Tytuł: Problem z dzwiekiem w SA {inne posty nie pomogly]
Napisane: 16 czerwca 2005, 16:56
nowość na forum! x)
Witam
Zainstalowalem sobie GT A SA wszystko pieknie ustawaim sobie opcje grafike itd. Wlanczam gre i tu moje male zdziwienie, poniewaz na samysm poczatku jest filmik ktorym jestesmy wprowadzani do histori. W tmy filmie sa napisy i koles mowi . Ale pozniej np. jak jade samochdoem to nie sluchac dzwieku samochodu, jak gadaj cos przed misja to sa tylko napisy a nie slychac jak gadaja. Czy ktos moze mi powiedziec o co chodzi ? Czy tak wy tez macie czy to tylko u mnie ???/
Dołączył(a): 5 marca 2005, 15:15 Posty: 238 Lokalizacja: ...Tam za tym bazarkiem
moze pomoze ci sposób " FIGO " ( szukaj w newsach - news napisany przez FIGO ) on tam opisał dobry sposów na zwalczenie klopotów z dzwiekiem ( przynajmiej czesciewo ) powodzenia !
_________________ Kto ty jesteś ? Polak stary... Jaki znak twój ?Moher szary...;x
Dołączył(a): 11 czerwca 2005, 08:12 Posty: 29 Lokalizacja: Nowa Sól
Ja też mam problemy z dzwiękiem na SB Live ! ale myślę że to wina właśnie kart Creative albo trybu dla 5.1 (4 głośniki) bo jak przełącze dzwięk na zintegrowaną karte to wszystko jest elegancko.
_________________ Celeron D-320 2400+ | GA-8I848E | 512MB DDR | geForce 2 mx 64mb | Windows XP + SP 2