Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 19 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
GaVi
|
Tytuł: World on Wheels Napisane: 18 sierpnia 2006, 06:11 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 08:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
|
Nie przypominam sobie, żebym widział pierwszą część, ale to nic, musiałem przegapić. Po pierwsze muzyka. Ludzie, w Stanach, czy Kanadzie nie jeździ się przy jakiś rapach, tylko przy hardcorze, punk rocku itd. U nas zachowała się taka głupia zasada, że skejt to skejt, a metal to metal. Tam jeździ każdy. Więc muzyka na minusie. Jeśli chodzi o numery, to podobały mi się góra cztery ze wszystkich zaprezentowanych, wszystko jest do zrobienia. Ale nie było źle. Troszke też miotasz kamerą w niektórych momentach. No i denerwuje mnie napis Frapsa, ale lepsze to niż migający REPLAY.
Ogółem nie jest źle. Może kiedyś pokaże swój, ale raczej na GTAFilms jeśli już. Trzym sie.
|
 |
|
GaVi
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:00 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
|
przy takiej muzie sie nie jezdzi ? Wiesz przynajmniej z czego ta muza jest ?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Shadow
|
Tytuł: ... Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:07 |
|
 |
| Warning 1/3 |
 |
|
No co ja mogę powiedziec...
Napis Fraps ssie, niektóre tricki faktycznie byly dosc proste, no i nie do konca wiem czy motyw z Ballas'em zwalającym cię z roweru był zamierzony
Ogolnie moze byc, a muzyka mi nie przeszkadza chociaz nie jest jakas nadzwyczajna ^_^
|
|
| Góra |
|
 |
|
GaVi
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:10 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
zrzucenie z roweru przez ballasa bylo przypadkiem bo mu chcialem zwiac na rampe , ale zamierzone bylo potracenie go przy ladowaniu z wyskoku 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nie mówię, że się nie jeździ, ale trochę alternatywy ludziska.
|
 |
|
GaVi
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:29 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
|
napisales dokladnie to , ze sie jezdzi, a jesli o mnie chodzi to slucham wszystkiego co dobre z prawie kazdego gatunku muzycznego, a ta nute wstawilem do stunta ,bo moim zdaniem najlepiej oddaje klimat akcji dziejacej sie w filmiku i wogole. Pozdrawiam
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Zapomniałem jeszcze o jednym. Gdybyś się brał za trzecią część to fajnie byłoby gdybyś poskakał w SanFierro. Taka moja sugestia. Mogłoby być ciekawie.
|
 |
|
GaVi
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:37 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
kolejny stunt bede chyba robil hydrą, bo ssciagnalem fajna muze , ktora mnie nastraja do szybowania w przestworzach i uwiecznienie tego na dysku  , ale jak bedzie to sie jeszcze zobaczy
|
|
| Góra |
|
 |
|
Cubus
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:37 |
|
 |
| Toni Cipriani |
 |
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 22:05 Posty: 269 Lokalizacja: Katowice
|
|
nieciekawe, przecietne, takie tricki sam robilem, tylko ich nie nagrywalem, bo nie ma sensu, ;x muza teznieciekawa
_________________ ch*j nie umie zadnego fajnego podpisu znalezc
|
|
| Góra |
|
 |
|
lothronik
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:41 |
|
 |
| Ray Machowski |
 |
Dołączył(a): 24 stycznia 2005, 21:22 Posty: 359 Lokalizacja: Warszawa
|
Film przede wszystkim bardzo nudny, za wolny. Mimo że struktura stunt'a to głównie zlepek tricków, ale powinno być w tym trochę akcji. Wjazd po ścianie, obrót, wylądowanie na ziemi, wjazd po płocie, salto, wylądowanie na ziemi, jazda po torach ... i tak w kółko. Nie będę ukrywał, że pomyślałem w połowie 'kiedy to się skończy?'. Następnym razem zrób coś bardziej żywszego.
Jeśli chodzi o tricki to te fajne można wyliczyć na placach jednej ręki, więc też jest tak sobie.
Muzyczka jest fajna, ale kompletnie nie pasuje do stunt'a, więc za to kolejny minusik.
No i zostają jeszcze takie niuanse jak ten nieszczęsny Fraps i brak przejść pomiędzy triczkami. Na + zaliczam planszę tytułową oraz napisy.
Jeśli miałbym wystawiać ocenkę w skali do 6, byłoby to 2+, a jeśli do 10 to słabiutkie 4+/5-. Nie jest najlepiej. Zieeeew.
lazlow napisał(a): Może kiedyś pokaże swój, ale raczej na GTAFilms jeśli już.
Byłby aż tak słaby?
|
 |
|
GaVi
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:55 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
w takim razie moglbys mi polecic jakis stunt na rowerze , abym sobie mogl porownac akcje , tricki , muze ogolnie bardziej urozmaicony ibardziej profesjonalny pod wzgledem trickow, montazu itp. ? Bo ja jakos nigdzie takiego nie widzialem , a sam chcialby stworzyc cos bardzo dobrego. Podeslij linka to sobie obejrze jakies cacko 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 09:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
lothronik napisał(a): Byłby aż tak słaby?
Bardziej miałem na myśli odpowiednie miejsce. Ale nie twierdze też, że jestem jakoś dobry.
|
 |
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 11:29 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Cubus napisał(a): nieciekawe, przecietne, takie tricki sam robilem, tylko ich nie nagrywalem, bo nie ma sensu, ;x muza teznieciekawa
Tez sam takie tricki robilem a co do muzy to moze byc, troche glupi koniec zeskakuje z karuzeli i natym koniec. Mam pytanie to bmx czy mountain bike
ocena: 6/10
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 11:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pips16 napisał(a): Mam pytanie to bmx czy mountain bike 
Przecież mówił. Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. Na dodatek trzeba być chyba ślepawym żeby nie zobaczyć.
|
 |
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 11:54 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
|
| Góra |
|
 |
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 12:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Q-bak napisał(a): Widze ze Lazlow mnie uprzedzil 
Say what?
|
 |
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 18 sierpnia 2006, 12:50 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
|
| Góra |
|
 |
|
GaVi
|
Tytuł: Napisane: 22 sierpnia 2006, 16:43 |
|
 |
| 8 Ball |
 |
|
|
Ciesze sie , ze ogolnie filmik sie podobal. Rozbawil mnie Pips, pisze , ze takie tricki robil , ze proscizna i , ze w ogole bulka z maslem . Czlowieku Po pierwsze , zeby tricki robic to trzeba wpierw wiedziec co to rower , a nastepnie jaki to rower i do jakich trickow sie nadaje najlepiej. Ogollnie chodzi mi o to , zebyscie sie nie bawili w jakies pierdzielone jury tylko pisali czarno na bialym po pierwsze , czy filmik wam sie podobal, bo na tym mi najbardziej zalezy, a po drugie , jakie tricki wam sie podobaly , a ktore byly beznadziejne. Pozdrawiam
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 19 ] |
|