Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 22 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
pytajnik
|
Tytuł: Dzień jak co dzień Napisane: 12 listopada 2006, 09:59 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
Dołączył(a): 7 lutego 2006, 20:59 Posty: 202 Lokalizacja: Vice City
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kamilo
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 10:28 |
|
 |
| Luigii Goterelli |
 |
Dołączył(a): 8 sierpnia 2005, 07:34 Posty: 153 Lokalizacja: Olsztyn
|
nudne i cienkie... dam 3/10 za chęci 
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 10:51 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
|
w tym momencie utracilem wszelkie nadzieje na lepsze jutro
|
 |
|
sysek
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 10:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
niech ktoś wylaczy internet..
_________________ sejten was zje !
|
|
| Góra |
|
 |
|
-Fifi-
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 11:06 |
|
 |
| Joey Leone |
 |
Dołączył(a): 24 czerwca 2005, 13:44 Posty: 205 Lokalizacja: Lublin
|
|
GTFO MY INTERNET
Dostaniesz nagrodę za najbardziej zjebany film roku.
Zniszczyłeś nim moją psychikę.
|
 |
|
Maher
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 11:15 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
Dołączył(a): 19 sierpnia 2006, 11:25 Posty: 73 Lokalizacja: Warszawa
|
a właściwie o co tu chodzi?? mam jedno zastrzeżenie... nie zaśmiecaj YouTube takimi shitami... 
|
|
| Góra |
|
 |
|
psycho;D
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 12:39 |
|
 |
| King Courtney |
 |
Dołączył(a): 23 lipca 2005, 18:07 Posty: 427 Lokalizacja: Bartoszyce
|
oooooo..... ja piernicze człowieku gorszego gówna NAPRAWDE niegdy nie widzialem xD i ty piszesz , ze się starałeś ?!?! o boszee... :E zal szkoda słów na to 'COŚ' co ty nazywasz filmem 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Enkei
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 12:45 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
GrzesieK
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 12:52 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
lol.
świetna "scena" (jeżeli można to nazwać sceną) w sklepie.
proszę, daj spokój z filmami z tej gry. nie wychodzi Ci przecież, więc nie marnuj sobie czasu tym. ;E
|
 |
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 13:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
|
LOL.
czy uwazasz, ze kazdy fan GTA (lulz) jest tak malo spostrzegawczy, ze nigdy nie zwracal uwagi na tekstury, napisy i pudelka z modelami w sklepie Zero? najpierw pokazujesz z najwiekszym zoomem rzad napicow RCZERO, potem pare pudelek, a potem najlepsze - dziurkowaną ścianę!!!
ale wczesniej mielismy scene, w ktorej CJ widziany z boku biegnie przez miasto z kijem. pomyslalem sobie, ze nawet ciekawy pomysl. ale wszystko zostalo zrujnowane niespodziewana przebitka na scene, w ktorej CJ stoi juz przed sklepem z modelami RC i nie moze nawet do niego wejsc, tylko kreci sie w kolko. tak trudno bylo nagrac scene, w ktorej widziany caly czas z boku biegnie i gladko wbiega do sklepu? wtedy od razu przeszlibysmy do pokazu tekstur i dziurkowanych scian, ktore kazdy widzial.
potem znowu zupelnie niespodziewana teleportacja! i jestesmy swiadkami rajdu po miescie wykonanym chyba najwolniejszym samochodem w grze - Perennialem. przy okazji pare stluczek i jazd po chodniku. czemu to ma sluzyc? przeciez wszycy wiemy, ze CJ ma kasy jak lodu i moze sobie pozwolic na jakiekolwiek auto. czyzby tesknota za latami dziecinstwa?
potem krotka scena jazdy ulicami miasta w deszczu Phoenixem, a potem cos co chociaz troche ratuje ten filmik - calkiem ladna scena przelotu starą Nevadą nad San Fierro i mostem w zachodzacym sloncu - wyglada nawet niezle, gdyby nie fakt, ze CJa gonia odrzutowce i kamera co chwila obraca sie, by sprawdzic czy rakieta wciaz za nami leci czy jej sie znudzilo. mimo to nie mowie juz, ze muzyka kompletnie nie pasuje.
