być bardzo wyjebana :D Kazdom część przeszedłem i niezaloję tego bo gra jest bardzo bardzo ciekawa i wogole pierwsza część była taka niezabardzo dopracowana grafikom ale dlamnie była najtrodniejszom wersjom HITMAN Contracts przeszedłem w 2 dni :D Awiec czekam na k9olejnom wersję :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 lipca 2005, 22:07 
D-ICE

Hitman fajna gra coś w niej jest że przyciąga może element skradanki

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2005, 20:27 
newbie

Zapraszam na moją stronkę na której jest od cholery o Hitmanie! Wbijać się na http://www.hitmangame.home.pl

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2005, 20:38 
Nameless Guy

Fajny odkop.... <orgazm>....

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2005, 21:05 
Hate me now.

udusi napisał(a):
hitman 1 -najlepszy ze wszystkich
hitman 2-tez mi sie podobal ale nie az tak jak 1
hitman 3-bida plansze z poprzednich czesci i nic nowego :/

x2

juz 2 ssala niezle, jakies patenty z dupy no i oczywiste jest ze skoro w niekomercyjnym produkcie (w zalozeniach 1 nie byla nastawiona na taki sukces kasowy) byla licencja na bron to w sequelach juz jej nie musi byc, pfff

3 gorsza od 2 czyli dno.. oops, przepraszam DNO

odkop odkopem ale musialem wyrazic swoja opinie XD

/me ownz u all

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]