Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
banan
|
Tytuł: Stunt actions by Shorty's Napisane: 28 kwietnia 2004, 15:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
Tutaj możecie ściągnąć stunt movie mojego qmpla Shorty'sa. Co sądzicie o tej produkcji?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 28 kwietnia 2004, 15:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
Prawdę mówiąc gdyby się ukazał pół roku temu to by mi się spodobał...  Powód jest oczywisty... wykożystane prawie wszystkie miejsca i sztuczki jak w poprzednich Stunt Videos...  Najlepszy z całego filmu był niewidzialny gościu  ale niestety reszta sztuczek już przez wszystkich obcykana i raczej nic nowego nie wniosła...
Sztuczkę z jazdą autem po ścianie prezentowałem w "The Loose Driver" już ładne 3 miesiące temu...  Nie no... szkoda bo mógł być fajniejszy...
|
 |
|
Undergrund
|
Tytuł: Napisane: 28 kwietnia 2004, 18:58 |
|
|
|
Filmik 5/10 a ten bonus to stara sztuczka myślę że każdy wie jak to zrobić 
|
|
| Góra |
|
 |
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 29 kwietnia 2004, 16:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
|
Ale jak na pierwszy raz to nie jest źle... Może nie należy do tzw. elYty, ale jest wporzo... 6/10
|
|
| Góra |
|
 |
|
Shorty's
|
Tytuł: I jestem... Napisane: 1 sierpnia 2004, 02:17 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 1 sierpnia 2004, 01:08 Posty: 70 Lokalizacja: Pszczółki City
|
Wiem że pierwszy z moich filmow nie wyszedl za dobrze, ale nastepne postaram sie zrobic lepsze..  Chcialbym takze, aby Underground wyjasnil mi jak zrobic cos takiego co zademonstrowaem w bonusie, skoro to tak łatwo zrobic...  ...
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 1 sierpnia 2004, 08:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nom... skoro już temat wznowiony, to jak na pierwszy film, pamiętam że był dobrze nakręcony, ale sztuczki jakby zrobione w pośpiej nie do końca pomyślane :P Ale tak zawsze jest z pierwszym filmem, potem jak inni zwrócą uwagę, że to już było, to nie gra, to siamto, takie pierdoły, to następny wychodzi o wiele lepszy... 2 mój film zgarniał potem oceny na _Z od 9-15/10 %-) ale pierwszy to była trochę taka zlepka, byle pokazać... Nie martw się, następny powiedzie Ci się na bank...
|
 |
|
Voyagerek
|
Tytuł: Napisane: 1 sierpnia 2004, 10:19 |
|
 |
| redakcja |
 |
Dołączył(a): 12 lipca 2004, 11:06 Posty: 55 Lokalizacja: Rzeszów
|
the page cannot be found...
A z co robienia filmików to ja pojąłem przy trzecim filmie co trzeba poprawić  i z opinii ludzi wynikło że jest dobry.
Poza tym robienie filmów z Vice City obecnie nie ma sensu bo wykorzystano naprawdę dużo miejsc i tricków, lepiej poczekać na GTA San Andreas i od razu zrobić filmik :]
_________________ miejsce na Twoją reklamę
|
|
| Góra |
|
 |
|
Shorty's
|
Tytuł: Filmiki cd..... Napisane: 1 sierpnia 2004, 10:27 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
W sumie Voyagerek masz racje.... nowe miejsca... nowe mozliwosci.... Jednak poczekam na San i wtedy postaram sie nakrecic filmik na miare moich mozliwosci 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 1 sierpnia 2004, 19:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
tak btw. to chyba Voyagerek uratował mnie przed klęską pierwszego filmu... : P Szcerze odradził abym go zamieszczał, powiedział że tricki znane, miejsc obcykane... nie mogłem zrozumieć jak to możliwe, gdyż wcześniej nie oglądałem żadnych takich video kaskaderskich z GTA... dopiero potem pościągałem całą rzeszę filmów, zobaczyłem co było, starałem się zrobić coś bardziej orginalnego choć wiadomo nie da się uniknąć powtórek, ale miło się zdziwiłem jak zebrał takie oceny... razem z Adrianem cieszyliśmy się z roboty, ale wiedzieliśmy że drugi raz ciężko będzie taki zrobić... cóż prubujemy ale trzeba naprawdę dużo orginalnych akcji... i taki był los...
|
 |
|
Voyagerek
|
Tytuł: Napisane: 1 sierpnia 2004, 21:35 |
|
 |
| redakcja |
 |
Dołączył(a): 12 lipca 2004, 11:06 Posty: 55 Lokalizacja: Rzeszów
|
grafit mówisz o tym przyspieszonym filmiku ze stuntami kilku autorów??  to jest niezła produkcja.
Poza tym poligon GTA3 nie jest jeszcze w pełni wykorzystany, zawsze można się pobawić jak ja to zrobiłem i wyszło Liberty Real Stunts.
_________________ miejsce na Twoją reklamę
|
|
| Góra |
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 2 sierpnia 2004, 10:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
Jak dla mnie najlepszym stunt filmikiem ever byl 'Motorcycles Volume 3' stworzone przez Greka Ssj 3. Zapadla mi w pamieci scena wsiadania na motur w powietrzu 
|
 |
|
Shorty's
|
Tytuł: A propo motocycles vol. 3... Napisane: 2 sierpnia 2004, 11:21 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
wykonanie tego tricku ze wsiadaniem w powietrzu jest dziecinnie latwe - mam to tesh u siebie w filmiku  ..... ladne byly natomiast grindy wykonane na plotach na lotnisku - to wedlug mnie jush wzysza szkola jazdy......
Underground chyba mi nie wyjasni jak zrobilem ta dziecinnie latwa sztuczke ze znikaniem....  :D  .......
|
|
| Góra |
|
 |
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 6 maja 2005, 20:47 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
Ech... A mi się nie chce stronka wyświetlić... 
|
 |
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 6 maja 2005, 21:43 |
|
|
|
|
jesteś nowy to krzyczeć nie będe.
tylko pouczę.
nie wznawiaj starych tematów.
nad każdym postem jest data jego wysłania.
tematów starszych niż miesiąc nie wznawiamy.
Zamykam
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|