a na samym koncu mamy zupelnie nie powiazana z poprzednimi watkami (jak wszystkie sceny w tym filmie zreszta) scene wybuchu samochodu w waskiej uliczce. gdyby ktos nie zauwazyl i nie uslyszal pierwszego samochodu, pojazd wybucha drugi raz.
ogolnie taka slabizna, ze nawet film xybera stoi wyzej. poza tym mam nadzieje, ze xyber sie postara i poprawi bledy. a to widocznie ktorys z kolei twoj filmik. wez sie za siebie. :S
|
 |
|
xyber
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 14:39 |
|
 |
| newbie |
 |
Dołączył(a): 11 listopada 2006, 21:03 Posty: 19 Lokalizacja: Bielsko-Biała
|
No ja poprawiam błedy i co najważniejsze sprawdze 3 razy scenariusz żeby było wszystko jasne i oczywiscie tekst. A co do tego filmu to mój pierwszy film był lepszy. Koleś ile Ty masz lat? 10? 11? Pewnie tak. Ten film był robiony z nudów tak widać nic sie kupy nietrzyma, głupie sceny brak napisów, muzyka denna jesli w ogóle jest chyba z radja była o ile dobrze słyszałem. To była zwykła gra nagrana.
Według mojego kodeksu oceniania twój film dostał -1/10 
_________________ LiNkIn PaRk
Player: Lineage2, GuildWars, GTA
|
|
| Góra |
|
 |
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 14:59 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
|
Chłopak, marnujesz się. Zainwestuj w kamerę i jedź do Hollywood! (Nie, nie Vinewood.)
Przy okazji, zapytam: czemu ma służyć cyfra 17 przy Twoim nicku? Zwłaszcza, że Twoje 'studio' nazywa się Studio12? Kogo Ty chcesz nabrać...
|
 |
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 15:54 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 15:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
|
mówię wam... on ma z 20 lat i robi nas w ch*ja.... ale może czas zmienić mój sposób postrzegania fana aka pytajnika...... może wreszcie zmądrzejesz jak to było z widokówkami na RSC ? może zajmiesz się jedną rzeczą, a nie 123431514 rzeczami, które robią Ci taki mętlik w głowie, ze w końcu sam niewiesz czego chcesz ! człowieku ! jak mówił enkji - weź się za siebie... i to nie jest jakieś nabijanie się z Ciebie tylko takie ostrzeżenie, bo kiedys dostaniesz bana za głupote i lekkomyślność....
skończ się wstydzić siebie i ujawnij nam swoją prawdziwą tożsamość... jeśli ta jest prawdziwa (w co szczerze wątpię) to zniknij na pół roku i wróć w wielkim stylu z nowym nickiem i sposobem postrzegania świata !
aha: TEN FILM JEST DENNNNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!11111111111111111
|
 |
|
Mari-O
|
Tytuł: Napisane: 12 listopada 2006, 18:39 |
|
 |
| wkraczający |
 |
|
|
Zgadzam się z Maciejem on na pewno robi se z nas jaja, bo wątpię żeby tacy ludzie mieszkali na tym globie. A może on jest agentem CIA czy FBI, trzeba go sprawdzić czy nie ma go na liście Wildsztajna ;p
Co do filmu dam ci 1/10 na zachęte. Starałeś się ?, proszę nie staraj się bo ci to gorzej wychodzi niż jakbyś się nie starał
|
 |
|
Shadow
|
Tytuł: .... Napisane: 12 listopada 2006, 22:50 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
|
|
No ludzie to chyba jakieś zarty sa....
Człowieku opanuj się. Nie jestem zbyt długo na tym forum, ale nie znalazłem ani jednego twojego dobrego filmu, a i nawet o mądrą wypowiedz dosyc u ciebie cieżko...
Tylko zasmiecasz to forum, na następny raz nie staraj się nawet włączać frapsa, bo jestem pewien, że każde następne twoje dzieło nie będzie lepsze od tego czy wszystkich innych jakie nam tu sprezentowałeś, więc daruj sobie.
