Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 18 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
sito
|
Tytuł: crack do gta3... mimo iż mam orginałke Napisane: 27 czerwca 2005, 16:35 |
|
 |
| Joey Leone |
Dołączył(a): 17 czerwca 2005, 14:55 Posty: 210 Lokalizacja: Jamajka
|
witam niedawno chciałem sobie zagrać w gta3 (mam oginałke) lecz okazało sie że 2 płyta jest tak parysowana ze gdy włanczam gre wyskakuje mi ciągle żebym włożył drugą płyte  próbowałem to pewnym crackiem ale niedziałało moze jest crack dzieki któremu gta3 chodzi bez płyty ?? prosze niedawać zwyłych cracków dzięki którym chodzą piraty...
_________________ TO NIEMOŻLIWE !! xO !! tylko jeszcze niewiem co xD
|
|
| Góra |
|
 |
|
mk89
|
Tytuł: Napisane: 27 czerwca 2005, 16:36 |
|
 |
| Toni Cipriani |
 |
|
|
Jest, ale My, uzytkownicy tego forum nie popieramy piractwa, a taki crack to niestety zgodny z prawem nie jest...szukaj...
Ps. To na drugi raz szanuj plyty...
|
 |
|
GrzesieK
|
Tytuł: Napisane: 27 czerwca 2005, 16:36 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
Kup sobie oryginałkę CD2 albo kup za 40 zł nowe Gta3 
|
 |
|
sito
|
Tytuł: Napisane: 27 czerwca 2005, 16:41 |
|
 |
| Joey Leone |
|
jasne mam poraz drugi kupować orginal mimo że tani... a co do dbania o płyty dbam ale niestety kiedy był remont niemogłem jej uratować... pomózcie chociaż ten jeden raz, przecież taki crack jest zamieszczany na legalnych stronach o gta ale narazie widziałem tylko do vice city... nierozumiecie ze ten crack jest po to żeby nieporysować płyty !! gdzie wy zyjecie każdy chce jak kupi orginała zeby mu sie płyta nieporysowała a jak masz duzy zbiór to jest NIEUNIKNIONE !! 
|
|
| Góra |
|
 |
|
mk89
|
Tytuł: Napisane: 27 czerwca 2005, 16:46 |
|
 |
| Toni Cipriani |
 |
|
sito napisał(a): jasne mam poraz drugi kupować orginal mimo że tani... a co do dbania o płyty dbam ale niestety kiedy był remont niemogłem jej uratować... pomózcie chociaż ten jeden raz, przecież taki crack jest zamieszczany na legalnych stronach o gta ale narazie widziałem tylko do vice city... nierozumiecie ze ten crack jest po to żeby nieporysować płyty !! gdzie wy zyjecie każdy chce jak kupi orginała zeby mu sie płyta nieporysowała a jak masz duzy zbiór to jest NIEUNIKNIONE !! 
Tak? Moze jeszcze powiesz że na stronie R* widziałes takie cracka? I czy koby napewno na legalnej stronie? Skoro byl crack to nie mozna nazwac strone z legalnymi rzeczami...
Chyba nie wiesz sito co to crack, jest to:
Niewielkich rozmiarów program (zazwyczaj patch) służący do omijania zabezpieczeń w innych programach. Umożliwia korzystanie z nielegalnej kopii komercyjnego programu przez unieszkodliwienie procedur zabezpieczeń np. procedur sprawdzających numer seryjny programu, klucz sprzętowy itp. Ponadto, niektóre cracki pozwalają na korzystanie z komercyjnych programów bez konieczności umieszczenia płyty CD w napędzie CD-ROM. Istnieją również cracki pozwalające na wyłączenie ograniczeń (czasowych, funkcjonalności) darmowych wersji demo programów.
Wikipedia[/i]
|
 |
|
GrzesieK
|
Tytuł: Napisane: 27 czerwca 2005, 16:48 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
|
a Google żaba zjadła xO
|
 |
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 27 czerwca 2005, 16:59 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
|
sito, zglupiales?! Nie da sie nic zrobic z crackiem w legalnej wersji gry! Zreszta na oficjalnych stronach nie znajdziesz crackow!
_________________ L O S T
|
|
| Góra |
|
 |
|
sito
|
Tytuł: Napisane: 27 czerwca 2005, 17:05 |
|
 |
| Joey Leone |
|
Cytuj: Tak? Moze jeszcze powiesz że na stronie R* widziałes takie cracka? I czy koby napewno na legalnej stronie? Skoro byl crack to nie mozna nazwac strone z legalnymi rzeczami...
