Jakość dupna, ale dzięki temu udało mi się to jakoś obejrzeć, więc nie wpływa to na ogólną ocenę. A więc do rzeczy:
Triki jak dla mnie na średnim poziomie. Miejscówki oryginalne i masz tutaj plusa za to ode mnie. Muzyka w porządku, pasuje.
Trochę więcej o trikach - wykonanie jest bardzo dobre, ale dla mnie są zbyt mało urozmaicone. Brakowało mi ślizgów, w niektórych momentach zbyt dużo było tych skoków i 360 w powietrzu z przechyłem, ale to tylko 2 lub 3 razy, ogólnie ładnie ci to wychodziło. Trik z wejściem na motor podczas lotu oklepany, ale nie przeszkadzał, nawet ciekawie ci wyszedł. Przy tym skoku z wieżowca jak wprowadziłeś ten motor? Zespawnowałeś czy da się tam jakoś dojechać? Przejścia między trikami dobrze urozmaiciły - normalne przeskoki już mi tak się nie podobają.
Ocena punktowa zazwyczaj nie jest obiektywna i sprawiedliwa, więc inaczej to podsumuję. Film bardzo dobry. Nie mogę porównać z częścią pierwszą, ale ta 2 cześć jest spoko. Gdyby jeszcze urozmaicenie trików to mogłoby być już naprawdę świetnie. Jeśli będziesz robił trylogię swoich filmów, to postaraj się, aby ostatnia część wyszła ci jak najlepiej