Musisz być chyba ślepy żeby nie zauważyć wypowiedzi forumowiczów na temat twoich filmów... To po co robisz nowe?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 13 listopada 2006, 15:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
|
Matko, co wam się wzięło tak na te filmy?! Nie umiecie to nie róbcie!
|
 |
|
mjm
|
Tytuł: Napisane: 13 listopada 2006, 16:24 |
|
 |
| Salvatore Leone |
 |
Dołączył(a): 9 listopada 2005, 22:42 Posty: 337 Lokalizacja: Warsovia
|
enjoi napisał(a): LOL.
czy uwazasz, ze kazdy fan GTA (lulz) jest tak malo spostrzegawczy, ze nigdy nie zwracal uwagi na tekstury, napisy i pudelka z modelami w sklepie Zero? najpierw pokazujesz z najwiekszym zoomem rzad napicow RCZERO, potem pare pudelek, a potem najlepsze - dziurkowaną ścianę!!!
ale wczesniej mielismy scene, w ktorej CJ widziany z boku biegnie przez miasto z kijem. pomyslalem sobie, ze nawet ciekawy pomysl. ale wszystko zostalo zrujnowane niespodziewana przebitka na scene, w ktorej CJ stoi juz przed sklepem z modelami RC i nie moze nawet do niego wejsc, tylko kreci sie w kolko. tak trudno bylo nagrac scene, w ktorej widziany caly czas z boku biegnie i gladko wbiega do sklepu? wtedy od razu przeszlibysmy do pokazu tekstur i dziurkowanych scian, ktore kazdy widzial.
potem znowu zupelnie niespodziewana teleportacja! i jestesmy swiadkami rajdu po miescie wykonanym chyba najwolniejszym samochodem w grze - Perennialem. przy okazji pare stluczek i jazd po chodniku. czemu to ma sluzyc? przeciez wszycy wiemy, ze CJ ma kasy jak lodu i moze sobie pozwolic na jakiekolwiek auto. czyzby tesknota za latami dziecinstwa?
potem krotka scena jazdy ulicami miasta w deszczu Phoenixem, a potem cos co chociaz troche ratuje ten filmik - calkiem ladna scena przelotu starą Nevadą nad San Fierro i mostem w zachodzacym sloncu - wyglada nawet niezle, gdyby nie fakt, ze CJa gonia odrzutowce i kamera co chwila obraca sie, by sprawdzic czy rakieta wciaz za nami leci czy jej sie znudzilo. mimo to nie mowie juz, ze muzyka kompletnie nie pasuje.
a na samym koncu mamy zupelnie nie powiazana z poprzednimi watkami (jak wszystkie sceny w tym filmie zreszta) scene wybuchu samochodu w waskiej uliczce. gdyby ktos nie zauwazyl i nie uslyszal pierwszego samochodu, pojazd wybucha drugi raz.
ogolnie taka slabizna, ze nawet film xybera stoi wyzej. poza tym mam nadzieje, ze xyber sie postara i poprawi bledy. a to widocznie ktorys z kolei twoj filmik. wez sie za siebie. :S
że też ci się chciało taki długi koment,do takiego syfu dawać...
|
|
| Góra |
|
 |
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 13 listopada 2006, 16:52 |
|
 |
| _elita forum |
 |
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
|
rispect gangsta
rotfl
|
 |
|
pytajnik
|
Tytuł: Napisane: 14 listopada 2006, 18:00 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
|
|
chciałem zrobić film, w którym jest dzień CJ w SA, czyli, pościgi, wojny gangów, a wyszło to co widzicie, czyli... nic
|
 |
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Napisane: 14 listopada 2006, 19:49 |
|
 |
| _elita forum |
 |
|
|
I pomyśleć, że taki filmik zrobiłby furorę przed premierą/w dniu premiery San Andreas....
|
 |
|
pytajnik
|
Tytuł: Napisane: 15 listopada 2006, 22:06 |
|
 |
| Warning 2/3 |
 |
|