Chyba nie wiesz sito co to crack, jest to:
Niewielkich rozmiarów program (zazwyczaj patch) służący do omijania zabezpieczeń w innych programach. Umożliwia korzystanie z nielegalnej kopii komercyjnego programu przez unieszkodliwienie procedur zabezpieczeń np. procedur sprawdzających numer seryjny programu, klucz sprzętowy itp. Ponadto, niektóre cracki pozwalają na korzystanie z komercyjnych programów bez konieczności umieszczenia płyty CD w napędzie CD-ROM. Istnieją również cracki pozwalające na wyłączenie ograniczeń (czasowych, funkcjonalności) darmowych wersji demo programów. Wikipedia[/i]
bla bla bla bla w d**ie to mam... no dobra przyznam ci ze nie na rockstar i ze wiem co to jest crack ALE to była legalna strona nie jakaś prywatna !! ale chyba jak masz orginał to niejest to piractwo bo NIEMASZ pirata tylko orginał i niechcesz zeby sie porysował... sorry takiej pomocy niechce
|
|
| Góra |
|
 |
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 27 czerwca 2005, 17:08 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
Wyslij maila do konsulatu stanow zjednoczonych i powiedz, ze gra orginalna potrzebuje cracka. Na pewno sie usmieja 
_________________ L O S T
|
|
| Góra |
|
 |
|
pikfin
|
Tytuł: Napisane: 27 czerwca 2005, 17:25 |
|
 |
| Kenji Kasen |
 |
|
|
wlasnie, szanuj plyty. jak udowodnisz ze masz oryginal, otworze temat spowrotem, a poki co zamykam. bo crackow tez nie tolerujemy. w ogole to trzeba bylo zrobic kopie, w razie czego gdyby sie oryginal zniszczyl.. ;>
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 28 czerwca 2005, 00:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
właśnie dla takich przypadków robi się tzw. kopiue zapasowe tylko i wyłącznie do domowegu uzytku, dla siebie no i oczywiście ze SWOJEGO oryginału 
|
 |
|
sito
|
Tytuł: Napisane: 28 czerwca 2005, 09:48 |
|
 |
| Joey Leone |
|
|
|
| Góra |
|
 |
|
GrzesieK
|
Tytuł: Napisane: 28 czerwca 2005, 14:50 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
|
sito napisał(a):
Moja porada się sprawdziła 
|
 |
|
bart
|
Tytuł: Napisane: 28 czerwca 2005, 14:52 |
|
 |
| Nameless Guy |
 |
Dołączył(a): 27 kwietnia 2005, 19:58 Posty: 610 Lokalizacja: z Gdańska.
|
|
A Ty zamiast w San Andreas grasz w GTA3 sito ??
|
|
| Góra |
|
 |
|
sito
|
Tytuł: Napisane: 28 czerwca 2005, 19:52 |
|
 |
| Joey Leone |
|
Cytuj: A Ty zamiast w San Andreas grasz w GTA3 sito ??
nie nie gram w san andreas ale coś mnie wzieło na gta3  niemówie że w nie gram więcej niż w san andreas, bo w sumie wogóle w nie niegram  i niewiem poco sie tak napalałem (to sie nazywa niezdecydowany człowiek  ) każdy przecież wie... SAN ANDREAS GÓRĄ !!!! (rulez) 
|
|
| Góra |
|
 |
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 28 czerwca 2005, 23:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
co chcesz przecież GTA3 ma swój jedyny niepowtarzalny klimat, do którego chce się wracać  mam nadzieję, że ktoś wreszcie znajdzie ten kawałem LC w SA, albo żeby wyszedł MOD z mapą z LCS (powiększone i ulepszone LC) 
|
 |
|
Magnum
|
Tytuł: Napisane: 29 czerwca 2005, 21:04 |
|
 |
| wkraczający |
Dołączył(a): 29 czerwca 2005, 17:00 Posty: 38 Lokalizacja: Lublin
|
|
Na wielu oficjalnych stronach mozna znaleźć cracki ktore pozwalają na granie bez płyty. Przykład? Ot, choćby oficjalna strona Mafii (a raczej forum).
_________________ Moje statsy z GTA: VC
Ostatnia aktualizacja: 28. Sierpnia 2005 godz. 21:08
|
|
| Góra |
|
 |
|
sito
|
Tytuł: Napisane: 29 czerwca 2005, 21:21 |
|
 |
| Joey Leone |
|
Cytuj: Na wielu oficjalnych stronach mozna znaleźć cracki ktore pozwalają na granie bez płyty. Przykład? Ot, choćby oficjalna strona Mafii (a raczej forum).
o i to jest mądry człowiek !! mówiłem a oni niewierzyli bo sie nieznają !! swoją drogą mafia to zajebista gra !!
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 18 ] |
|